FIV 300

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Many am vazut ca intrebai de Brunico,saptamina viitoare o sa fie la Bucuresti.Daca vrei ia legatura cu babutele,am inteles ca pun de o intilneala

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da,da many...bruna spunea ca pe 7 Mai este in Bucuresti si ne intalnim cu ea.
daca vrei si poti...te asteptam cu drag si personal mi-ar face mare placere sa te cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Multumesc fetelor ! dupa rubeola / varicela , virusul ramane dormant in organism , si nici eu nu cred ca impiedica implantarea ..oricum IgM si IgG se pot repeta..
Ma apuc de mutatii ! nu le-am facut niciodata ...

In rest , si mie mi-ar placea sa ma vad cu fetele de aici , cred ca singura pe care o sa o vad curand este Lorelei ,pt. ca daca ajung in Romania , sigur trec prin Brasov in drum spre Poiana ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Te astept,camrynna

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Buna seara ,fetele sunt atat de fericita , mi-au raspuns de la Acibadem , mai precis exact prof. Tayfun ,si eu le-am trimis deja reply cu data la care doresc sa fiu programata !! Te-am pus in bcc , Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Buna seara ,fetele sunt atat de fericita , mi-au raspuns de la Acibadem , mai precis exact prof. Tayfun ,si eu le-am trimis deja reply cu data la care doresc sa fiu programata !! Te-am pus in bcc , Lore

Camrynna ,
http://s1108.photobucket.com/albums/h401/Alexandra_Barakat/

ma bucur pt.tine,sa dea Domnul sa mearga toate asa cum vrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

ma bucur pt.tine,sa dea Domnul sa mearga toate asa cum vrei

Greu !! oricum as calcula CM -ul , tot nu e ok.Si mai grav e ca sotul are limita la concediu.Oricum ,multumesc , Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

da,da many...bruna spunea ca pe 7 Mai este in Bucuresti si ne intalnim cu ea.
daca vrei si poti...te asteptam cu drag si personal mi-ar face mare placere sa te cunosc.

Multumesc Samira . O sa urmaresc sa vad daca se stabileste ceva si daca timpul imi permite o sa vin. Si eu imi doresc tare sa va cunosc, insa in per. urmatoare daca se stabileste ceva, tare greu. La serviciu curtea de conturi, ajung seara tarziu cand Vlad ma ia de odihnita iar sambata lucrez, ca de cine a fost libera luni, pe 30.04, eu
O saptamana minunata, cu multe vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna fetelor

Azi ziua 12 de la Fet am facut un test de sarcina, care din pacate este negativ!!!.
Maine ar fi trebuit sa fac beta, dar nici nu ma mai duc n-are nici un rost....e clar ca este negativ.
Nu inteleg dc tot zic ca am embrioni de calitate f buna si totusi nu se prind...Endometrul a fost de 10 si putin.. ce sa mai zic..
O sa decongelez in continuare..poate poate..
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Buna Mariuca,

Imi pare rau de testul negativ. Eu iti recomand sa faci totusi testul beta. Testul de sarcina e mai putin sensibil si e posibil in cazul in care embrionii s-au prins tarziu sa nu apara inca in testul de sarcina. Mie intotdeauna dupa FIV dr mi-a spus ca un test de sarcina e relevant la minim 14 zile dupa transfer.
Mult success si te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput