Comorile Oceanelor de la Mega Image
Raspunsuri - Pagina 5
daniella1108 spune:
Buna Belleane, din pacate nu as avea ce sa-ti ofer din ce-ti mai trebuie tie, insa mie mi-ar trebui de la tine 5,31,61,72,143. Ce as putea sa-ti ofer pentru ele?
Multumesc frumos
belleane spune:
Eu pot sa ti le pastrez pe cele cerute(nu stiu sigur de 5, inca il mai tranzactioneaza pe la scoala, spera sa obtina o orca), eu nu vreau nimic, probabil dupa ce strangem toata colectia restul il voi da celei mici sa aiba si ea colectia ei.
daniella1108 spune:
Iti sunt tare recunoscatoare Belleane ca mi le poti pastra, sa ma anunti te rog cand si unde ne putem vedea.
iulia90 spune:
Buna..
Am strans si eu in jur de 80 de carti si 3 piese de puzzle.
Doresc sa le daruiesc unui copil care le colectioneaza si le iubeste si are catalogul.
Eu sunt din bucuresti
daniella1108 spune:
Buna Iulia, pe mine m-ar interesa daca le ai pe 5,23,28,31,41,50,59,61,72, 77,95,97,104,113,122,131,134,140,142,143, iar din puzzle piesa 7 de la pelican si de la somn 3 si 4
Multumesc frumos
SoriLea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia90 Buna.. Am strans si eu in jur de 80 de carti si 3 piese de puzzle. Doresc sa le daruiesc unui copil care le colectioneaza si le iubeste si are catalogul. Eu sunt din bucuresti |
Iulia noi avem catal9ogul si ne mai trebuiesc si carti. Le-am dori daca ni le poti da. Dublurile am sa le dau si eu altor copilasi dornici Tel meu 0728793127
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
grigutza spune:
S-a stabilit o intalnire in parc? Venim in orice parc din Bucuresti pentru un schimb de carticele . Avem foarte multe dubluri si ne lipsesc doar cateva.
daniella1108 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigutza S-a stabilit o intalnire in parc? Venim in orice parc din Bucuresti pentru un schimb de carticele . Avem foarte multe dubluri si ne lipsesc doar cateva. |
Iti propun o intalnire in parcul Tineretului. Si noua tot cateva ne mai lipsesc