FIV Dr. Laura Dracea -16
Raspunsuri - Pagina 5
tebligia spune:
noi suntem bine acum am fost cu bebe in spital mi-a facut infectie urinara cu E-coli luat din maternitate deci dupa ce veniti acasa sa faceti o urocultyura si un sumar de urina copiilor k nu se stie ce se prinde de ei (poate vi se pare frumos si curat dar nu se stie niciodata ce se afla in maternitati) in rest avem 6.50 kg la 2 luni un grasan frumos si sanatos
mi-e inca nu mi-au trecut lohiile si am 9 saptamani dr m-a bagat pe ceva medicamente sa vedem cand or trece..
va pup si sarcini cu bebei sanatosi in continuare
tebligia spune:
cine are adresa fe Facebook mi-ar placea sa ne imprietenim si sa ne vedem macar in poze cu bebeiiiii
fb adresa - Ligia Lapadatu-Tebeasa
mrg spune:
Si noi suntem bine...eu am iesit din starea aceea urata care ma cuprinsese,bebe e frumos si sanatos,nici gras dar nici slab si s a lungit cu 7 cm intr-o luna,ajungand la 59 cm.
Imi pare rau dar nu am mai avut timp sa intru pe forum pt ca am o groazade facut...
Va pup si multa bafta celor care sunt gravide!
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mrg Si noi suntem bine...eu am iesit din starea aceea urata care ma cuprinsese,bebe e frumos si sanatos,nici gras dar nici slab si s a lungit cu 7 cm intr-o luna,ajungand la 59 cm. Imi pare rau dar nu am mai avut timp sa intru pe forum pt ca am o groazade facut... Va pup si multa bafta celor care sunt gravide! |
ma bucur k esti ok si te asteptam in casa noua
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171448&nm=Bulgarasi-de-ianuariefebruarie-2012-3
te pop
Laura32 spune:
Buna fetelor ,
Mrg ma bucur ca ai iesit din depresie si esti ok
Ligia , ai dreptate cu maternitatile astea , este jale la cap. curatenie , ma bucur ca BB este ok . Nu stiu de ce nu te pot adauga la prieteni pe FB ... eu am adresa Gabriela Iacob Fota ....
Pacat ca nu mai sunt si alte fete noi care sa ne de-a de veste cu reusitele de la clinica .
24+ Andrei
CRISA1980 spune:
Ce ma bucur sa va aud si sa stiu ca sunteti bine,,,,maine e ziua cea mare,,,GATA,,fac cunostinta cu pustoaica mea,,,
Va pup,,,si sper sa ne auzim cat mai repede
Laura32 spune:
citat din mesajul lui CRISA1980 Ce ma bucur sa va aud si sa stiu ca sunteti bine,,,,maine e ziua cea mare,,,GATA,,fac cunostinta cu pustoaica mea,,, Va pup,,,si sper sa ne auzim cat mai repede |
Iti doresc numai bine Crissa si un bebe sanatos si papacios , faci cezariana ?
24+ Andrei
tebligia spune:
citat din mesajul lui CRISA1980 Ce ma bucur sa va aud si sa stiu ca sunteti bine,,,,maine e ziua cea mare,,,GATA,,fac cunostinta cu pustoaica mea,,, Va pup,,,si sper sa ne auzim cat mai repede |
felicitari pt maine bebe sanatos si mancacios
maria08 spune:
Buna, mamici si viitoare mamici!!
Eu nu am mai intrat de multa vreme .....David imi ocupa tot timpul...mai are putin si face 3 luni si tot nu am scapat de colici....
Ligia, Mrg, Crisa: Felicitari pentru puiutii vostri!
Vreau sa intreb si aici daca nu aveti Pregnyl care sa nu va mai foloseasca....sora mea are nevoie pentru baietelul ei; trimit banutii ramburs sau cum se cere.
Numai bine!