LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***413***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Bau !!
Pe unde umblati tufetelor ?? eu am avut o intalnire cu un client apoi am fugit rapid in alte doua locuri si acum nu stiu pe ce sa punb mana, deh e final de trimestru si vineri nu sunt asa ca trag tare
Simplyanna, welcome back !!
Sper sa apara si Anaan si Monnvas !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Kuku. Imi beau si io cafeluta cu voi. Olishka, da' care frate te batea?! Eu nu resesc sa tin firul exact al frumoasei tale familii: o ai pe Chitibus, pe surioara blondo-roscatica (Aliona?) si pe fratele preot...sunteti toti ai mamei tale? (care chiar pare o persoana foarte calma si delicata) Mai ai alt frate? Nu-mi zice ca preotu' te batea?! Da' cu cati ani e mai mare ca tine? Si mie mi-e dor de Simply, Anaan, Dyana, Monnvas mai nou absenteaza (motivat, sper, ca e fata constiincioasa;)) Oli, pe cand ar fi bine sa ajunga pachetele la tine? Tot pe adresa de data trecuta? Poate mai mi-o scrie cineva pe pm Si zi-ne ce traznaie ai facut la 14 ani I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Fratele preot ma batea, care inainte sa ajunga preot nu era chiar asa de bland...S-a schimbat f mult. Este cu 5 ani mare decat mine, dar a tinut loc si de tata. Si sa stii ca mai 2 frati, din partea tatalui, dar nu i-am cunoscut niciodata. Sunt undeva prin Rusia.
La 14 ani ma pupam cu unu de 16 ani in masina lui frati-su. M-a vazut un vecin si i-a zis mamei
olishka spune:
Pachetele ar trebui sa ajunga pana in 10 apr. Pe 12 mergem la copilasi
O sa trimit pe mail lista actualizata.
olishka spune:
[quote]citat din mesajul lui chatonel
hahaha, Ilink, ce o descosi pe biata fata eu am presupus ca fratele e cel care e preot si de-asta i-a venit mintea la kap si acum e lapte si miere
neata tufete si de la mine!
olguta, banuiesc ca au adormit rpd copiii, n-ai mai stat pe forum.
nu-ti face probleme ca te trag eu de mineca :) vreau sa merg la voi, la aris, si la inca o fata care nu e pe forum (cea mai buna prietena a vara-mii, era la nunta din italia, de la care a trecut deja un an). Insa de vazut vreau sa ma vad cu toate fetele, poate mergem in parc daca e frumos!
Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
[/quote
Chato ai presupus bine
Copiii au adormit pe la 1.30. Tot mai bine decat 3
Te-asteptam
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Io nu merg pe presupuneri!:)) :P Si fratelui-preot i-am acordat prezumtia ne nevinovatie! :)))) Recunosc ca-s tare curioasa si-mi place sa stiu "povesti" mai iesite din comun din care sa-mi mai fac idei despre natura umana Da' daca-s enervanta si bagareatza, Olishka, iarta-ma si ignora-mi intrebarile nepotrivite A aflat huzband data turneului in Turcia: 8-16 mai. Deci pentru o eventuala intalnire, nu suntem disponibili in perioada asta I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Stai linistita, nu ma supar
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Pachetele ar trebui sa ajunga pana in 10 apr. Pe 12 mergem la copilasi O sa trimit pe mail lista actualizata. Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Ok, eu trimit pe 6 sigur, trebuie ambalate sau nu ?
PS- asa pt ca te iubesc mult de tot !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Ok, eu trimit pe 6 sigur, trebuie ambalate sau nu ? PS- asa pt ca te iubesc mult de tot !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu le ambala. Cred ca o sa le ambalam noi pe toate la fel.
pisigri spune:
Mai, ce le dam noi copiilor cind incep sa tuseasca?:))))))
Antibiotic (sau nu), sirop expectorant (sa zicem eurespal sau ala din plante, cum ii spune...), aerius....si mai ce? Ceva antiinflamator sau bronhodilatator?
Ma paste o bronsita cred, ca respir greu si parca parca as incepe sa tusesc plin...dar vreau sa scap de senzatia ca nu am aer...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
Hello.
Vad ca m-a strigat cineva multumesc pentru grija. Eu am avut cateva zile oribile, am incheiat un proiect (mai am un 5% care nu depinde numai de mine), nici orele nu mi-au iesit bine, tre' sa fac subiecte de restante, n-am primit niste bani pe care trebuia sa-i primesc de pe 14... incep sa cred ca mayasii au avut ei ceva dreptate cand au zis de 2012... Ieri a fost apogeul, mi-a mers totul pe dos, asa ca, imboldita si de 44-le de pe cantar, am zis STOP si... am dormit... Si sper sa ma tin de cuvant.
ILINCO ce chestie, si eu ar trebui sa fiu la o conferinta in Turcia in aceeasi perioada, ma rog, 9-12 mai. In ce oras?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Tocmai am trimis si eu referatul pe mail. Ma enerveaza ca nu am timp sa fac ceva "bine"; Ian s-a culcat abia la ora 3, plingind si de asta data ca el vrea "afaia", dupa ce "afaia" ne-am alegat de la 11.30 la 14.45.
Mai am treaba dar imi vine sa ma culc.
Nu mai intru azi. Va pup.