Asp.opt.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana0000!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Asteptarea asta e crunta! zilele trec ca melcii...facutul calculelor ma omoara...offff, vorba cuiva, noroc cu testele de ovulatie ca asa ne mai satisfacem si noi pofta de liniute! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Asteptarea asta e crunta! zilele trec ca melcii...facutul calculelor ma omoara...offff, vorba cuiva, noroc cu testele de ovulatie ca asa ne mai satisfacem si noi pofta de liniute! :)

Bine ai venit!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Raluca, mersi de raspuns.Eu mai am maine duphaston si dupa aceea astept uratii.Si mie tot asa mi-a dat stimulare din ziua 5-9 cu Clomiphene, substanta de baza e aceeasi ca si la tine.Inafara de asta nu mi-a zis sa iau nimic, de aceea incerc sa ma documentez extra cam ce ar mai fi de ajutor.Nici macar acid folic nu a zis sa iau, dar eu am cumparat din ro si iau deja de 2 sapt.Aici medicii sunt f zgarciti cu medicamentele, doar daca e grava tare prescriu ceva mai serios.
Mie mi-a spus sa astept natural sa imi vina ciclu cu toate ca anul trecut am asteptat 6 luni si inca 3 luni cu trat naturist de la ei si tot nu mi-a venit.Deci dupa 9 luni in care nu am avut nici macar un ciclu normal m-am dus si ce crezi?! Tot niste picuri din plante mi-a datIn Argentina cum se procedeaza, tot asa, incearca intai natural?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui daena

Raluca, mersi de raspuns.Eu mai am maine duphaston si dupa aceea astept uratii.Si mie tot asa mi-a dat stimulare din ziua 5-9 cu Clomiphene, substanta de baza e aceeasi ca si la tine.Inafara de asta nu mi-a zis sa iau nimic, de aceea incerc sa ma documentez extra cam ce ar mai fi de ajutor.Nici macar acid folic nu a zis sa iau, dar eu am cumparat din ro si iau deja de 2 sapt.Aici medicii sunt f zgarciti cu medicamentele, doar daca e grava tare prescriu ceva mai serios.
Mie mi-a spus sa astept natural sa imi vina ciclu cu toate ca anul trecut am asteptat 6 luni si inca 3 luni cu trat naturist de la ei si tot nu mi-a venit.Deci dupa 9 luni in care nu am avut nici macar un ciclu normal m-am dus si ce crezi?! Tot niste picuri din plante mi-a datIn Argentina cum se procedeaza, tot asa, incearca intai natural?

Suntem cate putin din tot ce iubim.

daenuta
eu acum sunt acasa , la galati , si am gasit un medic a carui atitudine imi place , sper sa fie bine.
In Argentina , da , era la fel cam cu ce spui tu , medicii te iau in seama si iti dau tratament cam pe la 12 sapt de sarcina , atunci considera ei ca e viabila .
Eu zic ca e bine ca iei acid folic , nu are ce rau sa iti faca .
Sa ai grija cu stimularea ,sa faci eco sa fie ok. Mie medicul mi-a zis sa iau si duphaston in aceste 3 luni de stimulare , dupa ovulatie , pt ca in cazul unei sarcini sa fie sustinuta si cu progesteron , la mine deficitul de progesteron fiind una din probleme.Tu ai facut analiza din z 21 , a progesteronului?

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png

Mergi la inceput

Nu am facut analizele asa detaliat, mi-a dat o lista lunga si le-am facut toate odata.Dar rezulatatul a fost cat de cat bun, mi-a zis ca hormonii sunt toti in limite.Cand am ajuns acasa si le-am mai rasfoit am vazut ca toti hormonii indicau la mine faza foliculara, dar de ov nici urma.Si fiindca nu aveam atunci 2 ani de cand incercam nu m-a luat prea in serios nici cu tratamentul.
De Duphaston nu stiu ce sa zic, o sa imi iau o cutie sa am rezerva in caz de ceva.Oricum, luna asta am luat eu sa provoc ciclu, dr nu stie si nici nu ii voi spune.Si eu voi merge la eco pt monitorizare.Sotului i-am <prescris> spirulina + complex de minerale si vit.
Si mi-am luat un lubrefiant care ajuta , am citit ca clomiphene scade cantitatea de secretie cervicala si aia mici raman cam pe uscat.
Cred ca gelul asta e primul produs din proiectul bebe care l-am testat deja si e super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana, de cand am citit mesajul tau, intamplator, cu pregnyl-ul si ti-am recomandat ovitrelle, te-am urmarit din umbra, vreau sa-ti spun ca sunt sigura ca ovitrellul este metabolizat, iar liniuta aceea, animica, este un semn de bb. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dana, asa mi-au zis si mie de cateva ori, ca am rezultatul a 2-a zi, dar l-am primit in aceeasi seara. Tu verifica la 7 si la 8 seara, ca atunci actualizeaza. Daca nu ma insel, mi-au bagat analize si la 12 noaptea. Oricum, tu sa verifici. Cei de la Synevo isi iau mereu marja de eroare, dar dau mereu rezultatele mai devreme. Doar cele care se fac in afara se publica in ziua pe care o comunica ei, asa am observat.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Betercy ma bucur pentru tine si iti multumesc ca te gandesti la mine, sigur se poate si o sa fie bine acum pana la sfarsit.
Alex ce imi e ciuda ca analizele care se fac in afara vin la data scrisa pe buletin de ei, atunci eu nu mai am de ce ma stresa ei au scris 12 aprilie dar de la receptie au zis sa incerc pe site incepand de ieri si vad ca nu mai apare nimic, sper totusi sa imi vina saptamana viitoare ca la sfarsitul saptamanii merg la doctor la control cu operatia si as vrea sa am si rezultatele.
Dana tin pumnii sa fie mare beta si diseara sa fii deja la titlu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, tu intra pe site si verifica din cand in cand, poate dau mai repede. Cine stie, poate nu e mereu asa. Eu am observat asta, dar am facut doar 2 analize care se lucreaza afara.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Alex eu verific dar vad ca degeaba, sper sa imi dea rezultatele pana trebuie sa merg la medic, eu am sunat la ei inainte de a le face si au zis ca maxim in 10-12 zile am rezultatele si acum cand ati zis voi m-am uitat pe foaie si scrie 12 aprilie, ii mai las cateva zile si daca nici luni nu am rezultatele o sa ii sun.
Lorena, Mica si celelalte fete ce faceti?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput