**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor dar va bicatariti nu gluma,eu mai subtirel asa.
Am inrat doar sa va urez Sarbatori Fericite si linistite alaturi de cei dragi,lumina si pace in suflet si sanatate

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, !

Mergi la inceput

"Va doresc un paste fericit, luminos cu bucurii si sperante implinite!"

sa va aduca tot ceea ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana multumim asemenea si voua sa aveti parte numai de lucruri bune si tot ce este mai bun pentru voi si toti cei dragi voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Si eu va urez un Paste fericit,sa va aduca iepurasul tot ce va doriti.

Eu de data asta fac Pastele cu Iarina,singure in casa,pt.ca are febra 40,si mi s-a interzis sa nu ies afara sub nici o forma.Tati cu Daria merg la socrii mei.Dar sanatatea puiutei e mai importanta.Poate asa a vrut DD.Va pup pe toate.Noapte buna.

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!

Dupa atatea zile "grele" va invit la o aromata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

ADEVARAT A INVIAT!Zile grele grele de tot Mariana.Eu una sa nu mai aud de mancare si mai ales de prajituri,ca am bagat atatea de s-au pus 2 kg de sunculiteIn rest tot acasa,ca a fost si este in continuare vreme urata.Iarina este inca pe antibiotic,Daria e bine.Au mancat la oua...muscau din ele ca din mereDimineata se trezeau si plecau singure din pat,coborau scarile si dadeau atacul la cosulet.Eu numai ce le auzeam ciocnind si hlizind.Si bineinteles coji prin toata casa.Biculina ce a facut?

Mergi la inceput

Adevarat a invita.cum ati petrecut fetelor de Pasti?

Mergi la inceput

Alina !

Tatiana, ! Pupici dulci atomicelor, mai ales Iarinei sa-i treaca mai rpd. Sunt asa de "ghiftuita" ca daca mai vad cozonac si pasca in fata ochilor cred c-o iau la fuga.... Am gatit ca o disperata si am mancat cam tot la fel.... Noi am petrecut linistit in familie. Pe mandruta a "chinuit-o" talentu' la vopsit oua si dupa ce-a pictat vre-o doua s-a plictisit...m-a ajutat si a tot invartit ouale in vopsea.... Iepurashul i-a adus o pereche de incaltari si pijamale, le-am ascuns eu dar nu asa bine ca le-a gasit imediat.... In rest a iesit cu tati, printre picaturile de ploaie, ba la biciclit, ba la trotinit.... In casa m-a disperat cu rolele . N-am reusit sa mergem la inviere, poate anul viitor. Taman atunci m-a lovit si o durere de burti si eram fleasca. Asa ca omu' a fost "de servici" la scara (ploua cu galeata) si a luat lumina de la cineva care a fost la biserica. In rest vizite la parintii mei si fratele meu...eu vreau sa spun ca sunt cam obosita si ma bucur ca am inceput munca, ca sa ma linistesc putin....

Mergi la inceput

Si nu v-am povestit o "patzanie" de-a nazdravanei. A vrut sa "miroasa" candela si s-a ales cu o arsura la nas. Dupa de rigoare, am ras cu lacrimi...e asa haioasa cu butonashul pe nasuc....

Mergi la inceput

Mariana ma bucur ca ati petrecut si pupici biculinei si la toate atomicele ,restul piticelor ce au primit de la ?
Delia a primit de la ma o pereche de balerini mov, si un set fromat din vesta si fustita de blugide la a mea soacra a primit o pereche de paelete si o minge de plastic si de la noi jucarii

Mergi la inceput