Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Buna seara, fetelor! Ce vorbarete sunteti Imi place, place! M-am delectat Bun venit noilor burtici! Sa aveti sarcini usoare!
Eu sunt un pic nedumerita ca dr. m-a programat peste 4 sapt la eco si nu mai repede.....asta e, zicea ca toate-s la locul lor.
Cam cat dureaza starea asta cu somnul?? ca eu mai mult dorm decat stau treaza
Trebuie sa ma mobilizez putin sa tin pasul cu voi

6
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Bobule, acu te vazui si pe 'mneata! A mai topait pixelul vostru?

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenisaDeNyys spune:

IPopica ba da normal ca stiu cand am facut stimulre si am si calculat temeperatura bazala si normal in ziua 13...dar nu stiu cand a prins intelegi...am calculat pe net cam cat am....UM a fost pe 22 feb si data conceptiei e pe 7 martie deci pe 28 as avea 5 sapt...o sa vedem maine ce ne spune dr...si in legatura cu greutatea m.ati cam incurajat ce sa zic...si cu siguranta o sa ma incurajeze si doctorul...sper doar sa fie bine si sa merg pana la capat cu bine....

denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Buna seara la burticoase! Vizitat doftorul, vazut samburelul, vazut si ceva acolo care batea, linistit gravida.
Venit acasa, verificat feciorul de febra, impachetat feciorul cu ceapa tocata a la Bubulina, scazut febra. Multumesc, Bubu .

Acu, lasand prosteala, multumesc celor care ne-au urat sanatate. Deocamdata am scazut febra, a adormit cu sosetele pline de ceapa, vedem la noapte.

Si da, Popica, pana atunci se si infurie.

Laura mami de Rares, Tudor si 6+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Laura, felicitari pentru "linistit gravida" (suc de fructe,da?)
Si stai linistita cu piciul, o sa fie plin de veselie maine dimineata.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Popica

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura1713

Buna seara la burticoase! Vizitat doftorul, vazut samburelul, vazut si ceva acolo care batea, linistit gravida.
Venit acasa, verificat feciorul de febra, impachetat feciorul cu ceapa tocata a la Bubulina, scazut febra. Multumesc, Bubu .

Acu, lasand prosteala, multumesc celor care ne-au urat sanatate. Deocamdata am scazut febra, a adormit cu sosetele pline de ceapa, vedem la noapte.

Si da, Popica, pana atunci se si infurie.

Doamne ajuta!

felicitari pentru inimioara, si care este tratamentul cu ceapa pt scazut febra la pici?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Buna fetelor,

Uffiiii cat am pierdut ,un capitol asa ca ma pun pe

cu un dragonel...

Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

te dadusem la disparuti de tot!!!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Lauraam citi din urma si am gasit reteta cu ceapa!!!

multa sanatate la cei mici!!!

Mergi la inceput

Kmy, tratamentul este expus de bubu cu cateva pagini in urma. Eu am tocat o ceapa mare si i-am varat-o efectiv in niste sosetute stramte (sa nu avem scurgeri mirositoare prin asternut), sosete aflate la mom indoparii pe piciorusele pruncului. Am invelit si intr-o punga pe care am strans-o pe glezna. Cred ca bubu a explicaat mai bine. Cert este ca momentan este atat de odorizata camera de ma gandesc serios sa imi iau perna si sa tin tovarasie catelului in curte

Doamne ajuta!

Mergi la inceput