Colectia de toamna-iarna 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Bai, voi vorbiti codificat? Ce cartoane/carti/aurii? Fain ca va intalniti, sa aveti vreme frumoasa!

lavi, pt Zu in grafic si pt mama s.

corap, ai fost cu buletinul . La cat mai multi ani impreuna!

meems, bravo Riannei pt diploma! De fapt diploma conteaza mai putin, importanta e actiunea pt care a primit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, ce cartonase colectionati voi?? Sunt din-alea de pe la Mega?

Dariuca are varicela si s-a umplut de bube.... Are peste tot. Aseara s-a rupt o bubita cand si-a dat bluzita jos.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami, sanatate si refacere rapida Dariei!!!
Aveti mare grija cu bubitele sa nu le rupeti, cele care se rup lasa urme. In rest, bine ca a facut si a scapat, e fata, si-a luat de o grija pe cand va fi insarcinata. (pe mine m-au prins gravida varicelele ambelor fete)

Ce mai fgace sora ta? In cate saptamani mai este?

Crissy, Cami, sunt niste cartonase pe care le primesti la MegaImage (retea de supermarchet-uri de oras) http://www.mega-image.ro/comorileoceanelor/. Este un catalog pe care colectionarii si-l completeaza. Promotia se termina la 1 mai.

Meemsy chiar daca nu ai impins-o de la spate, imi mentin felicitarile pt invatatul sa citeasca!

Ina multe felicitari si lui Rachel cititoarea!!! Atat mi se pare de frumos sa-i citeasca fratelui ei!!!
Apropo de Robert si baiatul mamei, vezi sa nu devii o soacra din aia asa ca incurajeaza-i independenta!

Corap felicitari pt "buletin", noi suntem si mai batrani, la anul ajungem la majorat!

Azi e ploios dar pe maine se anunta soare, de abia astept sa ne vedem!

Lavi 35s fix

Mergi la inceput

Lavi, multumim de intrebare , sorella e bine, e cam in 38 saptamani (ar avea termen pe 20 aprilie) dar se mai intalneste cu dr si saptamana viitoare, ca sa vada cum mai e. Ea spera sa nu nasca fix de Paste, mai ales ca pe 16 e si ziua ei .
In rest e bine, mai are emotii cu bebelina legat de acea posibila problemuta la inimioara, dar eu sunt optimista. Nu s-au hotarat inca la nume ...

Ina, felicitari Rachelinei cititoare!!
Daria recunoaste literele mici, dar nu citeste cursiv inca si nici eu nu o "fortez".

Corap, felicitari pentru "buletin"!

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Mergi la inceput

Cami uau, 38 de saptamani deja! Nastere usoara!
Mie din contra, mi se pare frumos sa nasti de Pasti, Virgil a fost nascut in ziua de Pasti si eu zic ca a fost destul de norocos pana acum. N-a prea avut necazuri mari (pana acum, la accidentul mamei lui) si de multe ori i se rezolva miraculos sau "de la sine" unele lucruri. Poate o sa ma contrazica Anda ca nu are nicio legatura, nu stiu, in orice caz mie mi se pare frumos si cumva de bun augur sa fii nascut in ziua de Pasti.

Nu mai stiu, ce posibila problema are si bebita ei la inimioara? Suntem colege deci si cu asta...
Bafta multa, sa fie bebe sanatoasa tun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Cami uau, 38 de saptamani deja! Nastere usoara!
Mie din contra, mi se pare frumos sa nasti de Pasti, Virgil a fost nascut in ziua de Pasti si eu zic ca a fost destul de norocos pana acum. N-a prea avut necazuri mari (pana acum, la accidentul mamei lui) si de multe ori i se rezolva miraculos sau "de la sine" unele lucruri. Poate o sa ma contrazica Anda ca nu are nicio legatura, nu stiu, in orice caz mie mi se pare frumos si cumva de bun augur sa fii nascut in ziua de Pasti.

Nu mai stiu, ce posibila problema are si bebita ei la inimioara? Suntem colege deci si cu asta...
Bafta multa, sa fie bebe sanatoasa tun!

Da, Lavi, asa i-am zis si eu legat de nasterea in ziua de Pasti... acum, cum o vrea Dumnezeu!
Legat de posibila problemuta la inimioara, unul dintre medici i-a zis ca e posibil da fie o problema , nu-mi mai amintesc exact .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

pe accuweather zice ca miine ploua de la 11 la 13.
compilati un plan de rezerva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu nu cred

Mergi la inceput

Nici eu. Eu sunt cu optimismul. Daca vedem maine ca ploua mergem altundeva. :)
Daca e vreme ca acum eu as iesi in parc, sa vedem si noi pomii infloriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

daca ploua mergem vis-a-vis, la lavi acasa. gata, m-am delogat deja

Mergi la inceput