Frica de medic

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Wow ce nasol. Chiar plictisitor. Aici nu se face. Alea doua ore mi le amintesc vag. Tot incercam sa-i dau sa suga la pitica, eram pe un norisor roz :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Nu va faceti girji, toate colegele de la spital au nascut la spitalul acesta, nu in altul.Fara sa dea ceva, la fel ca multe alte femei.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

NU era vorba de bani. Sau nu numai. Ideea principala era de implicare.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Xio, o sa faci ceza, nu?

Vicky si Printzesone

Da, nu as putea natural.

Danavio, imi cunosc colegii mai bine decat voi, i-am vazut asistand si femei de etnie rroma venite de pe strada si paciente cu bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Mai vorbim peste ...am vrut sa spun 10 ani dar e mult...peste 5 ani Xio.
asa am fost toti cand intram in sistem...entuziasti...tineri...pusi pe fapte mari...
Iti doresc sa nu te schimbi niciodata
din nefericire exact aceasi fraza mi-a fost spusa si mie cand am parasit bancile facultati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu ma voi schimba, ca dureaza asta din timpul facultatii si nu da semne sa dispara

Ideea ramane aceeasi: sarcina o monitorizezi la cel mai bun in ecografie, nasterea cu cine este de garda.

Mergi la inceput

Va recomand calduros sa urmariti pe canalul TLC in fiecare duminica seara de la ora 23.00 emisiunea "In sala de nasteri".

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca ma uitam pe TLC nu nasteam eu doi copii "normal". Cezariana scria pe mine! Asa, epidurala sa traiasca , toc-poc din trei impisaturi a iesit copilul si in sala de nasteri cea mai intensa durere a fost cand mi-a pus perfuzia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya

Daca ma uitam pe TLC nu nasteam eu doi copii "normal". Cezariana scria pe mine! Asa, epidurala sa traiasca , toc-poc din trei impisaturi a iesit copilul si in sala de nasteri cea mai intensa durere a fost cand mi-a pus perfuzia.

Anya

Pai si acolo nasc toate cu epidurala. Ca de-asta am si propus.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Multumesc pt sfat Xio. chiar e binevenit.
Stiu o dr f buna pe ecografie si cu toata aparatura moderna dar nu as naste cu ea in veci...habar nu am de ce...

Dana vio... se pare ca hormonii au luato razna mai devreme in sarcina asta ca deja de ieri ascultam un reportaj despre un copil care nu a putut fi salvat si am plans o jumatate de ora
Apoi azi am aflat ca a murit o colega de la noi pe care nu am vazuto niciodata si de a carui existenta habar nu avem si iar pune`te pe plans...
Asa ca prefer sa nu ma uit la nimic in perioada asta ca mie teama ca numai vreau sa nasc
Si de epidurala imi e la fel de frica ca si de cezariana... prefer sa ma chinui cateva ore decat sa stau cu taietura aia toata viata sau sa-mi faca cineva o injectie in coloana...brrrr...
nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla daca cea care iti face injectia nu a dormit bine in noaptea aia sau cine stie ce probleme personale are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Multumesc pt sfat Xio. chiar e binevenit.
Stiu o dr f buna pe ecografie si cu toata aparatura moderna dar nu as naste cu ea in veci...habar nu am de ce...

Dana vio... se pare ca hormonii au luato razna mai devreme in sarcina asta ca deja de ieri ascultam un reportaj despre un copil care nu a putut fi salvat si am plans o jumatate de ora
Apoi azi am aflat ca a murit o colega de la noi pe care nu am vazuto niciodata si de a carui existenta habar nu avem si iar pune`te pe plans...
Asa ca prefer sa nu ma uit la nimic in perioada asta ca mie teama ca numai vreau sa nasc
Si de epidurala imi e la fel de frica ca si de cezariana... prefer sa ma chinui cateva ore decat sa stau cu taietura aia toata viata sau sa-mi faca cineva o injectie in coloana...brrrr...
nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla daca cea care iti face injectia nu a dormit bine in noaptea aia sau cine stie ce probleme personale are.

Draga mea

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput