Strugurasi de Sept-Oct 2011 *47*
Raspunsuri - Pagina 17
anca_toma spune:
asa ziceam si eu cu sarea cu cat mai tarziu cu atat mai bine.nu cred ca o sa ajunca cineva sa nu mai manance sarat din cauza ca nu a mancat sarat de la inceput.
Meniu de pranz : dovlecel + cartofel+ galbenus(la asta nu astiu diminutiv).
Apropo de mancarea in concediu , eu am zis ca iau steamerul cu noi, si o sa ii iau si borcanase, dar soc ieri am vrut sa ii dau un borcanas ca eram pe drum de la piatra si soc nu i-a placut deloc s-a strambat mai mult ca la pastarnacul meu.Concluzia e ca am un bebe destept.deci daca nu o sa pot sa ii fac mancare cu mare drag o sa apelez la titi
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
May3 spune:
neatza.
merci jade
la multe lunite si Antoniei.
noi la 6 lunite am papat piure de morcovel. cred ca a si inghitit putin :D oricum cu cantec si facut greata :D
mai incercam si maine.
eu nu v-am citit decat un pic.
revin daca e sa raspund cuiva.
bine ai venit, ioana.
am avut un weekend super. am avut si in vizita o pustoaica de 11 luni care tot incerca sa-i scoata ochii lui Beatrice :D a mea era foarte prietenoasa, dar aia mica se uita urat la bibi :D
dar se vor imprieteni ele mai incolo.
am pus poze pe grup. si cu bona.
pup
oanaiasi spune:
La multe lunite, fetite sarbatorite azi!
Citeam acum ca pastarnacul e bun in caz de constipatie. deci merge bine in amestec cu morcovul. ma duc sa caut alte surse de betacaroten..ca nu putem manca morcov.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
oanaiasi spune:
Interesant:
http://www.i-medic.ro/diete/suplimente/surse-de-beta-caroten
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Se incarca pozele. A luat careva cereale organix? Cum sunt? de orez as vrea eu ...i-as da 1 data/sapt ..nu mai mult. Oana, mami de Eca 18.09.2011 Doamne, ai grija de noi! |
Eu am luat biscuiiti.. bleah.. au miros de medicament, insa ei ii place..
I-am dat azi morcov cu cartof si patrunjet, si un varf de cutit de unt ... zici ca ii dadeam lamaie
seidana spune:
citat din mesajul lui LenaC Pinky ce fel de parasolar ai luat? Ioana, eu alaptez exclusiv (adica fara apa fara ceai fara... fara...) o sa incep dupa ce implinim 6 luni... poate putin mai tarziu :) si noi am fost in albena anul trecu cu Maia in burtica... ce hotel. E fain ca sunt mai mult familii si multe locuri de joaca si e linistit, dar mancarea e multa si ieftina (deci nu prea mi-a inspirat incredere.... nu stiu ce sa zik) si noi am fost la ultra all inclusive. Oana si noi de vreo 2 sapt facem un kaki pe zi, poate 2, vineri a fost prima zi din viata Maiei kaki free eu la mare o sa ii dau tzitzi :)))) Sei, iunie iulie? nu tie frica de soare? Eu am fost anu trecut in mai si eu care ma bronzam fara sa ma inrosesc deloc eram cabatuta cu urzici :( Noi o sa mergem ori la sf lui aug ori la inceputul lui sept. Anca eu stiu ca sarea nu se recomanda pana la 2 ani, sunt mame care o introduc la 1 an. Eu cred k legumele contin deajunsa sare pentru necesarul lor ;) Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Pai nu prea putem merge in aug ca in aug ma intorc la munca , deci am preferat iunie .. sper sa vina si mama cu noi, asa o sa iasa Ela doar dimineata si seara.. in restul doar la plimbare .. n-o s-o t in la soare in timpul zilei iti dai seama.. inainte de 10 si dup 18
seidana spune:
citat din mesajul lui oanaiasi La multe lunite, fetite sarbatorite azi! Citeam acum ca pastarnacul e bun in caz de constipatie. deci merge bine in amestec cu morcovul. ma duc sa caut alte surse de betacaroten..ca nu putem manca morcov. Oana, mami de Eca 18.09.2011 Doamne, ai grija de noi! |
pe noi nu ne constipa nici morcovul nici banna..
dar nici para sau porto nu au efect laxatv
LenaC spune:
Dragut... http://www.kiddy.ro/scaune-masa-compacte/161-scaun-masa-baby-design-pepe.html ce ziceti?
Sei, am inteles ;)
Eu o sa rezerv atunci pentru ca nici nu stiu cand sigur mergem nici cum o sa fie bebe atunci :(.
Sotul se muta la job nou din iunie, deci vedem dupa cand putem merge
anca_toma spune:
fff ok Lena si ca pret dar si cum arata
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
LenaC spune:
Da... iak si reducerea http://www.soffiplanet.ro/baby-design-scaun-de-masa-pepe-zebra.html ... aici e 329 pret normal :))) http://www.soffiplanet.ro/baby-design-scaun-de-masa-pepe-zebra.html