Asp, optimiste - Felicitari Laurika1982, Bettercy!
Raspunsuri - Pagina 9
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd La multi ani Raluca si Kitty Parca sunteti gemene in aceeasi zi si in acelasi an sunteti nascute Va pup pe toate Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". |
Primavara incepe cu tine...
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png'
multumim frumos
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Eu am o veste nu tocmai buna sa va dau,la mine ieri a venit CM-ul,azi z2 Si ce optimista eram,ma simteam si cam ciudat.Asta e!Mergem mai departe! De incercat mai incerc in aprilie si atat,apoi las la voia intamplarii,m-am saturat si de teste,de asteptat,de drumuri,de tot. Daca va fii sa fie foarte bine,zic eu,daca nu asta e!Incerc sa-mi indrept atentia catre alte lucruri:vreau sa merg la sala sa slabesc,s-a incalzit afara>ies cu rolele in parc,vreau sa renovez prin casa,am grija de baietzel,vine Pastele(cumparaturi,curatenie,petrecut la tara),v-a fii mai mult de lucru la salon,deci voi fii mai ocupata....asa ca incerc sa-mi distrag atentia cu alte lucruri Scuzati ditamai pomelnicul cat am scris,dar simteam nevoia sa va zic asta! |
Imi pare rau pt z1
Nu te scuza de ceea ce ai scris... subscriu si eu la cuvintele tale
Adeneaori tocmai va scriam si eu exact asa stare ca si tine, si apoi am sters din teama sa nu va stric ziua cu "polemica"(te citez ca alt cuvant nu-mi vine in cap)... mea.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
kmy_black spune:
Laurika1982
felicitari, sarcina usoara si la termen!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
emilia.m spune:
Dana, dar pe tine te dureau ovarele? aveai dureri asa ca la ciclu dupa ovulatie?
Temperatura mea bazala azi dimineata era 37,2.
Asa mult vreau sa fie bebe si cu toate astea asa mi-e de frica sa sper sa nu fiu dezamagita daca nu e...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Mihaelafalt spune:
Cine a schimbat titlu nu o puneti si pe betercy?
Este tot bebel de martie.
Pe Mya o asteptam sa termine toate testele de facut dar ii dam termen pana pe 1 aprilie sa ne dea rezultatul.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Ana imi pare rau de uratii, o sa vii peste o luna doua si o sa ne anunti ca esti graviduta si ca nu ai facut nimic in timpul asta, doar te-ai relaxat.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mya85 spune:
am incarcat poza cu colectia mea de teste. astept comentarii primul este din z10 dpo seara, iar ultimul este de azi z15 dpo.
mami de ( iulie 2010)
gina85 spune:
RALUCA
La Multi Ani
si sa ti se indeplineasca toate visele pe care le ai acolo ascunse in inima ta si nu mai fi suparata pe sot,a sperat si el ca si tine
la celelalte fete....
cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
daena spune:
citat din mesajul lui mya85 am incarcat poza cu colectia mea de teste. astept comentarii primul este din z10 dpo seara, iar ultimul este de azi z15 dpo. mami de ( iulie 2010) |
mya, eu sunt sigura ca e bebe la tine.Poti sa dai un ochi si pe fertility, la pozele de teste pozitive.Oricum, felicitari
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui gina85 RALUCA La Multi Ani si sa ti se indeplineasca toate visele pe care le ai acolo ascunse in inima ta si nu mai fi suparata pe sot,a sperat si el ca si tine la celelalte fete.... cu un dragonel... Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
ginutaaaa , scumpa mea , multumesc
te dadusem disparuta , ce bine ca ai intrat
ce face bebe?
Primavara incepe cu tine...
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png