**Prichindei nazdravani 2008!** (23)
Raspunsuri - Pagina 14
MarianaPop spune:
Salutare Tatiana !
Se vede ca esti in verva.... Mi-ai trs. si mie ceva trepidatii.... Sa ai spor in toate si mai ales sa te ajute si randunoiu' in toate cele . Noi bicicleta roz i-am cumparat-o.
In privinta meniului: chec aperitiv, rulada de carne cu legume...
MarianaPop spune:
Buna dimineata dragelor !
Tztztz...N-a dat nimeni nici o cafea pana la ora asta ? O pregatesc eu rapid.... Poftiti la !
Eu doar ce-am terminat-o pe cea reala . Stiti ce-am facut aseara pana la ora 19:00? Jogging pe langa ...Trebuie sa ma dotez cu adidasi turbo.... Pe mine ma usturau talpile si copilu' tot mai vroia pe faleza.... Am luat-o cu circ de acolo, daca era dupa ea stateam pana la miezul noptii. Iata inca provocare.... Zilele astea trebuie sa rezolv si cu celelalte cumparaturi. Ca sa incep de sambata. Noi maine primim remuneratia + reward-ul de . Aveti si va mai las si www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999" target="_blank">asta.
Tatiana, ai terminat curatenia ? Iarina cum mai e?
Alina, cum mai stati cu durerile in gat?
Doinita, Nyny, Magdalena va ma asteptam la un pahar de
Va doresc o zi minunata !
Gherman_in spune:
Mariana,ce mandra si ce fericita esti,radiezi pe langa BiculinaCum a fost petrecerea?Azi sper sa termin,ca ieri m-a scos randunoiu la curte,am aranjat iarba si trandafirii,mi-am mai facut si un rondou cu flori.Atomicele s-au dat cu bicicleta,Daria a cazut si si-a julit cotul,face din tantar armasar,cand e obosita isi aduce aminte ca o doareIarina e tot cu nasul varza,miercuri mergem la Cluj la o consultatie.
magdalena67 spune:
Buna dimineata, si La multi ani pentru aniversata mica si scumpica.Eu pe la munca, fara chef nici aici si nici acasa.Nu am facut mare lucru prin casa, cmparaturi nu am facut, dar nu au intrat zilele in sac.Si mi-as dori sa nu ma mai agit asa, sa incerc sa gatesc mai putin, dar sa vad daca imi si reuseste.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Mariana,ce mandra si ce fericita esti,radiezi pe langa BiculinaCum a fost petrecerea?Azi sper sa termin,ca ieri m-a scos randunoiu la curte,am aranjat iarba si trandafirii,mi-am mai facut si un rondou cu flori.Atomicele s-au dat cu bicicleta,Daria a cazut si si-a julit cotul,face din tantar armasar,cand e obosita isi aduce aminte ca o doareIarina e tot cu nasul varza,miercuri mergem la Cluj la o consultatie. tatiana |
Tatiana, ! La cresa Biculina a fost foarte emotionata de eveniment iar acasa am petrecut in liniste cu cativa apropiati ai familiei . Offf...cu nasurile astea sensibile.... La noi s-au anuntat cateva cazuri de rubeola.... Poate ne-or mai ocoli bolesnitele ca mi-e groaza.... Sanatate multa atomicelor ! Ce frumos e la curte....
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui magdalena67 Buna dimineata, si La multi ani pentru aniversata mica si scumpica.Eu pe la munca, fara chef nici aici si nici acasa.Nu am facut mare lucru prin casa, cmparaturi nu am facut, dar nu au intrat zilele in sac.Si mi-as dori sa nu ma mai agit asa, sa incerc sa gatesc mai putin, dar sa vad daca imi si reuseste. stoian |
Magdalena, multumim ! Si nici sa nu stresezi, o sa le faci pe toate la timpul lor. Nici nu ma gandesc ca nu o sa reusesti !
magdalena67 spune:
Buna dimineata si multumesc de cafea.
Si eu pe aici un pic, la birou si astept poate deschide cineva gura sa plecam si noi. Azi vreau sa vopsesc ouale si sa fac cozonacul.
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui magdalena67 Buna dimineata si multumesc de cafea. Si eu pe aici un pic, la birou si astept poate deschide cineva gura sa plecam si noi. Azi vreau sa vopsesc ouale si sa fac cozonacul. stoian |
Sa ai sederea cat mai scurta la birou . Spor la treburi !
alina_satena spune:
la am avut ceva probleme deoarece i-a fost blocat contul sotului de cei de la piraeus bank,a luat mai putini bani si acum incercam sa ne descuram cu acestia pe care ii aveam,monitorul m-a lasat,noroc ca fratele meu are si el calculatorsa stau si eu la calculator