Mallorca

Mallorca | Autor: mussette

Link direct la acest mesaj

Buna
vrem sa plecam in luna iulie in Mallorca. Poate cineva sa-mi recomande un hotel de 3* din Playa de Palma, El Arenal sau Alcudia?

multumesc
Mussete

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Buna! noi am fost acum doi ani in Mallorca si am stat la Alexandra D'or, in Playa de Palma; am fost foarte multumiti de hotel si de zona; am fost si cu copilul si am cautat o zona linistita sa putem dormi noaptea; in fata hotelului era un golfulet frumos unde puteai face plaja; hotelul are si piscina daca va tenteaza , noi nu am folosit-o; camera era foarte mare, curata, cu pat dublu si inca un pat de o persoana pentru copil;
am avut demipensiune, ceea ce ne-a incurcat pentru ca trebuia sa ajungem la cina sa nu pierdem masa.
a fost una dintre cele mai frumoase vacante ale noastre;
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

cred ca raspunsul meu vine putin cam tarziu dar,si la noi a fost unul dintre cele mai frumoase concedii,am stat in EL ARENAL, El CID,un hotel foarte bun,zona linistita,noi eram cu copil de 4 ani,pozitie super,pe faleza,zona de promenada,statii de autobuz si cel mai important lucru,departe de zona nebuna de baruri,discoteci,distractii.........acesta e un aspectb f.important in MALLORCA,mai ales daca mergi cu copil mic.....

e o destinatie in care m-as intoarce oricand pt un al 2 lea concediu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu am stat linga EL Cid in EL ARNAL... la Roc Leo... foarte ok... uite aici

http://www.roc-hotels.com/mallorca_playa_de_palma_hotel_leo_en.html

Mergi la inceput