Ultimul mophican..{14}
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana_Pos spune:
Glimmer, te strambi la delegatie sau la Bucuresti?
DA, era vina mea. Noroc ca nu am obiceiul prost sa o cert (pe ea sau in general cu lumea) pana nu stiu sigur ca a comis-o...
glimmer spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Glimmer, te strambi la delegatie sau la Bucuresti? |
La ambele, in egala masura.
Ioana_Pos spune:
Iar am dat iama in carti. Am gasit oferta www.elefant.ro" target="_blank">aici la o groaza de categorii... M-am abtinut ct am putut, dar tot am luat cateva pe care le aveam mai de demult in wishlist... Si salariul intra abia saptamana viitoare
Ioana_Pos spune:
Azi am dat iama in hainute de copii (maine motzim o finuta) si m-am simtit excelent! Saptamana viitoare o sa ma rasfat si pe mine
buflea spune:
Acum 1 an, cand m-am angajat in compania asta, am primit la un moment dat un email de serviciu in care erau copiate mai multe persoane. Printre ele cu surprindere citesc un nume romanesc, dar pur romanesc ... ma interesez pe aici si aflu ca da, persoana respectiva este un roman, lucreaza la divizia din Canada, in acelasi departament, pe un post cu o treapta mai sus decat mine.
Fara nici un motiv clar, i-am scris un email in romaneste - nu ii ceream nimic, ii spuneam doar ca abia ma angajasem, ca sunt tot romanca si ca imi pare bine sa mai gasesc romani in aceeasi profesie si in aceeasi companie, chiar daca sunt in Canada. Nu mi-a raspuns niciodata ...si nu am primit prea bine acest ignore. Emailul meu era politicos si nu cerea nimic ...
Acum 5 min ma trezesc cu sefa mea la mine la birou care dorea sa-mi introduca persoana care nu mi-a raspuns la email ... am facut cunostinta, este din Piatra Neamt, orasul bunicilor mei, a copilariei mele, orasul in care inca am jumatate de familie si pe care il cunosc cel mai bine dupa Bucuresti. Mi s-a parut extrem de rezervat si prudent - nu stiu daca el a cerut sa ma cunoasca, sau sefa mea, stiind povestea cu emailul (pe acre am avut grija sa o popularizez ) ... una peste alta, nu mi-a placut de el, nu mi-a placut atitudinea lui, ma intreb daca o veni din faptul ca are o pozitie mai sus decat mine si simte ca trebuie sa se dea manager sau pur si simplu nu are chef sa socializeze cu alti romani.
Orice ar fi, intamplarea asta imi confirma perceptia ca nu are rost sa ma bucur de romanii de pe aici, sansele sa fii "ranit" sunt mai mari decat acelea de a descoperi o cunostinta.
glimmer spune:
Buflea, ori omul fusese si el dezamagit de vreun conational ori asa e firea lui. Lucru mare firea omului, ce mai. Eu am o colega de birou cu care sunt zile in care nu schimb o vorba. Si stam birou langa birou. Asta pentru ca se intampla sa nu-mi raspunda nici la salut cand intru dimineata in birou, probabil considera ca e suficient ca-mi raspunde cealalta colega. Am inteles ca asa e ea, asa se poarta cu toata lumea. Oamenii trebuie luati asa cum sunt.
Eu, printre multe alte experiente acumulate in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti, am inteles ca nu trebuie sa ma las dezamagita de necunoscuti sau de oameni care nu inseamna ceva pentru mine. Tocmai prin faptul ca e un necunoscut, nu ar trebui sa am asteptari de la el, deci nici dezamagiri. Probabil ca nici "rana" ta nu e atat de "adanca". Am inteles ca tu te bucurai ca ai intalnit un conational, si inca dintr-un oras drag, dar oameni sunt de tot felul in toata lumea. Poate ca nici nu e bine sa renunti cu totul la ideea de a-ti face cunostinte, daca simti nevoia, cred ca e mai rau sa te abtii numai pentru a nu fi "ranita" din nou.
Ioana_Pos spune:
Buflea, eu in locul omului ala m-as fi gandit ca sigur ai tu ceva sa imi ceri, peste ani si ani . Poate asa o fi el (eu ) mai suspicios din fire.
Nu trebuie sa pui la suflet. Sunt unii care se simt jigniti daca 'descoperi' ca sunt romani in strainatate - cumva ei se simt asimilati si vii tu si le reamintesti de unde provin de fapt.
Laura25 spune:
buflea, mor de curiozitate. zi-mi pe PM cum il cheama pe personaj, daca vrei.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ioana_Pos spune:
Azi avem party - taiem motul/ rupem turta unei finute! Yuhuuuu. Pacat ca fie-mea e mucea si trebuie sa alerg cu tratamentul dupa ea. Sper sa nu fie si maraita...