Fiv la Cluj 51
Raspunsuri - Pagina 9
andreea31 spune:
Maria draga mea imi pare tare rau,nu te descuraja, capul sus si ai increderea ca la un moment data se va intampla...si iti doresc multa liniste sufleteasca...
andreea31 spune:
Hristos A Inviat!Ce mai faceti felelor, nu mai dati nici un semn?
Maria-si sper ca esti bine...
Va pup pe toate si haideti sa asteptam impreuna cat mai multe
II-ROSII...
MariaBcf spune:
Multumesc Andreea de incurajari .acum sunt Bine ( psihic),m-am linistit si o luam de la capat.
crismoni spune:
olimp dr. Butnaru nu face FIV, doar IA, iar pt fiv iti recomand pe dr. Surcel, tanar, dar foarte dedicat meseriei. nu am auzit vreo pacienta de-a lui sa fie nemultumita
olimp spune:
crismoni multumesc , nu eram sigura daca face sau nu , am auzit ca face IA si IUI -uri dar de FIV nu , sincer nu stiu ce sa fac....oricum trebuie sa incep o serie de analize pe care le omisesem cum sunt cele de toxoplasmoza si trombofilii , eu avand o sarcina pierduta la 8 sapt. Asta a fost acum 2 ani si ceva si de atunci nu am mai reusit sa raman insarcinta.
Acum o saptamana si jumatatea am revenit din Ungaria de la operatie de fibrom uterin ,a fost mare cam 500 gr, acum astept sa ma refac dar nu stiu incotro sa o apuc , poate ne ajuta DD si reusesc natural, dar pana atunci tatonez terenul....Multumesc
andreea31 spune:
Maria draga nu am fost inca deoarece, am sunat in saptamana de dinaintea sarbatorilor si nu avea loc liber pentru programare, si ne-a rugat sa revenim dupa data de 2 mai ca pana atunci are programari,iar de 1 mai nu este, deci din data de 2Mai.Acum sper sa ne programeze sapt viitoare...abia astept...am ceva emotii, sincer! Tu cum esti...ati inceput din nou tratamentul pentru o noua procedura?
MariaBcf spune:
Andreea noi vom face o pauza ( trebuie sa imi conving sotul ) eu as trece direct la FIV , dar nu pot singura .Acum vom astepta poate se intampla natural ( avem o sarcina obtinuta natural si oprita din evolutie la 5 saptamani in noiembrie 2011)Succes la consultatie cu prof Coman