Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ANA , ce nivel au proteinele si ce tensiune ai?Eu sunt in aceeasi situatie cu proteinele dar tensiunea mea e stabila pe la 12.Pe mine m-au diagnosticat cu pre eclamsie si mi-au propus cezariana.

Mergi la inceput

Anca pozele sunt superbe.Mi-au dat lacrimile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Carstea, am avut tensiunea chiar si 150/88 iar proteinele odata am avut ++, odata + si cateodata niciodata. Depinde de moment. Tu ai putut sa alegi cezariana vs. inducere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Dar nu sunt diagnosticata cu preeclampsie, testele de sange sunt ok.

Mergi la inceput

Ana eu am +++ intotdeauna .Cat am fost internata a venit un doctor care nu era consultantul meu sa-mi propuna inducerea si am refuzat.Si eu stiu ca dureaza mult cu inducerea si cu dureri mari.
Din cate stiu ai dreptul sa ceri cezariana conform noilor reguli.Daca s-au hotarat sa te induca inseamna ca vor pe bebe afara inainte termen si nu au de ce sa-ti refuze cezariana.
DEPINDE SI DE TINE CAT DE TARE ITI DORESTI SA NASTI NATURAL.

Ma gandesc la tine.Daca vrei sa vb numarul meu e 07584287648.Bafta maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

ronina, uneori apuc sa ma mulg. sa stii ca nu e asa plangacioasa si nici mancacioasa. ma oftic de mor ca acum seara nu a vrut sanul, am muls doar 40ml si i-am mai dat 30ml completare. a mancat. dar sarisem peste lp si acum revenim la el???? io-s deprimata :(
amy, mie imi place caruciorul.
dara, imi zicea tata de o colega a lui de sv ca naste la sanador si cu toate reducerile mai plateste 3000 ron. mi se pare putin. pe mine m-a dus mai mult la stat. o fi real pretul???
anca, super pozele. felicitari fotografului
ana, tin pumnii stransi sa iasa cum vrei tu. nastere super usoara!
eu am fost la scos fire. cica totul e ok. am scapat si de asta

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Happy, daca naste natural, cred ca e real pretul zis de tine. Cica in schimb Sanadorul mai are obiceiul sa mai adauge una alta pe factura, la care nu te asteptai. La ceza e mai mult si la Sanador.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

da, asa e. nu ma gandisem ca la nastere naturala e mai ieftin. chiar am sa-l intreb.
oricum, e important sa ai medicul acolo. eu nu aveam varianta asta. si nici nu stiu daca as fi ales sistem privat. desi acum, dupa ce a trecut tot si prin ce am trecut.. cred ca e solutia ideala.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Fetele,
Eu sunt aici va citesc. N-am chef de nimic de-aia nu mai intru.

Ana tinem pumnii maine, sa fie bine cu inducerea. Sper sa nu ajung si eu la inducere, ca nu ma prea incanta.

Dara am luat paracetamol, ma simt mai bine.

40+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Happy, nu tre' sa ai medicul acolo, medicul meu doar colaboreaza cu Sanador si Regina Maria, dar lucreaza la Cantacuzino. La fel fac multi altii de la spitalele de stat. Bine, or fi si din cei care nu colaboreaza.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput