Asp.opt.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana0000!
Raspunsuri - Pagina 12
MACARIE spune:
buna la toate fetele, am o dilema .....sunt o veche aspiranta care se lupta pt bebe 2 , am un CM regulat la 28 zile , azi sunt in ziua 29 si am un test cu a doua liniuta stearsa , dar este .....probabil va imaginati stresul meu acum , este posibil oare ??? testul poate fi influentat de 3 augumentin luate si 2 ketonal in cursul a 5 zile ?
ovarele au cam inceput sa ma doara
stiu ca trebuie sa mai am rabdare fiind doar prima zi dar ......
---------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
gabyv spune:
Buna
Spor la stim fetele, daena si raluca.
Miha, nu are cum sa-ti trimeata si sa-ti faca rost din Italia de Pregnyl. In primul rand ca e lichid si nu merge trimis prin posta. Nu cumva trebuie tinut si la rece, ca Ovitrell-ul?
Miky, sa fie cu succes, budigaii sexy
Macarie, nu cred ca are legatura cu antibioticele, nu prea am auzit sa influenteze teste. Sa de-a DD sa fie !
Dana, (prietena mea de suferinta- ca noi am tot facut stim in acelasi timp) asa ma bucur, nu te felicit inca, dar imi incalzesc moatzele sa vii cu beta grasa!!!
Eu m-am certat ceva la telefon cu clinica, cu secretara medicului si mi-au aprobat stim pe luna asta. Sambata fac prima eco.
dana0000 spune:
Popi nici o veste,scrie ca buletinul "nu a fost inca elaborat de laboratoarele Synevo".
Am niste probleme in familie dar cum stiu rez va anunt.
Va pup si seara buna,eu ma bag in pat
many_bani spune:
Fetelor daca va cumparati pregnyl din tari straine atentie la transport. Se transporta si se pastreaza la rece, sunt firme de curierat care asigura cu cutii termoizolante un astfel de transport.
velvet spune:
buna seara fete
eu tot intru la synevo,ca maine trebuie sa imi vina PAI ul si scrie-buletinul asociat cererii a fost anulat.ce inseamna asta?
daena spune:
Miky, Mica , sa fie cu noroc antrenamentul din seara asta!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna Spor la stim fetele, daena si raluca. Eu m-am certat ceva la telefon cu clinica, cu secretara medicului si mi-au aprobat stim pe luna asta. Sambata fac prima eco. |
Multumim, la fel iti doresc, si sa ne intalnim la urmatoarea odisee!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Katy82 spune:
Macarie eu stiu ca daca problemele din cauza carora nu ramai nu sunt grave, antibioticul chiar ajuta sa ramai gravi, deci se poate sa fi influentat pozitiv. eu zic ca esti graviduta.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
mya85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Hai fetele cu 2 liniute!! Mya: tu a cata zi DPO esti? Eu am facut un calcul dupa UM si ieri ar fi fix 5 sapt. Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
deci tu esti inaintea mea??? nu stiu de ce aveam impresia ca ai mai putin decat mine. eu sambata asta am 5 sapt. am avut UM pe 25 feb. tu cand ai avut-o???
mami de ( iulie 2010)