FIV 300

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

beta HCG negativ
Pt mine lupta cu infertilitatea se opreste aici nu mai pot de 7 ani sunt epuizata psihic,fizic pur si simplu nu mai pot. Poate nu sunt eu sortita sa fiu mama e greu sa accept asta dar asta e.....
Many imi doresc macar tu si celelalte fete sa aveti mai mult noroc.
Va multumesc pt ca ati fost langa mine .... imi cer scuze numai pot sa scriu

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Aruam imi pare tare rau, te imbratisez

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Aruam , acum esti prea suparata, maine imi doresc sa vezi altfel lucrurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

auram imi pare rau...
de maine vei vedea lucrurile altfel.. vei vedea.
multa putere sa treci si peste acest esec!
sa speram ca vine si randul nostru intr o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rentz67 spune:

saracuta de tine!... imi pare sincer rau. sper sa ai taria sa treci cu bine peste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aruam,imi pare rau.
asa ma rascolesc rezultatele negative...oofffff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Aruam, imi pare rau
Jaguar, retinusem o conversatie aici, pe forum (la fiv europa) in care cineva a mai spus de o astfel de asigurare, in Belgia, daca nu ma-nsel, chiar tie. Tin minte de atunci, ca asigurarea ta nu-ti oferea aceasta posibilitate..acelasi lucru, anume, ca o asigurare medicala in Begia, acopera 6 proceduri fiv, si nu doar in Belgia, ci in spatiu UE, am auzit si de la o cunostiinta..amanunte nu pot sa-ti dau, iti dai seama ca, nu m-a preocupat subiectul, am retinut doar info si ii spuneam claudinei doar, sa se intereseze, merita intrebat oricum..acum, poate si asigurarile medicale, sunt de mai multe feluri (standard, premium, etc), nu stiu sa-ti spun mai multe..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

ARUAM tare rau imi pare dar nu-ti pierde speranta ca uite-ma ia exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Aruam imi pare rau,curaj si lupta mai departe daca ai posibilitatea.Eu la primul meu fiv negatif am crezut ca mor de durere,eram sigura ca o sa reusesc,apoi incet,incet am inceput sa fac planuri si l-am facut pe al-2-lea,sarcina biochimica,din nou durere fara margini,dar si speranta ca se poate, si uite ma pregatesc de a-6-a incercare sperind ca o sa reusesc si daca nu,daca asta e voia lui Dumnezeu,atunci eu sint impacata,stiu ca am facut tot ce mi-a stat in putinta.Te pup cu drag si te astept sa ne zici ca esti bine
Many sint cu gindul la tine
Brunico am facut-o si pe asta,doare ca naiba,noroc ca nu dureaza mult,sper sa nu mai trebuieasca sa mai fac vreodata,ca nu stiu daca ma mai duc Mi-a gasit un polip de 4,8 mm.si mi-a dat trimitere sa fac histeroscopie,ca tot imi doream tare,din asta nu bifasem inca .La fel simt si eu ca o iau de la zero,cu toate analizele astea,acuma nu stiu cind o sa fac histero,o sa o fac la spital si dureaza mult programarea......sint suparata,din nou rabdare,offff Doamne.
Angie bafta multa azi
o zi frumoasa fetelor

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Daniela, Bruni, stiu ca este grea asteptarea si iar intepat analize si iar asteptat rezultate, insa poate finalul va fi fericit. Va multumesc ca sunteti langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Aruam, imi pare tare rau. Acorda-ti timp sa plangi, iar apoi o sa vezi altfel lucrurile. Poate mai incerci. Nu lua acum decizii.
Daniela, Bruni, va doresc multa bafta si sincer va admir ca puteti sa continuati. Eu, una dupa 10, 5 fiv-uri etc nu mai pot din nici un punct de vedere. Incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la adoptie. Si mai greu imi e ca nici macar nu mai stiu cauza.
Mani, bafta multa.

In alta ordine de idei. Am 7 fiole de menopur de vanzare (50 lei sau 60 lei fiola, eu le-am luat cu 85). Sunt valabile pana in 2014 si sunt tinute in conditii optime. Astept PM daca sunteti interesate.
Va pup si va doresc sa va impliniti toate dorintele.

Mergi la inceput