Ultimul mophican..{14}
Raspunsuri - Pagina 6
kariguld spune:
hallo gasca vesela
Ioana, sa petreceti bine.
buflea, eu in locul tau ma dadeam aproape de el si-i spuneam pe romaneste de ce-i asa acru. sau ceva de gen, nu taceam oricum.
glimmer are dreptate, nu te consuma ptr un necunoscut. nu merita!
un martian mov si murat se plimba liber pe strazi, ba mai intra si in casa cuiva. nu vreti as stiti cine este!
viviana spune:
Cine-i martianu'? E inrudit cu tine?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Cine-i martianu'? E inrudit cu tine? Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
martianul sunt eu
My_Lady0091 spune:
si de ce esti mov si murata?cine te-a suparat?
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ioana_Pos spune:
Mov de frig, murata de ploaie?
Multam de urare! Am petrecut frumos, intre reprizele de cearta ale copiilor (2 ani- a noastra, 3 ani -motzata, 6 ani - cealalat finuta)
kariguld spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 si de ce esti mov si murata?cine te-a suparat? |
nu ma suparat nimeni. doar ca zilele trecute am decis sa fac o baie cu saruri in cada. apa s-a colorat in mov, de la sarea de baie cu lavanda. fix atunci cand decid sa fac o baie, suna maica'mea. ca un facut, parca stie exact momentul. feciorasul a rspuns la telefon si ia spus suav ca "mama e mova si murata si nu poate vorbi la telefon"
azi e sarbatoare mare la noi, Floriile. duminica placuta!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kariguld nu ma suparat nimeni. doar ca zilele trecute am decis sa fac o baie cu saruri in cada. apa s-a colorat in mov, de la sarea de baie cu lavanda. fix atunci cand decid sa fac o baie, suna maica'mea. ca un facut, parca stie exact momentul. feciorasul a rspuns la telefon si ia spus suav ca "mama e mova si murata si nu poate vorbi la telefon" |
Kari,recunoaste ca ai vrut si putin mov pe tine,mai subtil ce-i drept!!!
mai e loc si pt mine,aici?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
Lady,ma bucur sa te gasesc aici,felicitari pt pitica,sa-ti traisca,sa fie sanatoasa!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
My_Lady0091 spune:
E loc!Bine si venit!Multam de urari!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
nu ma suparat nimeni. doar ca zilele trecute am decis sa fac o baie cu saruri in cada. apa s-a colorat in mov, de la sarea de baie cu lavanda. fix atunci cand decid sa fac o baie, suna maica'mea. ca un facut, parca stie exact momentul. feciorasul a rspuns la telefon si ia spus suav ca "mama e mova si murata si nu poate vorbi la telefon" azi e sarbatoare mare la noi, Floriile. duminica placuta! Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
si la noi Floriile.am trecut la catolicism in 2009, cand am botezat-o pe fii-mea.sotul catolic, eu ex-ortodoxa!