Miros foarte urat in apartament

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Te inteleg ca e f greu si un proces f lung sa obtii o locuinta la un pret rezonabil dar nici solutia de a trai cu 100 de odorizante in casa nu mi se pare buna pe termen lung.Nu te-ai gandit ca de asta era liber apartamentul respectiv?In curand vor prinde miros si lucrurile tale,cred.Ce faci la iarna,stai cu geamurile deschise?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Mi-a venit purificatorul. Sunt foarte multumita de el. E doar o versiune mai ieftina, care filtreaza aerul prin apa si nu filtre de carbon sau mai stiu eu de care se folosesc, dar pare bun, mi se pare aerul mult mai proaspat in camera unde il tin. Are niste uleiuri esentiale pe care le pun in apa si face aerul sa miroase frumos (deci presupun ca mai mult parfumeaza aerul decat distruge bacteriile dar macar miroase mai frumos in casa).

Am inceput sa imi dau seama ca mirosul vine de la vecini,a, iesit pe balcon de 3 ori azi si mirosea prima data a betisoare din alea parfumate cu miros f greoi, a doua oare a marijuana parca sau ceva similar iar a 3 oara a curry - o adevarata concoctie de mirosuri.

Eh, deocamdata e ok, sa vedem daca se imbunatateste si mai mult mirosul dupa cateva zile

Mergi la inceput