Adevar sau provocare?

Adevar sau provocare? | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Un test normal.
Insa nu va mirati prea tare daca totusi nu va iese cum ar trebui.

Deci cine se incumeta:

www.romleas.ro/divertisment/test" target="_blank">Pur si simplu <Start> si:

"Succes!"

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

f tare
am numarat 5 F,deci tot e bine:P
si ciocanul era negru

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

5 F si eu.... si lopata era verde =))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am numarat 6 F dar nu consider asta concludent, ma asteptam sa fie ceva deosebit asa ca am fost mai atenta ca de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am numarat 6 F!!! Dar nu am apucat sa ma gandesc la o culoare si unealta, ca deja citisem ciocan rosu...

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

4F, mai rar, dar se intampla.
Daca nu s-a inventat lopata portocalie, se va inventa...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am gresit-o p-aia cu 5000 in loc de 4100:)), am numarat 6F si, ca Nadia, nu m-am gandit la nici o unealta ca mi-a sarit in ochi ciocanul rosu pana sa termin de citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

Am gresit-o p-aia cu 5000 in loc de 4100:)), am numarat 6F si, ca Nadia, nu m-am gandit la nici o unealta ca mi-a sarit in ochi ciocanul rosu pana sa termin de citit

Idem .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am socotit bine si 6F din prima si tocmai vroiam sa ma gandesc la un cleste cand mi-a sarit in ochi un ciocan rosu.

Tot e bine. Unul baga, unul scoate.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Si eu am socotit 5000... da' eu cu matematica stau prost, asa ca nici nu ma mir. Oricum, m-am scos cu cei 6 F. Cica-s 'geniu'. Nah, unde-i emoticonu' ala mandru, cu peptu'n afara?

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Care-i poanta cu ciocanul rosu? Ca eu sunt aproape sigura ca nu mi-a sarit in ochi (sunt "blind as a bat" asa ca trebuie sa ma uit cu atentie sporita ). In rest 4100 si 6 F, dar fac o observatie ai scris "numara cate litere sunt in textul urmator" apoi ai bagat instructiuni "Fara sa folosesti mouse-ul. Ca si mai devreme fa-o repede". Pai asta nu poate fi considerat tot "textul urmator"? Ca in cazul asta se mai adauga F-uri.

Mergi la inceput