Colectia de toamna-iarna 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
corap spune:
helou.
ioana, nu ma indoiam ca tu esti personajul central. reusit portretul de familie :)
! A INCEPUT SEZONUL CAPUSELOR!
am cules de dimineata una de pe andrei - nus' cum a ajuns tocmai in zona inghinala (aseara la dus n-o avea - 90% - ca zona imi e interzisa si se spala singur - eu il spal doar pe cap. nu era cu sange , am scos-o integral, parea ca abia capusase. cred ca alut-o pe haine de la tara, nu-mi dau seama. nu stiu ce sa fac, nu i-as da antibiotic... ma mai gandesc.)
ieri am avut o seara nebuna; pe la 8 se gandeste fi-mea ca i-ar trebui azi ciorapi verzi = tulpina(au balul florilor la scoala altfel - fi-miu a fost multumit cu o gardenie in piept, din partea lui puteam sa-l las si fara floare, fi-mea a vrut sa personifice ditai floarea). am alergat la orhideea, nu erau neam ciorapi verzi, deja era tarziu, i-am cumparat o vopsea de oua verde si i-am bagat in ea o pereche de ciorapi albi. au iesit nesperat de bine, culoare realista, sper sa nu ajunga acasa cu picioarele verzi totusi. din pacate au intrat un pic la apa cand i-am bagat in apa aia clocotita. si i-am facut si coronita cu primule. era frumusica dimineata :) numai ca nu-mi dau seama daca personifica o primula sau o floare de cyclamen.
despre verdeturi si de-ale naturii: eu sunt alergica la soia. asa ca eu beau lapte de la vaca (la care nu-s alergica momentan - am inteles ca intoleranta la lactoza se poate manifesta la diferite varste).
si mi se pare aiurea sa bei lapte de migdale sau susan sau orice. e mai simplu sa mananc migdalele pur si simplu. nu-s prea prietena cu blenderul. in schimb mananc patrunjei, spanac, urzici - abia asteptam primavara asta.
si astept leusteanul
lavi02 spune:
Corap, naspa cu capusa. Da, a inceput sezonul capuse 2012 . Am citit pe forum la gravidele care nasc acum (eu le citesc ca sa intru in atmosfera ca sa zic asa) ca una din mamici si-a gasit aseara nu mai putin de 6 capuse pe ea!!!
Ioana, ce-i cu dispozitia introspectiva, sper ca esti bine!
Meems pupici Riannei stirbulina! Nati e stirbulina sus din toamna, mi-e tare simpatica asa.
Multumesc pt intrebarea despre recuperare!
Si noi mancam migdalele crude ca atare. Mai nou evitam sa cumparam fructe uscate prajite ca-si pierd proprietatile benefice prin prajire. Asa ca luam caju crud, migdale crude, fistic crud, etc. Ne-am obisnuit cu ele asa si-s bune.
Lavi 34+ cu burtoiul maaaaaareeeeee
maria_alexia spune:
capuse?? Corap, poate e cazul de crema de protectie la voi - se pare ca va plimbati in zone agreeate de vietatile astea.
Super-tare faza cu ciorapii - nu m-as fi gandit ever (sa fac efortul) sa-i vopsesc!
Noi nu ne-am clintit din casa w/e asta - ieri dimineata am primit cea mai mare pacaleala: era zapada afara si ningea! Plus un vant care te punea jos (sambata). Iar am smotruit, cu sentimente amestecate avand in vedere cat tin rezultatele .
Cu semintele de susan/in: am inteles ca daca nu sunt zdrobite se elimina ca atare si nu mai apuci sa beneficiezi de nutrientii lor - de asta le blenduieste lumea...
Ioana
lavi02 spune:
Aseara pe la ora 9 eu ii faceam de zor chiftele Silviei in conditiile in care eram obosita si ma durea spatele de nu mai puteam dar zau ca nu mai stiu cum sa-i gatesc carnea sa o manance. Chiftele o mananca.
Vine in bucatarie, gusta una din cele prajite in prima tura, eu plina de speranta o intreb: iti place? Ea se stramba. Am simtit ca innebunesc. La care ea mai ia una si zice: "pacaleala de 1 aprilie!"
maria_alexia spune:
Super tare Silvia
eu m-am obisnuit sa pun chiftelele la cuptor = efort mult mai mic + fara prajeala.
corap spune:
si eu fac chift. la cuptor, dar le plac mai mult cele prajite
pantaloni - maria, eu nu stiu ceva care sa nu se roada in genunchi / sa intre la apa / sa-i ramana mici degraba. al meu nici nu poate suferi blugii, si cu pantalonii de bumbac gen trening nu fac nicio afacere, dat fiind ca se biodegradeaza de urgenta.
azi dimineata am zis sa-l imbrac mai "elegant" si ii pregatisem o pereche de pantaloni mai fitzosi - dimineata am vazut ca-s cam trei sferturi asa ca diseara ma duc la cumparaturi...
crema anticapuse am, doar ca nu credeam ca e deja vremea sa o pun in actiune - mai ales ca au iesit copiii imbracati din cap pana-n picioare, ca ieri a fost cam frig...
semintele de in le pun si eu zdrobite in paste, pateuri sau pe sandw. nu stiam ca si la susan e aceeasi chestie :)
si andrei are 3 dinti de sus lipsa - abia i-au dat, ma intreb cum mai musca saracul. pe doi dintre ei i-a inghitit, ca nu am nicio sansa sa ma apropii de gura lui. il doare si ideea de durere
dupa-amiaza trec pe la scoala, ca dimineata nu afisasera inca "rezultatele"
corap spune:
lavi, total de acord. doar ca nu-mi dadusem seama ca a inceput sezonul si ca-i cazul de creme. macar daca e mai dezbracat, le localizezi mai repede.
dar cred ca unii oameni is predispusi capusarii... andrei le aduna de parca ar fi dat cu lipicipentrucapuse.
lavi02 spune:
Aseara n-am vrut sa ma risc cu chiftele la cuptor, ca si pe mine ma batea gandul, dar n-am facut niciodata si in caz de esec nu aveam putere si nervi sa ma apuc de altceva la ora aia si la gradul ala de oboseala. Incerc data viitoare. Ziceti-mi si mie reteta: chiftelele formate le puneti pe o hartie de copt banuiesc si cate minute si la ce temperatura? (eu am gradatii de la 1 la 8). Le intoarceti la mijlocul procesului?
Multumesc!
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Super tare Silvia eu m-am obisnuit sa pun chiftelele la cuptor = efort mult mai mic + fara prajeala. |
Si eu tot la cuptor le fac. Dariei oricum nu prea ii plac... ea prefera snitel din piept de pui
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...