Asp, optimiste - Felicitari Laurika1982, Bettercy!
Raspunsuri - Pagina 12
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Laurica, Mya felicitari! Sarcina la termen sa aveti si sanatate Kmy, eu zic pe toate 3 gravidute sa le trecem in listuta dragonei pe luna martie. Bettercy, Laurica si Mya - toate 3- merita si la titlu sa fie trecute. Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". |
nu am trecut-o pe Bettercy, din cauza ca ne-a rugat s anu o felicitam inca si i-am respectat dorintza, dar nu rezistam mai mult de 31 martie!!!
iar pe Mya am vazut-o mai tarziu, am intrat in reprize de cate 5 min max azi pe net si din cauza asta si vraistea asta in mesajele mele
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
laurika1982 spune:
Fetele, va multumesc din suflet pentru urari, nici nu-mi vine sa cred cand ma uit la testele alea.va doresc la toate din tot sufletul sa vi se implineasca dorintele si sa vina copilasii mult doriti, sa fie DD bun cu toate.
Si eu , ca si Mya, am o frica mare sa nu se intample ca data trecuta, medicul ne-a zis ca ar trebui sa fie prea mare ghinionul.
Raluca, capu sus, nu tre sa plangi de ziua ta.Cand o sa-ti tii minunea in brate nici nu sa mai stii de zilele astea.
Va pup si va multumesc din tot sufletul pentru sprijinul vostru!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
emilia.m spune:
fetelor gravidute, imi spuneti va rog ce simptome ati avut intre momentul conceptiei si testul pozitiv?
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui mya85 laurika, cate zile dupa ovulatie esti? la tine cum arata testele? mami de ( iulie 2010) |
Mai, la mine e z14 DPO azi.ieri si alaltaieri erau slabe rau liniutele cu prima urina, la primul test era slab vizibila, ieri era mai accentuat.azi am facut test la amiaza, deci nu cu prima urina si e muuulta mai accentuat ca la celelalte teste.Eu zic sa stai cat mai linistita, sa nu stresezi fasolica:)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui emilia.m fetelor gravidute, imi spuneti va rog ce simptome ati avut intre momentul conceptiei si testul pozitiv? Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Mai, deci cum sa-ti spun..la primul copil habar nu aveam ca as putea fi gravida.la a doua sarcina (cea pe care am pierdut-o) am avut niste arsuri si greturi la mers cu masina.Si la primul copil mi-a fost rau in masina in special in primul trimestru de sarcina.simteam burta umflata,eram super balonata si intr-una din dimineti mi-as venit sa dau la rate direct pe strada, ma scuzati de descriere.eu care nu vomit de felul meu.sa zic ca duminica am avut greturi rau si miercuri la amiaza mi-am facut test care a iesit pozitiv.acum imi simt burta umflata sub buric, am niste crampe ca la menstra, sunt iarasi balonata de nu mai pot, am niste ameteli razlete, deocamdata si cam acu o saptamana am avut si spotting , ala mi-a dat de gandit.
mya85 spune:
citat din mesajul lui emilia.m fetelor gravidute, imi spuneti va rog ce simptome ati avut intre momentul conceptiei si testul pozitiv? Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
eu am racit la 7 zile dpo, in ziua aia tin minte ca am dormit la pranz impreuna cu baietelul meu, desi nu mai facusem asta de fff multa vreme. cand stateam in pat tin minte ca m-a durut bazinul si ma gandeam atunci ca ori se implanteaza ori imi vine CM. am avut putina febra si si asta este un motiv pt care sunt stresata. apoi zilele urmatoare am avut tot simptome de raceala asa ca nu stiu daca are legatura cu sarcina sau nu... dupa ce a trecut raceala nu am mai avut nici un simptom...
mami de ( iulie 2010)
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mya85
eu am racit la 7 zile dpo, in ziua aia tin minte ca am dormit la pranz impreuna cu baietelul meu, desi nu mai facusem asta de fff multa vreme. cand stateam in pat tin minte ca m-a durut bazinul si ma gandeam atunci ca ori se implanteaza ori imi vine CM. am avut putina febra si si asta este un motiv pt care sunt stresata. apoi zilele urmatoare am avut tot simptome de raceala asa ca nu stiu daca are legatura cu sarcina sau nu... dupa ce a trecut raceala nu am mai avut nici un simptom... mami de ( iulie 2010) |
Mai si eu am fost racita, cu stranut, dureri de gat...si asta mi-a dat de gandit ca a scazut imunitatea.
Vreau si eu sa vad poze :)..
kmy_black spune:
Ana178081 pentru venirea cm-lui dar ne mobilizam pt iepurash, DA?!!!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
emilia.m spune:
multumesc frumos. Eu ma simt de parca as avea febra dar doar temp bazala e 37.2, mi-e sete mereu si urinez des, am nasul infundat si ma doare burta/ovarele cam ca la ciclu+sunt balonata.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.