Ultimul mophican..{14}
Raspunsuri - Pagina 17
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui glimmer Ntz, ntz, ntz, ce inseamna cartile astea "stiintifice". Ioana, vad ca esti gata sa treci peste faptul ca nu iti plac cartile in format electronic. Eu sunt fan, dar nu am nici Ipad, nici Iphone. |
Esti fan carti electronice sau esti fan literatura erotica ?
Ca sa stiu in ce categorie te bag
Semnat:
Casnica de la metrou, transpirata, ciufulita si rosie la fatza
Ioana_Pos spune:
ifonu e al sotului, eu ma declar anti-obiecte scumpe cand am un copil mic si curios . Nokia mea e rezistenta la socuri si e suficient pentru mine. Asa ca Buflea nu o sa am orgasm in metrou...
Glimmer, nu tradez cartile scrise never ever, dar m-a facut corap curioasa
glimmer spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Esti fan carti electronice sau esti fan literatura erotica ? Ca sa stiu in ce categorie te bag Semnat: Casnica de la metrou, transpirata, ciufulita si rosie la fatza |
Mai, deocamdata sunt fan carti electronice, dar sunt "deschisa" catre orice posibilitati, nu te grabi sa ma incadrezi. Zici ca nu sunt pdf-uri fisierele alea?
glimmer spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Glimmer, nu tradez cartile scrise never ever, dar m-a facut corap curioasa |
Am inteles, te sacrifici pe "altarul stiintei".
Vezi ca trimisei reteta pe pm.
Ioana_Pos spune:
Am vazut, multam. Nu stiu daca ma sacrific, sa vedem daca imi plac. Cu orice carte straina fac figura asta - citesc un fragment inainte sa comand cartea.
buflea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui glimmer
Mai, deocamdata sunt fan carti electronice, dar sunt "deschisa" catre orice posibilitati, nu te grabi sa ma incadrezi. Zici ca nu sunt pdf-uri fisierele alea? |
Gata Shefa, imi place ca esti open mind ...nu sunt pdf, din pacate. Se pot citi numai cu aplicatia IBooks care se instaleaza gratis pe Ipads sau Iphones, adic ape Apple devices.
mianna spune:
m-ati facut curioasa, asa c-am descarcat-o io in seara asta. in format pdf. as trimite-o pe email, dar habar n-am daca se poate (are aproape 90 Mb). insa o puteti descarca de pe rapidlibrary (dati o cautare si-l gasiti). daca vreti sa incerc pe mail, dati un pm cu adresa.
cred ca-i doar primul volum (are sub 500 de pagini) dar intai sa vaz daca merita sa le descarc si pe celelalte doua.
Androix spune:
Unde ca n-am gasit nimic?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Laura25 spune:
buflea, dar 'jocurile foamei' de ce nu ti-au placut? Eu ma tot invart pe site la Nemira de vreo 2 luni sa mi le comand si numai nu prind momentul potrivit (mega-reducerea de 50% am ratat-o ca nu aveam bani atunci de carti) , sa se alinieze stelele (adica banii in cont cu reducerea pe site cu convingerea mea ca sunt carti ce merita cumparate). Filmul nu l=am vazut (inca)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mianna spune:
citat din mesajul lui Androix Unde ca n-am gasit nimic? |
my mistake, editez si mai sus, ma zapacisem in multele site-uri deschise. era de fapt rapidlibrary:
http://rapidlibrary.com/files/fifty-shades-of-grey-pdf_ulcn9nevbeifmon.html