FIV 300
Raspunsuri - Pagina 19
brunadria spune:
Multumesc frumos dragele mele! La fel va doresc si eu voua, sa se implineasca cel mai arzator vis!
angieangie spune:
neata dragele mele.. dupa cum ati aflat nici eu nu am reusit...inca
probabil in toamna voi incerca iar..acum ma concentrez pe
minunea mica si dragalasa pe care o am si care
ma face sa mai uit durerea...stiu cat de greu este..sunt la al
3lea fiv..nu mai am congelati..
angieangie spune:
apropos...voi ati avut dureri de picioare dupa intreruperea
tratamentului?eu n am dormit deloc..dureri crunte toata noaptea
de la medrol
la toate fiv urile am avut dureri dar la asta crunte
va pup
many_bani spune:
Angi , asta este viata, ne scuturam si mergem mai departe.
Brunica si aici un mare apasat
O zi faina va doresc doamnelor
brunadria spune:
angie iti admir minunea mica mereu , este asa de frumos , trebuie sa fi tare pt Tudor! Iar la toamna sigur vei reusi
many si Vladut e minunat , chiar daca doare fiecare esec aveti motiv sa va bucurati ca aveti cate un sufletel mic , apoi vin si ele fetitele :) la toamna!
angieangie spune:
Bruni..ai mare dreptate..e greu dar uitandu ma la puiul
meu mic trec mai departe..noi suntem luptatoare toate..si
vom reusi..pup
camrynna spune:
Buna ,fetelor ..in primul rand , Angie , imi exprim regretele pt.nereusita , insa va veni si vremea cand te vei bucura de un ( poate 2,3 ) bebici care sa iti lumineze viata tie si primului tau copil
Bruni ,la mutli ani si tin sa te anunt ca.. suntem in aceeasi barca.
Azi am inceput si eu analizele , cariotipul, thyroid profile , AMH ( IL FAC PT PRIMA DATA , AM NISTE EMOTII ) ,prolactina , si un anume test DHEAS ,plus altele de rutina.
si acum intrebarile cheie :
1)considerati normal sa ma programeze la hysteroscopie sambata , in conditiile in care abia s-a implinit un an de la ultima ??
2)vreau si eu sa aflu cum stau cu mutatiile ...il intreb pe medicul meu ( care are destul de multe reusite la FIV ) despre mutatii si imi spune ca daca o sa iasa cariotipul bine , inseamna ca nu-s mutatii ...
...de trombofilie se pare ca tb sa-i amintesc tot eu , de sindrom antifosfolipidic , la fel...insa am incredere in el ,nu stiu de ce
Lorelei , nici nu stii cata bucurie am in suflet pt.tine !!!
Sabina , Adriana , Aadina
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camrynna Buna ,fetelor ..in primul rand , Angie , imi exprim regretele pt.nereusita , insa va veni si vremea cand te vei bucura de un ( poate 2,3 ) bebici care sa iti lumineze viata tie si primului tau copil Bruni ,la mutli ani si tin sa te anunt ca.. suntem in aceeasi barca. Azi am inceput si eu analizele , cariotipul, thyroid profile , AMH ( IL FAC PT PRIMA DATA , AM NISTE EMOTII ) ,prolactina , si un anume test DHEAS ,plus altele de rutina. si acum intrebarile cheie : 1)considerati normal sa ma programeze la hysteroscopie sambata , in conditiile in care abia s-a implinit un an de la ultima ?? 2)vreau si eu sa aflu cum stau cu mutatiile ...il intreb pe medicul meu ( care are destul de multe reusite la FIV ) despre mutatii si imi spune ca daca o sa iasa cariotipul bine , inseamna ca nu-s mutatii ... ...de trombofilie se pare ca tb sa-i amintesc tot eu , de sindrom antifosfolipidic , la fel...insa am incredere in el ,nu stiu de ce Lorelei , nici nu stii cata bucurie am in suflet pt.tine !!! Sabina , Adriana , Aadina Camrynna , http://s1108.photobucket.com/albums/h401/Alexandra_Barakat/ |
Din ce stiu eu, care am facut cariotipul, acesta da informatii despre cromozomi si nu are nici o legatura cu mutatiile care sunt diagnosticate prin analize de trombofilie.
Bafta multa
camrynna spune:
Da Mani , eu ,...i-am scris lui Ispasoiu , mi-a spus ca va fi plecat pt.cateva zile la inceput de iulie , am si acum e-mailul dansului.
pe urma sotul meu si-a dat seama ca in cele 3 saptamani de vacanta ( daca i se vor da 3 !!!! ) nu avem cum sa ne cautam si casa , sa facem si FIV , sa ne si distram ....si Lorelai mi-a povestit de reusita ei la Acibadem ,si de faptul ca fac IMSI , si zic ,hai sa amanam vacanta propriu zisa si sa ne sacrificam pt. FIV cu IMSI , vorba sotului ,ne distram noi si la Istanbul pana la ET ...Acum cei de acolo ( mai bine zis prof.Tayfun ) nu mi-au mai trimis al 2 lea e-mail...simt ca mi se inchid toate portile , si va tb sa raman la FIV aici , eu neavand alta posibilitate sa plec in vacanta cu al meu decat in luna iulie a fiecarui an !
maine la 8.30 am hystero..Doamne ajuta !
despre faza cu analizele de trombofilie , va tb sa ma ocup singura de ele ( aici poti merge la orice laborator privat ,sunt multe independente de spitale sau clinici si ceri analiza pe care o vrei ), si sa merg cu ele la Fundeni cand ajung in Ro , sau la un hematolog bun aici .
O zi buna la toate fetele