FIV 300

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rentz67 spune:

Buna dimineata fetelor! Cine mai urmeaza la testare? Pt. mine timpul trece foare greu, si imi fac tot felul de ganduri, caut semne si simptome ca s-ar intampla minunea... Ma macina totusi un gand: ieri, in a 4 a zi de la et am facut un drum de 50 km cu masina, dus-intors, drum neaccidentat si fatra gropi, dar oricum se simtea trepidatia aia de la masina. Oare are vreo influenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

aruam din cauza acestui sentiment sfasietor pe care-l simti tu, acum, imi este atat de teama de noile fiv-uri...daca ar putea sa vina cineva sa-mi GARANTEZE ca dupa 4 ani si 4 transferuri si 3 operatii pentru investigarea trompelor si dupa tot atatea esecuri, voi ramane gravida si voi aduce pe lume copilul perfect, atunci mi-ar fi mult mai usor sa trec prin toate astea...dar asa, gandindu-ma ca e posibil ca dupa 13 ani si 18 fiv-uri sa nu am copilul mult asteptat, atunci da, e ingrozitor de greu. Sunt convinsa ca exista un moment in care toate vom pune capat acestei lupte. Nu stiu daca la tine a venit acel moment, dar iti spun din tot sufletul ca-mi doresc ca-n fiecare zi care trece peste tine sa dispara cate putin din durerea pe care-o simti, astfel incat peste cateva zile sa scri un alt mesaj plin de viata, de bucurie si, cel mai important, de speranta
many, bruni, daniela
rentz nu te gandi ca drumul cu masina va fi cauza unui eventual esec. Daca mergi in spagat 12 zile, poti ramane gravida la fel ca si daca ai sta in pat 12 zile...desigur, in ambele cazuri, sunt si sanse inverse. Probabil ca ai citit ca dupa fiv, sansele de reusita sunt, in functie de varsta, raspuns la stimulare, rezerva ovariana, etc, de maxim 40%; unii doctori recomanda sezatoare in varful patului, altii recomanda reluarea activitatilor zilnice...deci: relax, gandire pozitiva, utrogestanul la dodoasca si Doamne-ajuta pentru beta mare!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

vin si eu sa ma spovedesc:
am facut un drum de Marseille de a moca!
am sunat ieri pt profilul trombo si m au programat azi!
mi au confirmat ca e gratuit si ca l pot face azi intre 8h - 10h!
cand colo nimeni nu era la curent asa ca am facut un spectacol gratuit (circ fara bani) toti pacienti mi au tinut partea asa ca cei de la laborator confirma ca e gratuit insa cei de la ghiseu nu sunt la curent cu asa ceva si nu au vrut sa mi elibereze etichetele!
le am spus de toate insa m am intors cum am plecat!
daniela cred ca ma asteapta acelasi lucru si pe mine maine... off!
azi am simtit ca oricat de tare imi doresc sa merg mai departe , toti imi pun piedici peste tot!
m a sunat si in legatura cu job ul ca au luat o pe nepoata lor, nici n am mai avut chef sa le spun ceva, cred ca a fost o abureala! in fine..
asa ca toate merg ca pe roate la mine
o sa mai incerc luna viitoare sa fac trombo sa vad cum ma organizez...eu care credeam ca organizarea mea e perfecta ca le fac pe toate in timp scurt! mi au zis ca trombo se fac doar intre z1 si z10!
asa ca si in tari straine e cateodata nasol nu numai in romanica!
fetelor nu mai vreau sa aud de rezultate negative
aristico ai dreptate! nu avem garantia ca vom avea un fiv reusit ! eu ma incapatanez sa cred ca va fi bine!
mi am pierdut cheful de viata ,de a fi mereu zambitoare asa cum am fost mereu! e f greu! dar mergem mai departe crezand ca poate, poate...
many vreau neaparat un beta mare si de la fetele ce asteapta testarea!!!!
cred ca sunteti si asa amarate si demoralizate si mai pun si eu paie pe foc!
gata ! am terminat!
sa fiti bine si revin cu vesti dupa interventia de maine!(desi as vrea sa o anulez dar merg inainte din inertie)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rentz67 spune:

Multumesc pt raspuns, artistica. O sa incerc sa fiu mai relaxata si sa nu mai dau atata atentie la fiecare detaliu. Ai dreptate, cei de la Sibiu sunt extraordinari din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

salutare fetelor
Aruam imi pare rau ptr nereusita ta...offofff
Aristica iti doresc muult succes!!!
Bruni Daniela bafta multa sa reusiti in toate!
Many si cine mai asteapta rezultate, sa fie cu noroc

Lara da, eu am mai discutat despre asigurare,,,
Am asigurare de sanatate normala,am intrebat de 3 ori daca ar trebui sa mai platesc ceva in plus ptr a beneficia de procedura in UE?
Si tot de atatea ori m-i s-a raspuns k "nici un cent ptr UE"...
Ptr pocedura aici, intr-adevar ultima data mi-a zis k deconteaza, dar intai "n" analize, dosare si aprobari.Apoi decontarea inseamna sa dai frumusel banutii (incepand cu 6-7mii euroi)din buzunar, apoi vezi cat iti deconteaza ei. Si ca o concluzie, sincer eu nu as face nici o interventie ptr o banala apendicita aici(am timp lejer sa iau avionul pana in tara),,,
Si da, cunosc pe cineva care a avut proceduri decontate in UE, dar are asigurare privata-eah asta e alta mancare de peste,,, si asta nu aici in Belgia, ci pe la vecini,,,, am cautat si eu de numa asigurarea aia privata,dar nu functioneaza si la noi, doar in unele tari...
scuzati mesajul kilometric,,, pooopici si seara faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

M-am mancat pe mine undeva si acum cateva minute am facut un pipitest, este clar, fara nici o urma de indoiala negativ, asa ca din pacate ptr. mine s-a incheiat cap.FIV-FET.
Va doresc mai departe bafta multa si visele sa devina realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Imi pare tare rau Mani. E tare greu sa gasesti puterea sa mergi mai departe, stiu ca am trecut prin asta deja de 4 ori... Iti doresc sa reusesti sa mergi mai departe si sa mai incerci. Iar intre timp bucura-te de Vlad si de ceea ce ai deja.

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

M-am mancat pe mine undeva si acum cateva minute am facut un pipitest, este clar, fara nici o urma de indoiala negativ, asa ca din pacate ptr. mine s-a incheiat cap.FIV-FET.
Va doresc mai departe bafta multa si visele sa devina realitate.

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

stiu ce inseamna un test negativ,dar refuz sa cred ca e adevarat,parca joi faci beta,te astept cu o minune

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

many
jaguar, probabil despre o asigurare privata trebuie sa fie vorba atunci, cu siguranta

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

many trebuie sa se prinda un voinic din cei 4. poate se vede mai greu pe bat la tine.

Mergi la inceput