Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenisaDeNyys spune:

fetele eu cam am putine emotii...nu stiu oare ce imi va face doctorul pentru ca eco sigur nu ca nu are cum sa se vada ceva ...cine imi spune si mie cam ce e intampla la prima vizita?

denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

o sa iti faca un eco sigur , ar tb sa se vada macar saculetul , sa vada exact ca e pozitionat in uter si nu in alta parte , cam atat , in rest o sa te intrebe data um , daca ai probleme sau alte intrebari .. bafta multa si te asteptam cu vesti

http://lbdf.lilypie.com/TE7up2.png
fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Denisa, la mine la ambele sarcini primul eco a fost vaginal pentru ca la varsta asta a sarcinii a spus ca este mai relevant. Abia apoi am facut si eco abdominal.

Laura mami de Rares, Tudor si 6+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

offf...parca nu mai am rabdare abia astept sa merg sa iii pun o mie de intrebari....sincera sa fiu nici nu prea stiu cat timp am de cand sunt....sunt cu capul in nori de emotii.....sa dea dumnezeu sa fie bine....pentru ca eu sunt si foarte slaba

denisa

Mergi la inceput

laura vreau sa te intreb ceva...poate ma mai incurajezi putin ca am o oarecare teama....eu sunt foarte slabutza am doar 40 kg...as putea avea probleme cu sarcina?imi poti spune ceva?

denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Buna,fetelor! Dupa un week-end in care m-am odihnit,am fost la padure si m-am simtit f bine,iata ca a venit si ziua de luni.Alergatura multa in dimineata asta cu prelungirea concediului medical.Si pe un vant puternic ,si cu cea mica de mana.Va dati seama...Bine ca s-a rezolvat.Acum stau cumintica acasa si imi fac treburile in liniste.Bienvenue,Camitu.
V-am citit pe toate si bun venit si noilor burtici printre noi.Sarcina usoara va doresc,fetelor si bebelusi sanatosi si frumosi!

Alina 6+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pantazi10 spune:

Buna si de la mine!
Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara!

Am si eu doua intrebari:) V-ati ales deja medicul ginecolog care sa va urmareasca sarcina? Aveti idee despre dr. Adriana Simonescu de la Giulesti?

Am mari emotii la acest capitol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

camitu bine ai revenit acasa....eu crede-am ca acuma dupa ce te intorci stai acasa o zi doua...i-ti concediu medical citeva zile...ca statuie nu ti se va ridica...pe primul loc esti tu cu bebe.....durerile acelea pot fi din cauza ca ai fost plecata si ai avut destul stres si agitati...una e sa stai acasa la sfrist de saptamna una e sa zbori....mie Dr meu nu este de acord cu zburatul din cauza presiuni de sus....nici cu masina mers mult citeva ore nu e de acord dar daca numai e nevoie mare si atunci cu multe pauze dese si scurte...
Denisa sarcina usoara si sanatoasa si stai linistita acuma abia se vede sarcina si important e sa fie asezata la locul ei bine...intrebari vor fi tot timpul de pus daxa mai creste un pic.

Fetelor mie i-mi asa de somn nu am chef de nimica cred ca merg sa chiar nu ma intereseaza de nimic si de nimeni....eu sunt foarte linistita si ma bucur ca a inceput o saptamana noua si am mai trecut o saptamana buna

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pantazi10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vreausaninga

Bubulina42 apreciez ca vrei sa adaugi lucruri mai placute la vreausa...recunosc ca n-am fost ispirata.....
Si eu ma bucur ca sunt graviduta de primavara-vara si chiar toamna-iarna, pt ca ador rochitele vaporoase si dantelutele si culorile, desi sper sa nu fie cazul sa le asortez cu niste butuci de picioare

6
[url=http://lilypie.com][/url]

Subscriu! Subscriu!
Si mie imi place ca sunt o graviduta de primavara-vara-toamna.

Am emotii legate de temperaturile din timpul verii, dar referitor la garderoba nu imi fac probleme mari. Am rochitele pe care sper sa le pot purta cu lejeritate. Nici nu sunt prea inalta, asa ca, daca se pastreaza proportiile, cat de cat, sper sa ma folosesc de garderoba pe care o am deja.

Problematica va fi toamna. Dar, pana atunci, sa ne bucuram de primavara si de toamna.

Ah, si am o curiozitate: pe la cate saptamani au inceput sa se vada burticile? Aici ne pot ajuta mamicile care au deja un bebe:d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

salutare mamici si viitoare mamici!

desi a fost un we minunat din punct de vedere meteo, eu una l-am petrecut zacand. m-am tarat intre pat si canapea 2 zile. f rau mi-a fost... m-a ars stomacul si m-a durut incredibil de tare. nu mi s-a intamplat la prima sarcina.
colac peste pupaza, sambata seara am descoperit ca Natalie are febra. cred ca a facut rosu in gat. dupa nurofen a scazut si acum e ok. ma simt groaznic ca nu pot avea grija de ea asa cum trebuie. nu am putut gati nimic si a mancat saracuta numai uscaturi. ca sa nu ne mai chinuim, o sa o trimit o perioda sa stea la bunica. nu am incotro. sotul nu se descurca.

vineri am si eu eco. sunt tare curioasa ce se va vedea. sper ca totul e in regula. analizele inca nu sunt gata.

va pup si va doresc o saptamana cat mai usoara!

Mergi la inceput