**Prichindei nazdravani 2008!** (23)
Raspunsuri - Pagina 15
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena la am avut ceva probleme deoarece i-a fost blocat contul sotului de cei de la piraeus bank,a luat mai putini bani si acum incercam sa ne descuram cu acestia pe care ii aveam,monitorul m-a lasat,noroc ca fratele meu are si el calculatorsa stau si eu la calculator http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, ! Chiar ma gandeam la voi ! Cum va mai simtiti? Cu stai la capitolul treburi?
alina_satena spune:
Deja incerc sa nu ma mai gandesc ca am o groaza de treburi de facut,le iau treptat poate reusesc sa le termin.
Ieri am fost la curatenie la colega sotului meu si am cazut cu tot cu scaunapoi am fost la carrefour si apoi am facut mancare si ma dor toate oasele si ma simt foarte obosita.
Astazi sper sa reusesc sa fac curat in baie si sa spal vreo cateva dulapuri de bucatarie sper sa si reusesc mai am de facut si curat la mine in camera mai tre sa deci voi avea o zi mai mult decat full
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Deja incerc sa nu ma mai gandesc ca am o groaza de treburi de facut,le iau treptat poate reusesc sa le termin. Ieri am fost la curatenie la colega sotului meu si am cazut cu tot cu scaunapoi am fost la carrefour si apoi am facut mancare si ma dor toate oasele si ma simt foarte obosita. Astazi sper sa reusesc sa fac curat in baie si sa spal vreo cateva dulapuri de bucatarie sper sa si reusesc mai am de facut si curat la mine in camera mai tre sa deci voi avea o zi mai mult decat full http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ai mare grija ! Sa ai spor in toate !
Gherman_in spune:
,ca am terminat si eu cu treaba.Astept sa se trezeasca atomicele sa le duc la un spatiu de joaca,sa pot face neste schopingca,cu ele prin magazine e dezastruAm crezut ca o sa fie cald,dar la noi deja ploua si bate vantul.La voi cum e?Eu maine vreau sa vopsesc oua,dar nu prea multe.Restul mi se aduce pe tava,pana si mancarea gata facutaDeci,pot si eu in sfarsit sa ma odihnesc,sa simt si eu ca se apropie sarbatorile pascaleS-au gandit in sfarsit si altii la mine,nu numai eu la ei
Cu o zi intarziere,si cu scuzele de rigoare...LA MULTI ANI DELIA! pui de mrlh!Sa fii sanatoasa,sa cresti mareMariana,Doinita,Delia,Nyny.Magdalena,pasca nu faci?
MarianaPop spune:
Tatiana, ! Ma bucur ca ai reusit de "gatat" treburile . Iti doresc "succesuri" la cumparaturi si atomice cuminti la locul de joaca . Bravo, doamna ! Inseamna ca te iubeste toata lumea .
magdalena67 spune:
Buna dimineata. Am reusit si eu si am facut pasca, cozonaci si am vopsit ouale.Aici am dat-o cam gres deoarece mi s-au spart o groaza de oua la fiert. Azi fac sarmalele si transez mielul, dar cand o sa scap de la munci.
Am facut si cumparaturile, deci am recuperat ceva.
MarianaPop spune:
Magdalena, sa ai spor in continuare !
Astazi mi-am planificat doar fierberea organelor de miel. Maine e bucatareala cea mare.... Vopsesc ouale, bag mielul la marinat, fac sarmalutzele, drobul, placinta cu spanac, doua rulade aperitiv una cu pate si cealalta cu branza. Pasca o face mama iar cozonacul il cumpar de la Carref. De abia astept sa vopsesc ouale cu Bianca . Anul trecut ne-au iesit supeeer...
alina_satena spune:
Fetelor dar va bicatariti nu gluma,eu mai subtirel asa.
Am inrat doar sa va urez Sarbatori Fericite si linistite alaturi de cei dragi,lumina si pace in suflet si sanatate