Fiv la Cluj 51
Raspunsuri - Pagina 14
andreea31 spune:
OOOOOOO Maria ce veste buna ne dai!!!Cand v-ati hotarat sa incepeti?Poate ne intalnim...cu cine faci Fiv-ul(ramai la dr Micu)?Eu trebuia sa ma duc la sfarsitul lunii prin 29 dar a fost sotul la o spermograma si i-a zis bioloaga ca se duce in concediu de azi pana in data de 2 iulie si numai dupa ce vine.Sper sa nu ratez si ciclul lunii iulie, ca din cate am inteles merge si medicul in concediu
, nu stiu cand dar lunile astea.Oricum nu vreau sa devin o disperata, vreau sa ma linistesc si cand o sa fie momentul, sa fiu bine.Stiu ca nu se poate asa cum as vrea eu,numai ca nerabdarea asta e mareeeeee.
Va
si sa ne auzim cu vesti bune....
MariaBcf spune:
Andreea eu sunt pacienta Dr Surcel , dar .......... Vineri ma duc la cabinet la Dr Micu sa vad si alta parere. Joi o sa il intreb si pe Surcel de FIV sa vad ce zice . 

andreea31 spune:
Stiam ca esti pacienta Dr Surcel, dar ziceai mai demult ca te-ar interesa si parerea dr Micu si nu eram sigura cu care te-ai hotarat sa mergi mai departe...oricum cu oricare dintre ei e bine, ideea este sa fie rezultatul mult asteptat.Sa ne ti la curent...
olimp spune:
felicitari ! maria
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
analupas spune:
servus fetelor,
eu tocmai am venit de la spital dupa laparoscopie-drilling ovarian, am ovare micropolichistice, procedura nu e complicata, mai mult m-am stresat inainte de operatie.eu deocamdata nu mai fac nimic momentan, din septembrie merg la dr micu sa-mi spuna ce-mi trebuie pt dosarul pt FIV si la ciclul din octombrie, daca nu sunt prbleme sper sa am punctia:)...asta-i planul,dar acum sa vad ce iese!!Va doresc un concediu placut si capul sus k o sa fim bine si o sa avem si noi bebele mult visat.pa:*
andreea31 spune:
Maria-FELICITARIII!!!!!!!!!!!!!Ma bucur tare mult pentru tine, inca o data viata ne demonstreaza ca minunile se intampla...trebuie doar sa crezi.
Iti doresc o sarcina usoara, sa te bucuri de lunile care urmeaza si sa ne ti pumnii in continuare, ca sa te ajungem din urma.

MariaBcf spune:
Fetelor Va Multumesc . Doamne Ajuta sa ma prindeti din urma toate. Andreea cand vii la Cluj ? Cand incepeti FIV?