FIV 300

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Erika ai spus ca nu ai trombofilie dar nu ai facut mutatiile?? Numai dupa ce le faci poti spune dc ai trombofilie ori ba.
Eu sunt super ok cu analizele de coagulare dar am mutatii urate care declanseaza sub efectul hormonilor de la fiv si in sarcina.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna mai fetelor....
m-am intors acasa si... speram macar aici sa citesc vesti bune...

Many, aruam, angi, eri.ca...Doamne ajuta mai departe..va imbratisesz cu drag si ...sincer nu stiu ce sa zic.
Imi pare tare rau de cele citite, nu am cuvinte.

Va pup si pe curand, acum sunt cam obosita si framantata de evenimente nu tocmai fericite din calatorie...asa e viata.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna , fetelor , ce mai faceti ?
Am o saptamana de la hystero , a iesit excelenta , suntem gata de bebe ,insa astept cu sufletul la gura programarea la medic pe data de 3 mai , cand sper sa aflu rezultatul la AMH ca e prima data cand il fac !
si ma apuc de facut mutatiile...

referitor la chicken pox , sau varicela ,eu am avut in 2010 , si am ratat urmatoarele FIV-uri ...medicul cu care am facut FIV 3 si 4 nu mi-a dat nici un rapsuns cand i-am zis ca am avut chicken pox !

Inca un motiv sa fiu foarte necajita este acela ca nici cei de la Goldenes Kreutz nici cei de la Acibadem ( Istanbul ) nu raspund la e-mail , am vb.la telefon cu o coordonatoare de la Acibadem ,mi-a spus ca prof.Tayfun urma sa vina a doua zi in clinica de unde fusese el plecat , si tot nici un raspuns ....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Castelana bine ai venit,mi-a fost dor de tine.Ma ingrijorezi putin,sper ca nu ti s-au intimplat lucruri grave si ca sinteti bine toti 3.Te astept sa ne povestesti mai multe,daca poti bineinteles.

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Camryna relaxxxx,am vazut ca turcii stau mai rau cu comunicarea,insista cu telefoanele,o sa-ti raspunda.De amh,nu-ti fa probleme,ieri l-am aflat si eu:0,4,micut tare,dar nu imi fac probleme,probabil ca nici la celelalte fiv-uri nu a fost mai mare,la ultima eco.aveam ca de obicei 5-7 foliculi antrali,deci material mai este...
bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna , Feli..multumesc mult pt. sustinere , te pup sis te imbratisez cu drag..., ca si pe celelalte fete de altfel...

Sper sa imi scrie cineva daca stie ceva despre legatura dintre varicela nereusitele FIV ...

Mergi la inceput

cred ca varicela este rubeola(sper sa nu scriu prostii).Eu am facut analiza in testele pregatitoare fiv,atunci cind am facut hormonalele, etc.La mine e in regula,am avut-o,dar am o colega de serv.,o vietnameza,ea nu a facut-o,i-au dat un vaccin pt.imunitate dupa care a repetat analiza si fost o.k.Sincer,nu cred ca asta este cauza nereusitelor tale,dar e doar parerea mea [:)
fetele,daca am dat cu batu-n balta,iertare pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Castelana bine ai venit,mi-a fost dor de tine.Ma ingrijorezi putin,sper ca nu ti s-au intimplat lucruri grave si ca sinteti bine toti 3.Te astept sa ne povestesti mai multe,daca poti bineinteles.

Buna daniela, fata frumoasa!
Merci, noi 3 suntem bine.
Nu s-a intamplat nimic grav in familia mea, am fost in Europa si in timp ce eram acolo am fost partasi la ceva evenimente nefericite ale prietelilor... ( un bun amic s-a stins din viata si o prietena prin alianta a pierdut copilul fiind insarcinata in 40 de sapt, dr au trimis-o acasa si a 2-a zi cand s-a intors la spital pentru ca nu simtea copilul...acesta nu mai traia...pe cine sa te superi?)
viata te lasa uneori fara putinta de a articula...fara putinta de a fi suparat macar pe Dumnezeu

cum spui tu...c`est la vie...

Dar eu sunt aici cu voi pe forum si in curand sper sa intru in hora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Buna , Feli..multumesc mult pt. sustinere , te pup sis te imbratisez cu drag..., ca si pe celelalte fete de altfel...

Sper sa imi scrie cineva daca stie ceva despre legatura dintre varicela nereusitele FIV ...

Camrynna ,
http://s1108.photobucket.com/albums/h401/Alexandra_Barakat/

Daca varicela este rubeola, nu are influenta asupra implantarii. Eu cand m-am apucat de fivuri, printre alte analize a fost si rubeola IgG, adica anticorpi, ptr.ca nu erau prezenti anticorpii, nu am inceput FVI-ul, am facut vaccin, am stat pe margina 6 sapt.Eu cred ca este de bine ca ai facut bola, nu exista risc sa faci in timpul FIV-ului sau in sarcina.
Bafta multa

Castelana

Mergi la inceput

Castelana in primul rind ma bucur ca voi sinteti bine,sanatosi si poate jucam impreuna vara asta,ce zici? Eu daca totul merge bine,probabil o sa incep in iunie.
Cat despre evenimentele nefericite,imi pare rau,asta-i viata,ne loveste nemilos atunci cind nici nu ne asteptam.Pacat ca nu o pretuim mai mult.
puuup Castelanul micut,mai zi-ne ceva despre el

Mergi la inceput