Asp, optimiste - Felicitari Laurika1982, Bettercy!
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelafalt spune:
Mica ai sanse chiar foarte mari la un asa folicul, endometru de cat e?
Ce ai mai facut cu pregnilul, nu ti-a spus doctorita sa cauti sa faci, sau macar inlocuitor.
Stii ce te sfatui eu daca nu gasesti in suceava nicaieri, poate ai cunostinte in iasi sa iti cumpere cineva si sa iti trimita pe maxi taxi.
Cred ca ceva de declansarea foliculului ar fi super pentru tine daca nici pana maine nu se sparge.
Oricum voi prestati constiincios ca poate se intampla si fara injectie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
velvet spune:
ana,multumesc
micasper sa fie tot bune!succes!
eu cred ca azi ovulez,test de ov pozitiv ieri si azi.si n-am cu cine presta.al meu lucreaza pana maine
Mica26 spune:
Miha nu mai retin exact cat e endometrul. ea a zis ca avand in vedere ca e prima monitorizare sa nu ajutam luna asta cu nimic sa lasam sa vina de la sine,asa isi poate da si ea seama mai bine ce se intampla cu mine. de acu tot atat e...ori luna asta, ori luna viitoare, cum o vrea Doamne Doamne. am tot cautat pregnyl, dar nu am gasit. mi-a dat reteta pentru cernauti ca sa pot sa-mi fac rost de ele pana luna viitoare.daca nu reusesc nici asa am sa vad daca se gaseste prin alte tari,apelam la prieteni. daca reusesc ceva poate fac rost si pentru tine. vb oricum. maine ma duc iar la ea...a zis ca nu ma lasa pana nu fac bebe!
tu ce faci? ti-au mai incarcat astia rezultate la analize?
Mica
Mihaelafalt spune:
Mica am inteles, e buna atunci si strategia ei, poate da DD sa se sparga foliculul si sa nu mai ai nevoie de pregnil.
Eu nu mai stiu nimic sunt zapacita de cap, fac niste acte, cat despre analize nimic nou, am verificat si mai devreme.
Poate ma duc dimineata sa fac prolactina, sa vad cum ma trezesc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
daena spune:
Fetelor, care ma poate lumina si pe mine?!Ieri mi-au iesit iar ferigi pe microscop si dupa-amiaza am facut un test de ov pe baza de urina, au aparut II, linia de test usor mai decolorata ca cea de control.Iar azi am o minunatie de egg. Si sunt ziua 7 de duphaston.Nu mai inteleg nimic.
La testele de ov apar tot timpul 2 linii, sau doar inainte de ov apar 2 linii, si se coloreaza cea de test mai tare ca cea de control inainte de a se produce ov?
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Mihaelafalt spune:
Velvet si nu poate trage o fuga pana acasa?
Am vazut ca ai scris ceva de analize, celelalte ti-au iesit bine?
Felicitari ca sunt sigura ca sunt bune, ai ajuns la medic cu ele sau inca nu?
Mihaelafalt spune:
Daena la testul de ovulatie linii se coloreaza tot timpul dar testul ca sa fie pozitiv linia de test trebuie sa fie la fel de pronuntata ca cea de control sau chiar mai intensa si dupa se produce ovulatia.
Nu stiu ce sa zic in situatia ta ca micoscop din ala nu am folosit.
velvet spune:
daena,Z16.de obicei ovulez in z13.acum un an am mai avut ovulatie tarzie ca acum.
mihaau iesit bune.mai au de venit 4.3 mutatii f importante si anticorpii chlamydia.nu,nu am ajuns la dr.noi mergem la bucresti si e destul de departe.o sa incerc sa ma programez o data cu al meu cand termina tratamentul.nu,nu poate veni acasaam prestat aseara.iar luna asta am prestat o data la 2 zile.am zis sa incercam siasa.sperma noastra nu e de calitate,dar...om vedea.
Mihaelafalt spune:
Velvet ma gandeam ca ai toate rezultatele, daca nu ti-au venit tie inseamna ca mai dureaza si la mine.
Daca ati prestat aseara sunteti acoperiti.
Lasa ca maine o sa prestati iar si poate-poate ne zici ceva de iepuras.