Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
Deea_Deeutza spune:
Albinuta sa-ti traiasca sotul fericit alaturi de tine si bebe Rares
Eu am intrebat din nou ginecologul saptamana trecuta de tratament ptr streptococ si mi-a spus ca nu e cazul de tratament in timpul sarcinii. Tratamentul mi-l va administra in travaliu.
Eu i-am pus problema la modul ca acest monstru papa membranele si ma ajuta la o nastere prematura si mi-a spus ca sunt rare cazurile si el o sa vada daca e cazul de asa ceva.
Parca e ziua si sotului Andreei sau am visat eu? Daca nu/am visat, Andreea sa-ti traiasca si tie sotul fericit langa voi si felicitari ptr prealuarea cuibusorului vostru. Sa va bucurati sanatosi de casuta.
Ionelu, eu dorm numai pe partea stanga si da, si mie imi amortesc toate alea si transpir mult pe piept, in conditiile in care eu nu prea transpir de fel.
Daca stau pe spate sau pe dreapta 2 minute resimt toate durerile posibile de la burtoi.
Deea 29+ cu fara nume
Deea_Deeutza spune:
Ellyshor, sper ca esti bine si babyboom sta cumintel la caldurica cat mai aproape de termen. O sa vezi ce mandrete de baiat o sa iasa la cat te-ai sacrificat in sarcina asta.
Ionelu, Tudor nu-i place si o sa-ti spun si ce face sotul meu de nu-i place nici un nume. Are un talent de fiecarui nume ii asociaza ceva, adica... Tudorica, Razvanica=puta mica, Catalin=buletin, da din coada si bea vin, Victor=pictor, Eric=nu e romanesc, Robert=prea dur, Eduard=nu-l putea suferi pe concurentul din "Burlacul", deci nu si tot asa...
Imi cer eu scuze la fetele care vor folosi unul dintre numele de mai sus Sotul meu e nebun, deci nu e de luat in seama.
Deea 29+ cu fara nume
ionelu spune:
nu merge cu jap jap, 2 palme sa se trezeasca? Eu sunt Scorpion si al draku de posesiva si capoasa. Cand mi se pune pata pe ceva, nu ma mai scoti din ale mele. Si in general astia ai mei nu se pun cu mine. Chiar glumesc cateodata: hai sa lasam nebuna in pace, ca nu e chip cu ea
Oricum multa bafta va doresc si sper sa gasiti numele ideal care sa nu rimeze cu nimic ciudat
Ioana 33+ cu Bianca Maria
blanca000 spune:
Albinuta deci Zinnat ti-a dat..eu astept sa repet analiza din col la 32 s (pe 10.04) si vedem atunci ce facem cu steptococcul B(alaurul)..
Belissima da, azi 30s+..wow ce repede trece nene timpul asta...
Ioana la nastere, pe masa de nasteri, in mometul expulziei nu eram goala, aveam o camasa de spital din aia legata la spate, probabil cu fundu'gol , insa camasa mi-a fost ridicata pana la sani si picioarele in sus..ca si cum as fi fost goala ..eu cu sanii am probleme sa nu ii expun asa in vat..insa cu dr meu nu am nici o jena sa ma expun acolo jos, asistentele nici nu le-am bagat in seama iar de atins in afara de medic nu ma atins nimeni..ba parc ao moas ape mana sa ma incurajeze...tu lasa jena/rusine deoparte si coopereaza cu tot ce iti spun ei....
Ba eu chiar glumeam cu dr si ma uitam la el ca era vara si avea un maieu negru mult si i se vedea brandul gol bronzat si el zicea "sa coasem "jucaria" frumos ca nu doar la facut copii se foloseste"..asa ca ce jena sa mai fie..eu ma gandeam sa scap odata de acolo..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Deaa poate ii place : Mihnea, Alexandru, Rares, Paul, Claudiu, Mihai..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 30s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Andra_C spune:
Neata, scumpelor!!!
Blanca, Iepurasu, yeiiiiiiiiiiiiiiii, intram si noi in linie dreapta![]
Deea, e amuzant sotul tau cu asocierile, la mine al meu nu prea a avut ce sa zica la nume, daca eu am hotarat Amana si Victor asa a fost. L-am lasat sa aleaga el al doilea nume, pe Victor il va mai chema si Gabriel. Si el il asociaza pe Victor cu Victor Ciorbea, cica se gandeste numai la ochelarii aluia dar nu-mi pasa, Victor ramane
Albinuta, Aever, sa va traiasca sotii, sa aiba parte numai de bucurii in viata!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
ionelu spune:
Bravo Andra! Femeile sunt la putere... Eu l-am aburit pe al meu ca Maria e special ales ca sa aiba si ceva de la el (al doilea nume al lui e Marian)... acum fie vorba intre noi fetele, oricum ii puneam Maria Dar eu am impachetat-o smechereste, el a inghitit-o si e taaare mandru
Ioana 33+ cu Bianca Maria
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelu Bravo Andra! Femeile sunt la putere... Eu l-am aburit pe al meu ca Maria e special ales ca sa aiba si ceva de la el (al doilea nume al lui e Marian)... acum fie vorba intre noi fetele, oricum ii puneam Maria Dar eu am impachetat-o smechereste, el a inghitit-o si e taaare mandru Ioana 33+ cu Bianca Maria |
A zis ca daca pe al fetitei l-am ales eu, pe al baiatului il alege el, a ales pana n-a mai putut!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
Deea_Deeutza spune:
Nu am vrut sa ma impun si in privinta numelui, tocmai pentru a-l lasa sa se mandreasca cu ceva hotarat de el(ca el si-a dorit baiat), dar daca vad ca nu se hotaraste, hotarasc eu fara vreo remuscare. Eu inclin catre Victor.
Un link interesant RECLAMA ILEGALA -/familia-ta/sanatatea-familiei/dormitorul-familiei-sau-fiecare-in-patul-lui
Eu cred ca voi opta ptr cosleeping pana la 3-4 luni, apoi o sa-i fac camera lui proprie si personala, care are perete comun cu camera noastra si voi avea si un interfon... deci o sa aud daca ma vrea langa el...
Deea 29+ cu fara nume
onutza83 spune:
Neatzaaaa!
Deaa am murit de ras:))) ce asocieri.Al meu numele le asociaza cu nume mari: Tudor Vladimirescu:))) Tudor Gheorghe ca mai nou m-am trezit ca vrea s aii puna numele gheorghe:))))))) is nebuni oricum.Ce zici de Robert? Rares? Stefan? George? Iustin? Mateo? Mihnea?
Elishor e bine azi.Contractii de alea de ale ei ,dr a zis ca daca i-a cazut dopul intr-o sapt naste...acu e nedumerita ca un dr a zis ca a pierdut un pic de dop altul ca a pierdut tot dopul..nici ea nu stie! A facut azi eco bb are 2500 gr circulara in jurul gatului,daca nu si-o da jos naste prin cezariana!Saptamana viitoare cica asta daca mai rezista! BB e ok misuna non stop! Nu are el treaba cu ce se intampla in jurul lui:))
Virgi cum adik poti naste oricand? ca asa am citit in mesajul tau:)))Ei hai de acuma nu va alintati.Si imi pare rau de dezamagire dar asa trebuie procedat starpit raul de la radacina ca apoi cine stie ce surprize aveai...Rezisti tu!
Anitta hai ca mai ai un [pic! Ti-a venit masina de spalat blidele?:)) e faina|? se merita investitia? vezi poate o botezi si pe asta:)))
Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC