FIV 300

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Fetele poate ma ajutati si pe mine cu un sfat......pe 5 martie am avut embriotransferul ,iar pe 17 martie ciclul ....deci fiv nereusit ,de atunci nu mi-a mai venit ciclul ...........sunt in ziua 53 si el nu da semne sa apara...........voua la cit timp va venit ciclul dupa un fiv nereusit?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

La mine fix la 28 zile si in luna cu FET-ul si luna urmatoare. Pana la prima sarcina am avut un ciclu neregulat si lung. Dupa chiuretaj s-a stabilit undeva la 30zile, dupa nastere fix 28 zile.
Ai incercat un test, poate poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

DA AM FACUT 4 TESTE .....NEGATIVE TOATE ,ACUM MI-A ZIS DR SA BAG 5 ZILE DUPHASTON 2 PE ZI ........

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Angelica si eu am patit la fel, dupa FIV a venit normal iar luna urmatoare mi-a intarziat doua saptamani. Am facut si teste si beta si erau negative, mai asteapta un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

fetele
Abia astazi mi-a venit si mie menstruatia iar m-am dereglat cu cm-ul. Luna asta sunt in pauza si in iunie decongelez iar.
O sa merg doar la clinica sa-mi monitorizez endometrul si ovulatia si luna viitoare poate fac pe natural fara estrogeni.
Luna aprilie nu a fost norocasa din pacate pt multe fete.
Sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem puiutii mult asteptati cat mai repede.
Daniela concediu placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bruniiiiiiiiiii, daca esti prin zona nu faci un cap. nou. Eu nu mai stiu parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

va astept la un nou capitol!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172343

Mergi la inceput