Asp, optimiste - Felicitari Laurika1982, Bettercy!
Raspunsuri - Pagina 19
velvet spune:
alex,multumescstiu ca ziceai de toxoplasma,dar eu voiam sa iti zic ca nu mi-au iesit anticorpi la lysteria
Marcella777 spune:
Recunosc ca nu stiu destul de multe despre trombofilie. Doar ca ar fi legat de coagularea sangelui. Nu stiu daca poate fi vorba de asa ceva in cazul meu. Intre sarcinile 5 si 6 am fost luata in evidenta unei clinici de fertilitate (atat de greu se misca lucrurile aici). Atunci mi s-au facut toate investigatiile...sange (multe la numar..in anumite zile ale ciclului menstrual), histeroscopie, HSG, MRI (cred ca este RMN), teste genetice, etc. In urma acestor investigatii au spus ca totul pare normal si singura cauza documentata (nu-si asuma riscul de a da un diagnostic clar) este o malformatie a uterului (septum) care a fost corectata chirurgical. Ulterior, am ramas insarcinata din nou si totul a mers bine pana cand s-a rupt membrana si am pierdut lichidul amniotic. Am intrat in travaliu si am nascut natural. Fetita a trait 2 ore. Medici au spus ca nu pot spune de ce s-a intamplat asa. Nu exista studii care sa ateste o cauza sau modalitati de prevenire. Doar ca masura de protectie, recomanda serclajul intr-o sarcina viitoare. Si ca ei nu vad nici un motiv pentru care nu as putea sa duc o viitoare sarcina pana la bun sfarsit. Bine, ei asa au spus si dupa operatie...
Raluca Neagu: Eu sunt din Braila, dar nu mai traiesc de cativa ani in Romania.
Mica26 spune:
fetelor, am dat un search pe google la pregnylu' asta...si am gasit pe acest site www.steroizii.ro/92-pregnyl-5000-ui.html" target="_blank">http://www.steroizii.ro/92-pregnyl-5000-ui.html
e pregnylul care ne trebuie noua? eu nu am mai folosit si nu stiu cum arata. si mai ales ca pe site-ul asta sunt si "altfel" de produse.
miha endometrul e de 8,5.
marcela bine ai venit! si eu sunt destul de noua pe aici si incerc sa invat cat mai multe pentru ca am de unde! imi pare rau pentru povestea ta...si eu tind spre aceeasi ipoteza...trombofilia.daca nu ai facut analizele,poate ar fi bine sa le faci.
Mica
MeAlex spune:
Marcela, daca ai analizele si in format electronic, iti pot spune daca ai facut si analize de trombo. E posibil sa fi fost si o intamplare nefericita ca ai inceput sa pierzi lichid, asta nu prea se stie de ce se intampla, se pare ca de la infectii. E indicat cerclajul intr-adevar.
Daca operatia pentru septum a fost intre sarcinile 5-6, inseamna ca asta a fost cauza. Acum esti dereglata poate si din cauza psihicului. Ar trebui sa faci analiza hormonale sa vezi ce si cum. Trombofilia inseamna sange ingrosat + cheaguri si vascularizatie proasta a embrionului, atunci el nu mai e bine alimentat si ramane in urma, dupa care se opreste din evolutie. La tine e altceva.
Velvet, 'nteles, e f bine ca nu ai listeria.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
emilia.m spune:
MeAlex, la mine in familie nu au existat probleme de gen varice, tromboze etc. Foarte recent mama a inceput sa aiba pb de circulatie cerebrala care ii cauzeaza pb cu inima si tensiune oscilanta...Si pt ca ea a pierdut mai multe sarcini am vb cu dr si a zis ca e ok sa ma testez de trombofilie dupa ce raman insarcinata daca tin neaparat.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
MeAlex spune:
Emilia, ti-ai dat singura raspunsul: nu conteaza de cand are mama ta probleme, ci ca...le are, ba mai mult, a pierdut si sarcini...so, ar cam trebui sa faci analizele de trombo. Vorbim despre ele cand vrei.
P.S.: Se includ si probleme de circulatie.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
draguta spune:
buna seara fetele
ralucaneagu si Kitty la multi ani pentru ziua de ieri
Laurika si Betercy felicitari, sarcini usoare si la termen!
fetele chiar daca nu am postat m-am gandit la voi, nu v-am uitat pe niciuna si am sa mai intru cand pot, viata mea a luat alt curs, nu mai simt ca sunt aspiranta pana in maduva oaselor, stiu , nu trebuie sa incetez lupta dar numai am putere
despre mine...sansele sunt ff. mici la varsta mea decat daca as incerca un FIV de care nu dispun de bani, m-am cam resemnat , asta e viata, foarte dura cu unii dintre noi
va pup pe toate si va doresc macar voi sa fiti mai norocoase
va transmit un gand bun si sper sa-l primesc si de la voi
emilia.m spune:
mama a pierdut sarcini din cauze hormonale. Pe mine m-a avut fara tratament de trombo, doar cu tratament de sustinere. Eu am mai avut o sarcina la 18 ani si timp de 3 luni nu a fost nici o pb. Voi insista asupra acestor analize oricum, pt linistea mea sufleteasca.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta buna seara fetele ralucaneagu si Kitty la multi ani pentru ziua de ieri Laurika si Betercy felicitari, sarcini usoare si la termen! fetele chiar daca nu am postat m-am gandit la voi, nu v-am uitat pe niciuna si am sa mai intru cand pot, viata mea a luat alt curs, nu mai simt ca sunt aspiranta pana in maduva oaselor, stiu , nu trebuie sa incetez lupta dar numai am putere despre mine...sansele sunt ff. mici la varsta mea decat daca as incerca un FIV de care nu dispun de bani, m-am cam resemnat , asta e viata, foarte dura cu unii dintre noi va pup pe toate si va doresc macar voi sa fiti mai norocoase va transmit un gand bun si sper sa-l primesc si de la voi |
buna draguta
ai incercat sa faci dosar pt FIV de la stat? o vecina de a mea are dosarul aprobat , era f fericita aseara .o sa faca fiv in iunie la medlife.
Primavara incepe cu tine...
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png