FIV 300
Raspunsuri - Pagina 4
Lara27 spune:
uuuhhhhh, Claudina, neaparat scoate trompele daca sunt cu hidrosalpinx, iti scazi sansele de reusita, cu cel putin (alte) 10%, pentru ca hidro face dificila implantarea (si nu numai..)
unde, era sa zic draq, ti-au facut fiv cu 2 trompe cu hidro?? in DE?? la fiv 2, eu m-as orienta spre o clinica cu multa experienta (si care sa nu trebuiasca sa se supuna legilor germane in primul rand), fiv+ICSI, un protocol antagonist, o stimulare mai usoara (cu Fostimon 150 si doza mai mare de LH, merional/menopur/menogon etc)), punctia la 34-36 ore de la declansare (nu a doua zi) si pe cat posibil, transfer de blastocisti (nu e legal in DE)..
cred ca, cu toata doza mare, ultimele ovocite au aparut tarziu (dupa ce s-a adaugat LH), punctia a fost prea repede, cele 4 ovo probabil n-au fost mature si nu s-au fertilizat.."injectia de implantare" cu decapeptyl e in regula, pastreaz-o si pe viitor
to be continued..
claudina78 spune:
exact asa e. mi-au facut cu hydro la ambele trompe...si am intrebat inainte...care sunt procentele de reusita cu hydro si fara trompe...mi-a zis doar: nu iti pot spune in procente insa iti pot spune ca sunt sanse mai mari dar nu iti pot spune cu cat sunt mai mari...si mi-a taiat-o cam sec ...incerci data viitoare fara.
ma pun acum peste weekend sa caut pe net sa vad unde gasesc in germania clinici bune de fertilizare.
punctia a fost la 36 de ore, m-am uiat inca o data pe grafic. ionsa foliculi nu aiu avut timp suficient sa se matureze exact cum ai descris tu, de aceea nici nu s-au fertilizat.
multumesc din suflet pentru toate lamuririle.
orice alta idee sau sfat ai, te astept cu drag:)
Lara27 spune:
many, pentru putin, intrasem sa cetesc ce mai faci, cum mai esti..imi dau seama cat te enerveaza viroza, respectiv laringita, dar, un embrion puternic, poate sa take over cu toata starea ta gripala cu tot..deci, ramai optimista, eu tin pumnii stransi si te astept cu vesti excelente
Claudina, oooffff, se deconteaza ceva de catre Krankenkasse, sau de ce nu vrei/poti sa mergi in Austria? (nu e valabila si acolo asigurarea germana?) sunt atatea interdictii legislative in DE (nu crio, nu blasto, nu transfer de embrioni multipli-> functie de varsta, bla, bla)..unde ai facut fiv, la ce clinica/oras?
to be continued..
claudina78 spune:
ceau lara27.
se deconteaza jumate din costuri la maxim 3 fiv. nu stiu daca e valabil si in afara germaniei ca nu am intrebat.legat de restictii singura care mi-a fost prezentata a fost ca se pot trasfera maxim 3 embrion.
am facut la bielefeld si ii poti gasi pe google cu cautare kinderwunsch-bielefeld.
toate sfaturile tale sunt extrem de bine venite, ma ajuta sa ma gandesc bine unde vreau sa fac fivul 2.
Multumesc din suflet.
pupici
Lara27 spune:
Claudina, iti pun un link cu clinici din DE:
http://dear.ro/forum/viewtopic.php?f=28&t=226
la clinica Neuwied/Mittelrhein, dr. Beran (de origine romana) au mai fost fete si imi amintesc ca au fost multumite
tot ce ti-am enumerat sunt restrictii legislative in DE, verifica totusi, daca nu pot sa-ti decontezi 50% in caz de fiv in Austria (in Belgia asigurarea de ex., acopera fiv in UE, poate merita intrebat)
to be continued..
claudina78 spune:
multumesc tare mult.
m-am uitat pe link. e foarte bine sa ai informatiile astea.
in weekend ma pun sa analizez si sa caut niste statistici.
multumesc inca o data.
aruam spune:
Buna fetele,
Desi nu vreau inca sa-mi pierd speranta simptomele astea nu-mi dau pace .
Ma doare usor burta si spatele dar ce ma ingrijoreaza e ca sanii nu mai sint asa de sensibili cum au fost zilele trecute sunt mai moi si la mine asta e semn ca vine CM offfff... sper sa ma insel,sunt in a7-a zi de la ET
Many tu cum esti ?
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Buna fetele, Desi nu vreau inca sa-mi pierd speranta simptomele astea nu-mi dau pace . Ma doare usor burta si spatele dar ce ma ingrijoreaza e ca sanii nu mai sint asa de sensibili cum au fost zilele trecute sunt mai moi si la mine asta e semn ca vine CM offfff... sper sa ma insel,sunt in a7-a zi de la ET Many tu cum esti ? PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane 04,mg /zi FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
Fara semne, cu laringita si ca sa fie tacamul complet, am inceput sa si tusesc , la ce sa mai sper?
angieangie spune:
ceau fete dragi
in primul rand felicitari gravidutelor
eu am intrat in linie dreapta..am fost la echo in yiua 8 ..avem endometru 12,8...5 foliculasi bunuti de luat in seama..punctia pe 3 aprilie..Doamne ajuta
many+bany si aruam..sunteti in gandurile si rugaciunile mele