**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

M-am saturat de lumea parsiva,prefer sa numai spun nimicDoamne Doamne asa e de naspa knd rade lumea de tine

http://alinahandmade.blogspot.com/

Gura lumii n-o astupa nici pamantul.... DD e sus si vede si o sa-i "rasplateasca" dupa cum "merita" fiecare. Ma mir ca nu le e teama ca suntem in postul pastelui...

Mergi la inceput

Alina, uite ceva www.ejobs.ro/expo/" target="_blank">aici pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana ms frumos o sa incerc sa ies din butoi dar cu 14 lei pana pe 10 aprilie chiar nu stiu cum voi iesi din chestia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Mariana,hai ca-am rezolvat o parte a pb. cu soacra.Am asezat-o pe "divan" si i-am zis si vrute si nevrute,ce imi convine si ce nu,si i-am spus si ei sa faca la fel.Sa vedem daca a inteles ceva din toata polologhia zisaApp de sedere,e sederea de acomodare cu mine,ca incet incet vrea sa se mute aici.Mi-a zis-o azi cand si-a deschis inimioraApai daca a inteles ceva din ce i-am zis e binevenita,daca nu,atunci...sorry.N-am mai facut nici un turbo,azi am tinut discursuri.Oare targul de job-uri e valabil si pt.cei extra Bucuresti?Am o verisoara in Bs care-si cauta de munca si nu gaseste.Varsta,bat-o vina.

Ma duc s-o recuperez pe Iarina de la gradi,ca tat-su intarzie.

Mergi la inceput

Scuzati,am vrut sa zic Brasov,dar am incurcat tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata ! Poftiti la cafeluta
Cam slaba activitatea in ultimele zile, va pregatiti de Paste deja?

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Magdalena, multumesc de cafeluta .

La noi si e cam frigutz, numai bine ca ieri dupa amiaza am sters geamurile de la dormitoare si sufragerie si acum mi le clateste . Urma astazi sa le sterg pe cele de la balcon, dar DD nu a tinut cont de planificarea mea.... Am inceput si eu actiunea cleaning pentru , incet si fara sa ma stresez prea mult. Vreau sa termin pana sambata din saptamana viitoare. In rest...nimic interesant.

Va doresc o zi insorita !

Mergi la inceput

Tatiana, ! Apropo de job-uri...Daca intri pe site-ul respectiv o sa gasesti sectiunea cu, companiile participante. Ma gandesc ca au reprezentante/filiale in toata Romania, asa ca nu-i exclus sa fie ceva si pentru Bv.

Mergi la inceput

Si la noi e o vremeee,ploua,frig,intunecat.Eu abia ma misc,zici ca dorm pe mine.Am fost cu Iari la dr.,e plina de mucozitati,aseara nu a dormit bine ca nu putea respira.Oare cand mai terminam si noi?Am ajuns si eu sa ma plang ca o baba toata ziua,dar am ajuns la capatul rabdarilor.Azi le duc la circ,pentru prima data,ele abia asteapta.Curatenia si eu am inceput-o,dar asa cum zice Mariana,putin cate putin,o fi ea gata pana de iepuras

si va doresc o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor dar chiar sunteti tacute

Mergi la inceput