Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Bubulina42 spune:
Maaaaaai, albunutelor, parca nu am mai intrat aici de o saptamana, asa a plouat cu mesaje
, suuuupeeeer!!
Gina, bine ai revenit
, ca toata lumea era ingrijorata, insa tu chiar ai avut o perioada naspa, ai inca..incearca sa te odihnesti cat mai mult si NU te gandi la cat de rau poate sa iti fie..of!
Sfat valabil si pentru Cami, care face pe Superman si sare din avion direct pe scaunul de la job, trebuie odihna odihna odihna, e cuvantul de ordine in sarcina;stiu ca nu e deloc simplu pentru noi, cu joburi crunte, pline ochi, de mai poti scoate inca 8 ore de lucru dintr-o zi, peste alea 8 pe care le faci, insa macar in weekend un pic de relaxare, mai multa odihna..
Laura, tare rau imi pare pentru cel mic..O sa iti spun doua chestii babesti pe care cumnata mea le aplica cu succes nepotelului meu, cand era bolnav:se pune pe picioruse, pe pulpite, branza dulce, intr-un tifon si apoi pui folie din aia alimentara.Intr-o ora, 2-3 grade au plecat ca prin farmec.sau, daca accepta, taie doua cepe marunt si pune-le in sosetute (una-una) si apoi pune-i peste sostetzele cate o punga si leag-o asa, tot o ora.Sfaraie cand le scoti!
!
Sper sa fii mai linistita acum, daca ai ajuns la medic si ca baietelul e mai bine..Febra e urata si rea, indiferent de varsta.
Denisa,
relaxeaza-te si bucura-te, pur si simplu, de faptul ca esti insarcinata.Grijile nu te ajuta si sigur NU ajuta sarcina.Asteapta cumintica sa vorbesti cu doctorul si vezi tu ce si cum.
Cat despre faptul ca esti slaba, hai sa fim serioase, e ca si cum femeile slabe au interdictie sa faca copii.ce, nu ati vazut destule tipe super subtirele cu 2-3 copii pe langa ele?
E ok sa fii slaba, asta e organismul tau, ai arderi foarte bune;important e acum sa te alimentezi sanatos, sa iei toate vitaminele, etc..
Eu iau acid folic de vreo 6 luni, nu l-am intrerupt, este mai mult decat important si de regula se recomanda sa incepi cu 2-3 luni inainte de momentul in care iti propui sa devii mamica..Insa! daca nu ati luat inainte, acum e obligatoriu!
Pantazi
, te pup ca visezi frumos si esti o scumpa..Pai ce sanse crezi tu ca sunt sa ne pastram proportiile prin luna a 7-a 8-a
hi hi..as vrea eu, dar la cate kile se spune ca adaugam vrand-nevrand, cred ca o sa fim niste balerine mai xxl:), in rochite vaporoase..Eu sunt super happy ca sarcina e in timpul verii..vara e altceva!
Gata, fug, va pup pe toate toate toate-si mai trec!

DenisaDeNyys spune:
DA Bubulina o sa fiu cumintzica pana amine la ora 5 jumatate acum a vb cu doctorul...probabil ca o sa imi prescrie el o gramada de vitamine la cele 40 de kg ale mele cu siguranta am nevoie....eu sper sa fie totul bine
denisa 
Bubulina42 spune:

feteleee, ca si cum nu era de ajuns ca trebuia sa astept pana joi pentru prima eco, m-au sunat acum de la clinica si mi-au spus ca dr. nu e joi si vineri si ma duc tocmai luni
Mor pana luuuuuni!!NU mai am rabdareeee!

epopeasca spune:
buna mamicutelor...se pare ca trebuie si eu sa ma inscriu in clubul mamicilor de noiembrie UM 31 ian., DPN 10 nov. La mine este bebe 2, pentru ca mai am o minune de fetita de 1 an jumate care ne lumineaza viata (apropo, cum pot adauga asta la semnatura)
sincer, am incercat sa citesc tot ce ati scris pana acum la acest subiect, dar n-am reusit, ca ma apuca somnul repede din cauza sarcinii 
avem emotii cu sarcina asta, pentru ca si la prima am stat 4 luni la pat, dar ne rugam la DD si speram sa avem un bebe frumos si sanatos ca si primul 
7 saptamani
laura1713 spune:
Bubu, multumesc de sfaturi. Chiar am sa incerc, pentru ca ii tot dau antitermice s nu vad mai nimic. Si stiu ca nu mai ai rabdare, insa o fii existand un motiv pentru care trebuie sa mergi doar luni..
Acuma sa imi tineti pumnii ca plec la doftor.
Laura mami de Rares, Tudor si
6+
Doamne ajuta!
almy spune:
Buna mandrutele mele!
LAURA, sanatate la baietel, sper ca e bine! Tin pumnii!
DENISA, eu am o vecina foarte slabuta, care are doua mandreti de flacai si mi-a zis ca a avut sarcini usoare si fara probleme. Eu zic ca daca asa e organismul tau, n-ai de ce sa-ti faci griji. O sa-ti spuna Dr ce anume sa iei.
BUBULINA, sa stii ca ai mare dreptate. In scurtutzele momente cand nu simt greturi, primul meu gand e "ups, ce-o fi in neregula cu bebe?" Deci, te inteleg, dar chestia aia ca e semn ca bebe e bine daca ai greturi cred ca au inventat-o ca sa le faca pe cele mai chinuite sa se simta un pic mai bine. Ca psihicul conteaza mult. Si DA, arsurile sunt una din "placerile" primului (si nu numai) trimestru. Deci, felicitari, ai inceput sa ai simptome.
Si inca ceva: eu cand scriu mesaj lung, din cand in cand il copiez, ca sa nu-l pierd in caz de ceva...Ca am patit-o de multe ori 
Eu azi tot drumul am condus cu punga pe brate, in orice clipa pregatita sa trag pe dreapta, asa rau imi e azi. Dar mai e putin, vreo 4 saptamani...
CAMITU, odihneste-te si nu-ti fa griji, totul o sa fie bine! Crampele sunt normale, se mareste uterul acum. Mie toata saptamana trecuta mi-a vibrat burta, de parca ziceai ca misca bebe, dar nu are cum, se mareste uterul doar...
Va pup si sunt aici pe baricade
Alma
7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Dragelor, ca sa imi mai treaca amaraciunea, am urmat sfaturile din prima pagina si am reusit si eu sa imi activez semnatura
Mi-am mai revenit, are dreptate laura..Am facut calculul si lunea urmatoare am fix 6 saptamani, deci am sanse sa aud un tic-tac, nuuuu?
Si cred ca tre sa cedez locul din decembrie,
ca asaaaa, dupa noile socoteli, vin la gasca de DPN noiembrie:), dar tgot pe gargarutz il pun in cizmulite, am zis!!![]()
Revin, ia sa vad daca am si semnatura!
5 sapt 3 zile
Bubulina42 spune:
tra la laaaaaa, a functionat!
Almy, tare rau imi pare ca ti-e atat de rau...
Dar eu ce ma fac, ca NU am crampe deloc deloc?? uf! Pana luni e clar, ajung la nebuni, sau la cat o sa fie de tras, NU ma mai gandesc deloc si gata!
pup!
5 sapt 3 zile
DenisaDeNyys spune:
multumesc de incurajare almy sa dea dumnezeu sa fie bine si abia astept ziua de maine sa merg la doctor....pfffff...si eu simt ceva arsuri pe piept....
denisa