FIV 300
Raspunsuri - Pagina 21
mariuca83 spune:
Puup fetele
Erika, imi pare nespus de rau pt pierderea ta sper ca bunul Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti dea putere sa reiei lupta atunci cand te simti tu pregatita.
Angi, la fel imi pare rau pt nereusita ta, dar sunt sigura ca Dumnezeu nu uita de noi, doar ca nu ne da mereu ce ne dorim cand ne dorim.
Fetelor v-am citit zilnic, doar ca raman fara cuvinte cand citesc despre nereusite, stiu cat este de greu...
Ma bucur enorm pt fetele de la ovo donate care raman gravidute pe rand mi-as dori sa citesc vesti bune si aici...
Eu..nu am stat tocmai degeaba am avut FET vineri am decongelat 3 embrionasi au rezistat toti si i-am transferat.
Astept sa fac beta sapt viitoare, pana atunci ma caut de semne si simptome...de luni am fost si la servici si azi am avut o zi putin mai aglomerata. CE sa zic....sper din tot suf;letul sa fie bine .
Va pup
daniela74 spune:
Mariuca ma bucur sa te vad.
bravo pt.embrionasii luptatori,iti doresc din tot sufletul sa fie bine,
c`est la vie,pas le paradis
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariuca83 Daniela te puup ,multumesc din suflet sa dea Dumnezeu sa fie bine. Tu cum esti? |
sint bine,multumesc
pe 15 merg la medic sa-mi dea tratamentul,apoi fac histeoscopia pe la sfr.lunii dupa care incep ultimul fiv(sper eu).Cam asta e planul de lupta. si te astept cu beta mare.
c`est la vie,pas le paradis
many_bani spune:
Mariuca , felicitari ptr. embrionasii puternici. Vreau beta mare, m-am saturat de suparari, vreau beta mare fara comentarii.
Daniela bafta multa draga mea, sper din tot sufletul sa fie anul tau
Brunico pe unde esti draguta, hai mai spune ceva
Noi ne pregatim de plecat in minivacanta de 1 Mai, nimic special, plecam la tara, sper sa fie soare sa ma mai colorez si eu un pic, ca umblu cu branza dupa mine
Va pupez, o zi faina
mariuca83 spune:
Many imi doresc enorm sa va dau o veste buna ... dar ce sa zic azi ziua 6 de la FEt nici un simptom , nimik....Mai vedem...
Plimbareala placuta si sa ai parte de super vreme.
Daniela sa te ajute Dumnezeu sa fie un Fiv mega norocos.
eri.ka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sper
Erica imi pare rau pt pierderea ta , parca descrii sarcinile mele pierdute . Dureri de spate, frisoane, fara sangerari... absolut tot. Eu am trombofilie FVL hetero si MTHFR C677T homo. Tu ai trombofilie? <hr noshade size="1" /> Speranta |
Nu trombofilie, nu rubeola, nu varicela, nu toxoplasmoza, nu probleme de coagulare, nu clamydia sau alte probleme la scurgeri, nu nimic din toate astea ca le investigasem inainte. Mai ramane cariotipul.... Am dat sa facem biopsie. Asteptam raspunsul.... offff....
honeys spune:
Eri.ka, dar mutatiile de la trombofilie le=ai facut? sau doar analizele uzuale?
ca si eu am pierdut ca tine o sarcina din cauza nedescoperirii unei mutatii din timp...
pot sa-ti zic doar ca stii ca poti ramane, eu am ramas si la urmatorul fiv si am un baietel mic in burtica.
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
21+
Multumesc Doamne!
eri.ka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Eri.ka, dar mutatiile de la trombofilie le=ai facut? sau doar analizele uzuale? ca si eu am pierdut ca tine o sarcina din cauza nedescoperirii unei mutatii din timp... pot sa-ti zic doar ca stii ca poti ramane, eu am ramas si la urmatorul fiv si am un baietel mic in burtica. MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero 21+ Multumesc Doamne! |
mutatiile de la trombofilie nu le-am facut. Dar o sa le fac si pe alea.