**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

...sunt istovita...si la capatul puterilor!
Nu vreau decat putina liniste pentru creierasul meu si ...pt Teo
Doar pe scurt...
Ieri am fost la 3 medici...dupa ce iar primisem antib..unu ne-a trimis la alergolog...Noroc cu ultimul...care ne-a oprit...ne-a spus STOOOP...acest copil a avut prea multa medicatie. Si GATA ne-am oprit...ne-a dat doar o apa de mare pt curat nasul apoi 2 pic de todreadex in nas pt 4-5 zile si marti la control. Ne-a spus ca secretiile sunt 'de sus' ...a verificat, urechi, nas...si gata, stop joc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita Doamne ajuta sa fie bine,eu sper ca sa nu mai avem parte de asa ceva.

Am fost aseara la fata care trebuie s afac curat am vorbit de bani imi va da 75 de lei pentru 4 ore si ma voi duce odata pe saptamana asta inseamna 300 de lei pe luna sper sa o luam pe fagasul normalsa fie bine astazi am o zi de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina, e bine ca ai ceva palpabil...si usor, usor poate mai apare ceva, poate se mai aseaza lucrurile...
Am tot citit zilele astea, si am reflectat la situatia mea, a lui Teo...si inclin sa cred ca toata bolesnita asta care nu se mai termina la Teo (cu muci si tuse) ...are si o componenta psihologica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita cum adik componenta psihologik?

Daca ai cosmote sau vodafone lasa-mi si mie nr tau pe privat te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Fetelor, scuze ca intru mai rarut ! Am o lucrare la job de mi-a iesit parul prin caciula. Mi-a amortit si fundareatza stand pe scaun .

Doinita,! Sa va ajute DD sa va linistiti si voi, mai ales ca vin sarbatorile . Bine ca i-a luminat DD gandirea medicului respectiv de a spus stop medicatiei Teodorei. Uneori parca nici nu stii incotro s-o iei cu atatea "licori" artificiale . Zici ca are si o componenta psihologica...asa e...inclin sa cred ca e o suferinta indusa telepatic . O imbratisare stransa de la mine !

Alina, ! Ma bucur ca ai ceva sigur . Incet, incet o sa va redresati cat de cat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata!poftiti la o cafea aburinda
Ce ati facut in acest weekend? Ati terminat curatenia? Caci eu , spre rusinea mea nici nu m-am apucat, in schimb mi-am promis ca pana joi seara sa o dau gata.Sa vedem daca si reusesc caci la birou am foarte mult de munca, dar o sa bag in priza si familionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza si de la noi si sarumana pt cofee Magdalena.

Am citit in fuga ultima pagina... nu-mi mai ajunge timpul deloc..

Doinita sper ca sunteti bine acum .. si Tatiana la fel.. aveti nevoie de o vacanta ,clar, sa va reveniti dupa perioada asta nasoala.

Noi suntem bine acum. Am ajuns si noi duminica trecuta la camera de garda cu Mara.. febra la 4 ore. E multicel de povestit, poate reusesc mai tarziu, acum ma grabesc sa o pregatesc de gradi, eu de serv.. important este ca a raspuns bine la tratament si dupa prima doza de abtibiotic si-a revenit, n-a mai facut febra.

Sa ma iertati ca sunt fugitiva asa, sper ca am fost coerenta... o sa incerc sa intru mai des desi asa cum v-am spus ... am o perioada cam full si parca nu-mi mai ajunge timpul. Hai ca vin sarbatorile si ne mai linistim.

Mariana, Alina va pup si pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Neata tuturor!Magdalena,nu au intrat zilele in sac.Nici eu nu am terminat curatenia,fac asa incet,cum pot.Spor la lucru.

Nyny,ce bine ar prinde un concediu...dar pana pe 21 Iunie ...mai e cale lungaAzi a inceput Daria gradinita,Iarina e de data asta acasa.Abia respira.M-am uitat si eu in nasuc,se vad polipii cu ochiul liberNu stiu cum pot remedia asta,macar sa respire cat de cat.Am fost la alergolog la Timisoara,si Daria e foarte bine,testele i-au iesit negative toate.
Doinita,cum mai sunteti?Tu ti-ai mai revenit?
Mariana,te-ai mai dezmortit?Ai inceput curatenia?
Alina,cum merge job-ul?Ce mai faceti?
Eu azi ma apuc ceva mai serios de treaba,poate ma lasa Iarina.Va doresc o zi buna si usoara.

Mergi la inceput

Buna dimineata si din s-e tarii !

Fetelor da' ce matinale ati fost .
Magdalena, ! Multumesc pentru coffee ! Curatenia am inceput-o dar parca bat pasul pe loc.... Azi dupa amiaza intru la bai la smotru si daca mai am timp rezolv si la bucatarie . We l-am petrecut printre cratiti, ofcourse ...Gatesc ca disperata sa multumesc familionu' si se mananca frate de zici ca traim ca sa mancam nu invers.... Sa rezolvi rapid lucrarile !

Nyny, . Ma bucur ca sunteti mai bine . Cand aud de "camera de garda" mi se zbarleste parul....

Tatiana, ! Yupiii pentru rezultatele bune ale Dariei . Iarinei sa i se retraga polipii nabadaiosi! Hai ca nu mai e mult pana in iunie, trece timpul asa de rpd.... Sa ai spor in ceea ce ti-ai propus !

Doinita, ! Cum mai e Teo ?

Alina, !

Offf...vineri (nici acum nu mi-a trecut ) am fost foarte mahnita. Mi-am pierdut cercelul de Au ...in viata mea nu am pierdut ceva de valoare.... Si de-aici mi s-a tras o zapaceala la cap de numa'...i-am uitat clamitzele Biancai la cresa si iar m-au lat niste nervi.....parca nu reuseam sa ies din starea aia. Noroc ca m-am dus la mama sa iau cate ceva si parca m-am mai linistit la ea . Biculina s-a tot plimbat cu tati cu rolele si trotineta, seara mi-a tras niste ca vrea la bowling . Ii spunea lui tati ca vrea si ea la jocul cu sticlutele din plastic.... Sambata dupa amiaza, dupa ce s-a trezit din somn mi-a spus ca o sa vina pastele si o sa mancam iepure.... Ce m-am amuzat...nazdravani mai sunt copiii astia . Sunt in toiul socotelilor, sper sa reusesc sa o scot la capat cu petrecerea Biancai si cu sarbatorile de paste, refuz sa cred ca nu as reusi sa ma descurc la una dintre ele...
Oau ce m-am intins...dar parca m-am mai linistit impartasindu-va si voua ce simt....

Va doresc o zi buna !

Mergi la inceput

Mergi la inceput