Colectia de toamna-iarna 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
lavi02 spune:
In Tineretului la locul de joaca de tartan de dupa Palatul copiilor nu e cam aglomerat? Sunt de acord cu zona aia daca ne si plimbam un pic, nu sa ne cantonam la locul de joaca cel mai aproape de strada.
Mai e cu tartan si locul de joaca mare, de langa lac si Pizzeria?cafeneaua Actorilor sau cum s-o chema.
Apropo de necesarul de maternitate, daca va amuza, cititi ultimul post de aici:
http://www.miresici.ro/forum/showthread.php?t=15579&page=130
Pe mine si Virgil ne-a amuzat, mai ales concluzia.
Eu am cumparat ulei Nivea, deci nu ma incadrez de nicio culoare, sper sa mi-l accepte . Oricum l-am cumparat doar pt maternitate si-l las acolo, acasa n-o s-o dau cu ulei, iar daca o sa mi se para ca e cazul o dau cu ulei de migdale.
corap spune:
mie mi-ar conveni tineretului mai langa metrou, sa nu ajung deja obosita pana acolo (in plus, nici nu cunosc parcul si s-ar putea sa nu va gasesc)
lavi02 spune:
Si mie. Hai sa ne vedem mai langa metrou si sa stabilim la momentul respectiv incotro ne indreptam.
anda77 spune:
lavi, da venim, te sun sambata dimi si-mi spui prin ce zona sa parchez. ma descurc eu p-orma, parca nu sunt extrem de multe locuri de joaca in tineretului.
lavi02 spune:
Nu sunt EXTREM dar sunt cateva!
Super, ce ma bucur ca veniti toate 3!!!
Lista ramane deschisa si pentru mamici care citesc din umbra
miri__b spune:
venim si noi dc nu pleaca d. la Ploiesti, sigur o sa vrea dc face schimb de cartoane de la mega.
astept sa scrieti locul de intalnire.
maria_alexia spune:
bravo, bravo! sunt plina de invidie... cat se poate de pozitiva, desigur.
Lavi, deci - conform patternului - pe duminica ne dai vesti cu bebelina? Hai ca ar fi cam devreme, sa fiti cuminti sa mai ramaneti vreo 2-3 saptamani la caldurica!