**Prichindei nazdravani 2008!** (23)
Raspunsuri - Pagina 5
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena M-am saturat de lumea parsiva,prefer sa numai spun nimicDoamne Doamne asa e de naspa knd rade lumea de tine http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Gura lumii n-o astupa nici pamantul.... DD e sus si vede si o sa-i "rasplateasca" dupa cum "merita" fiecare. Ma mir ca nu le e teama ca suntem in postul pastelui...
alina_satena spune:
Mariana ms frumos o sa incerc sa ies din butoi dar cu 14 lei pana pe 10 aprilie chiar nu stiu cum voi iesi din chestia asta
Gherman_in spune:
Mariana,hai ca-am rezolvat o parte a pb. cu soacra.Am asezat-o pe "divan" si i-am zis si vrute si nevrute,ce imi convine si ce nu,si i-am spus si ei sa faca la fel.Sa vedem daca a inteles ceva din toata polologhia zisaApp de sedere,e sederea de acomodare cu mine,ca incet incet vrea sa se mute aici.Mi-a zis-o azi cand si-a deschis inimioraApai daca a inteles ceva din ce i-am zis e binevenita,daca nu,atunci...sorry.N-am mai facut nici un turbo,azi am tinut discursuri.Oare targul de job-uri e valabil si pt.cei extra Bucuresti?Am o verisoara in Bs care-si cauta de munca si nu gaseste.Varsta,bat-o vina.
Ma duc s-o recuperez pe Iarina de la gradi,ca tat-su intarzie.
magdalena67 spune:
Buna dimineata ! Poftiti la cafeluta
Cam slaba activitatea in ultimele zile, va pregatiti de Paste deja?
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
Magdalena, multumesc de cafeluta .
La noi si e cam frigutz, numai bine ca ieri dupa amiaza am sters geamurile de la dormitoare si sufragerie si acum mi le clateste . Urma astazi sa le sterg pe cele de la balcon, dar DD nu a tinut cont de planificarea mea.... Am inceput si eu actiunea cleaning pentru , incet si fara sa ma stresez prea mult. Vreau sa termin pana sambata din saptamana viitoare. In rest...nimic interesant.
Va doresc o zi insorita !
MarianaPop spune:
Tatiana, ! Apropo de job-uri...Daca intri pe site-ul respectiv o sa gasesti sectiunea cu, companiile participante. Ma gandesc ca au reprezentante/filiale in toata Romania, asa ca nu-i exclus sa fie ceva si pentru Bv.
Gherman_in spune:
Si la noi e o vremeee,ploua,frig,intunecat.Eu abia ma misc,zici ca dorm pe mine.Am fost cu Iari la dr.,e plina de mucozitati,aseara nu a dormit bine ca nu putea respira.Oare cand mai terminam si noi?Am ajuns si eu sa ma plang ca o baba toata ziua,dar am ajuns la capatul rabdarilor.Azi le duc la circ,pentru prima data,ele abia asteapta.Curatenia si eu am inceput-o,dar asa cum zice Mariana,putin cate putin,o fi ea gata pana de iepuras
si va doresc o zi usoara!