**Prichindei nazdravani 2008!** (23)
Raspunsuri - Pagina 17
MarianaPop spune:
Alina, ! Se vede ca iepurashul a adus daruri frumoase Deliei !
Ce liniste.... Unde sunteti fetelor ? Mi-ar placea sa discutam de unele, altele , dar ce folos ca nu prea suntem toate prezente. Cateodata simt ca vorbesc de una singura....
Doinita, Nyny, Magdalena !
alina_satena spune:
Si eu pe aici cu putina treaba vreau sa imi fac manichiura si sa sterg praful pe aici
Gherman_in spune:
E randul meu sa dau ,poftiti,serviti.Sunt asa pleostita,nici nu vad pe unde merg.Si as mai dormi putin.Cred ca de la vreme se trage.Si nu stiu ce a patit Daria,ca nu ma mai asculta deloc,am avut 2 zile pline cu cearta si cu bataita la c..r,dar degeaba.Cred ca ajung la psih...sa vad ce zice,ca nu mai rezistam nici eu nici tat-su.Oare si ai vostri copii sunt la fel,sau are Daria o pb.
alina_satena spune:
Tatiana servesc si eu cafeaua.
Daria cum se mai simte?
Si delia este la fel de neascultatoarecand ii spun ceva comenteaza nu imi ajung problemele de comunicare cu al meu sot mai este si Delia care il copiaza in detaliu,daca nu vrea sa faca ceva tipa,tranteste usi si tot asa.
Sper sa trecdem peste asta cu rabdare si intelepciune
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Tatiana, multumesc pentru cafea . Azi as bea o oala-n treaga . Am o stare asa de blegeala...cred ca-i de la vremea asta mohorata.
Offf si noi traim aceeasi poveste . Neascultari si indaratniceli cu duiumul. Cand o ii intra pe o ureche si-i iese pe cealalta. Acum aplic o alta tactica..."Nu asculti, nu o sa ascult nici eu cand ma rogi ceva. Faci cum vrei, e alegerea ta." Si chiar merge (deocamdata).... In unele cazuri ridic tonul sau o gonesc din camera pana ii trec "bazdacii"...revine linistita dupa cateva minute si dupa aceea discutam despre ceea ce s-a intamplat. Prevad unele situatii care ar duce la si circareli si caut sa-i fac "instructajul" dinainte. Vom vedea ce va mai fi.... Asa ca rabdare, rabdare si iar rabdare!
alina_satena spune:
Ce frumoasa e Biencutza pe bicicleta si ce fericita ecand ii vedem asa parca mai uitam de grijile noastre de oameni mari,pacaty ca traim in secolul vitezei si numai avem timp sa petrecem cu ei sa ne punem la mintea lor
Gherman_in spune:
Frumoasa biciclista!Si linistita!Mariana,pe mine m-a lasat rabdarea.Astea fac numai boacane.Uite acum cat am stat la calculici,Daria s-a catarat,a deschis frigi,a luat sticla de Imunice si a indopat-o pe sora-sa.Trebuie sa stau cu ochii pe ele ca pe butelie.Ma duc sa le culc
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Ce frumoasa e Biencutza pe bicicleta si ce fericita ecand ii vedem asa parca mai uitam de grijile noastre de oameni mari,pacaty ca traim in secolul vitezei si numai avem timp sa petrecem cu ei sa ne punem la mintea lor http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Multumim ! Mi-a ramas intiparit in minte ceea ce mi-a spus asistenta sefa de la cresa Biancai: "Nu trata copilul la fel ca un adult!"