A inceput votarea la concursul Iarna si Noi
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Felicitari castigatorilor, fotografiile sunt exceptionale
Oare a cui este fotografia de pe locul 9 ? E favorita mea
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Felicitari castigatorilor, fotografiile sunt exceptionale Oare a cui este fotografia de pe locul 9 ? E favorita mea _ Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. |
compozitia e foarte frumoasa, din pacate e arsa rau in dreapta. Mie imi place mult aia cu copilul discutind cu omul de zapada. Sau vrea sa il muste de nas?!
ML spune:
Felicitari, Ana (cred ca-i in Grecia cu bicicleta, nu?), la fel si castigatorilor de pe locurile 2 si 3.
Szivarvany, a mea-i BFF de pe locul 9.
Cristoiu, am "ars-o" intentionat, cu gandul la un vis din copilarie .
Multumesc celor care au votat-o.
cristoiu spune:
citat din mesajul lui ML Felicitari, Ana (cred ca-i in Grecia cu bicicleta, nu?), la fel si castigatorilor de pe locurile 2 si 3. [size=1]Szivarvany, a mea-i BFF de pe locul 9. Cristoiu, am "ars-o" intentionat, cu gandul la un vis din copilarie . Multumesc celor care au votat-o.[/size= |
Cu placere ca si eu ti-am votat-o nu eram sigura daca e arsasau minarita in photoshop, oricum e interesanta fotografia.
hribg spune:
Abia acum am putut intra sa vad cine au fost castigatorii.aU FOST DEZAMAGITI COPIII MEI!sE MAI POATE FACE CEVA IN SENSUL ACESTA?
Laura25 spune:
citat din mesajul lui hribg Abia acum am putut intra sa vad cine au fost castigatorii.aU FOST DEZAMAGITI COPIII MEI!sE MAI POATE FACE CEVA IN SENSUL ACESTA? |
de ce au fost dezamagiti? Care e problema? Ce nu poti face?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
de ce au fost dezamagiti? Care e problema? Ce nu poti face? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
spune ca e unul dintre castigatori!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
hribg spune:
Am incercat sa trimitem mesaje private dar se pare ca nu se poate.In plus nu am reusit intram pe site pana acum ca sa vedem daca am castigat.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui hribg Am incercat sa trimitem mesaje private dar se pare ca nu se poate.In plus nu am reusit intram pe site pana acum ca sa vedem daca am castigat. |
Activeaza-ti mesageria privata din setari.sus in bara albastra ai "Profilul meu"!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |