Fiv la Cluj 51
Raspunsuri - Pagina 12
MariaBcf spune:
Multumesc Andreea . De ce nu cereti si o alta parere din Ungaria ?Mi-am facut si eu o parte din analize si a spus Dr Surcel ca sunt Ok . O sa mai facem 6 luni CSD .Incep de Maine fuliculometrie ziua 8 ,
andreea31 spune:
Ceao fetele...am primit rezultatele analizelor si arata cam asa:
-AMH-ul 1.557
-Prolactina 59.6
-FSH-ul 5.25
-LH-ul 4.47
-Estradiolul 163
si inca o chestie care nu prea o inteleg Ac.anti RUBEOLA IgG mai mare de 500...ce inseamna asta?E ceva in neregula oare?
Parca nu mai am rabdare pana merg la medic, sper sa nu fie nici o problema si sa pot incepe tratamentul pt fiv ca nu mai am rabdare...
Va si va doresc o duminica frumoasa in continuare...
MariaBcf spune:
Andreea cand vii la Cluj? De ce nu il suni pe Prof Stamatian sa ii spui de analize? El este cel mai in masura sa te lamureasca ?
MariaBcf spune:
Andreea referitor la IgG depinde de laborator este val calculata pe mg/dl val normale 800-2000 sau ui
andreea31 spune:
In ziua 3...acum o sa vad exact vineri ca ma duc la Cluj.Sper sa nu fie ceva probleme, sa trebuiasca sa mai aman inceperea procedurii pt fiv.Tu ce faci Maria, cum esti?
MariaBcf spune:
Andreea eu sunt bine , vom astepta 6 luni. Daca nu raman in 6 luni , Facem IA . Dr Surcel e foarte optimist , sentiment pe care m-i l-a transmis si mie , sper sa vina bebe cat mai curand . Sa ne spui si noua ce o sa afli vineri. Doamne Ajuta sa fie bine si sa poti incepe tratamentul .
analupas spune:
buna seara,
am nevoie de niste sfaturi....sa incep sa ma "prezint":am 27 ani si sunt disperata ca nu reusesc sa raman insarcinata, ne chinuim sa facem bebe de 4 ani:(, am la activ 2 IA nereusite cu dr Muresan Daniel anul acesta(2012),iar acum vreau sa trecem la pasul urmator FIV...problema este k nush exact la ce doctor sa merg.imi puteti da niste sfaturi ce medic e mai bun??nush ce sa zic de dr muresan, nu gasesc nicaieri k ar face FIV!
crismoni spune:
analupas: Muresan nu face fiv. daca vrei la cluj, poti sa alegi intre Stamatian, Micu si Surcel, alegerea iti apartine, fiecare are preferintele ei in functie de istoricul ei
crismoni spune:
daca te hotarasti pentru Sibiu poti alege intre Chicea si Ispasoiu, ambii foarte buni, cu rezultate peste media nationala, din cate am citit. Chicea e mai ocupat, prinzi programare f greu la el, dar merita, ca are experienta
succes!