**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Tatiana, multumesc mult ! Multa sanatate si aceleasi urari si pentru voi...o sa treaca si asta

Spor la treburi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

La multi anio doreswc si eu sarbatoritelor sa fie sanatoase,sa le aduca bucurii parintilor sa fie implinite si sa aibe partte numai de lucruri bune in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

La Multi Ani Bianca!!! Sa fii sanatoasa, vesela, fericita, norocoasa!!!!
Mariana sa va traiasca floricica, sa fiti sanatosi sa va bucurati de ea!
Va nu pot vb mai mult!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Doreste cineva ? Poftiti de serviti, va rog.... Am ajuns sa "copiez" copilu'.... M-a "capiat" intr-o dupa amiaza repetandu-mi de nenumarate ori "Pot sa intru, va rog?, "Pot sa ma descalt, va rog?", "Serviti, va rog!"....

Noi am petrecut pana seara tarziu.... Biculina a fost in agitatie maxima.... Nu pot sa va descriu ce reactie a avut la vederea bicicletei , nu s-a lasat pana n-a tras o tura prin fata blocului pana sa vina musafirii . La cresa a fost foarte emotionata, cand i-au copiii LMA s-a emotionat asa de tare ca a inceput sa planga.... In concluzie a avut o zi minunata pe care i-am pregatit-o cu multa dragoste . Si am scapat si de piticu' "cu boala".... Poznele o sa le descarc maine.

Doinita, Alina ! Multumesc mult pentru urari !

Va doresc o zi calduroasa !

La noi e asa frig...brrrr...erau 2 grade la ora 06:30..

Mergi la inceput

Ce liniste pe-aici.... Unde sunteti fetelor? Nici o veste de nici unde ?

Alina, uite aici ce-am gasit !

Mergi la inceput

Mariana mersi frumos,si eu pe aici cu treaba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana mersi frumos,si eu pe aici cu treaba

http://alinahandmade.blogspot.com/

Delia cum mai e? Tu, esti bine?

Mergi la inceput

Eu cu durerile mele de gat obisnuite,Delia se vaita si ea mititica ca o doare gatul si tt asa inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Si eu sunt tot pe aici,am tras niste calcaturi de perdele,astept randunoiu sa-l pun la sters usile,ca tre sa mai munceasca si masculul in casa,nu numai femela,mai am de finisat,si o alta tura de calcatura la rufe,si am terminat si eu,pot astepta

Mariana,ma bucur ca Biculina s-a simtit bine in pielea ei,de 4 anisori.Inca nu a intrebat cand face 5?Daria asa a facut.A zis ca mai e putin si face 5,apoi 6Noi primim de iepuras biticle,am 2 de la DHS,dar nu le-a tinut un an,au zburat deja pedalele,am crezut ca sunt mai trainice,dar m-am inselat.
Alina,esti pe ultima suta de metri?
Doinita,tu,cum stai?cretolinei.Iarina si acum intreaba de cretolina
Nyny,ce mai faci,ai gatat curatenia,ar trebui sa ne faci vizite mai dese,sau inca mai crosetezi?Faci ceva si pentru iepuroi?
Magdalena,pe unde umbli?Ce face Iarina?
Si restul?Vine Pastele,ar trebui sa faceti prezenta macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Dati-mi si mie ceva retete mai speciale,pt.Paste,dar fara miel,ca la noi nu se mananca asa ceva.Mai gusta randunoiu,da la mama lui acasa.Eu vreau sa fac supa,sarmale,salate,pasca,dar as mai vrea ceva,si nu stiu ceNu aveti voi vreo idee?

Mergi la inceput