Fulguleti de nov-dec 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
acs spune:
N-am mai scris de mult timp, caci suntem iar pe fuga. Insa astazi am vesti: dupa lupte seculare, am reusit sa-l inscriu pe Victor la "minunata" clasa zero, asa ca din toamna voi avea 3 bursuci-scolari.
Deocamdata suntem doar dornici de drumetii.
"Fug" sa citesc din urma
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui acs N-am mai scris de mult timp, caci suntem iar pe fuga. Insa astazi am vesti: dupa lupte seculare, am reusit sa-l inscriu pe Victor la "minunata" clasa zero, asa ca din toamna voi avea 3 bursuci-scolari. Deocamdata suntem doar dornici de drumetii. "Fug" sa citesc din urma Manuela, Stefan si cele 3 minuni |
faine, faine, faine ...
unde ati fost?
ruxandra_sb spune:
Citat: | ||
faine, faine, faine ... unde ati fost? |
cred ca (si) Piatra Craiului..
Bravo Acs, sa va fie de bine.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
lizzy spune:
off topic...
locuieste cineva aproape de zona cuza voda (sector 4) ?
am nevoie, in principiu, de ridicat un pachet de pe strada aceea si pastrat pana in 22-23 iunie cand trec eu prin bucuresti :)
acs spune:
Danutz, mi-e dor de Paris. E orasul unde m-am simtit cel mai bine si unde m-as intoarce oricand (doar ca turist). Frumoase poze!
Ne bate gandul sa ducem copiii la Disney in septembrie.
Chiar asa, daca a mai fost cineva, nu ne-ar strica niste indicatii.
Apropo de dintii de lapte, daca nu-i prea tarziu: Ioana a avut probleme, in sensul ca radacinile nu s-au absorbit si ajunsese sa aiba 2 randuri de dinti. A fost nevoie sa-i scoata pana la urma.
Laura, felicitari lui Alex pentru mers si lui Dani pentru comportamentul fata de fratior!
Manu, chit ca Luca are sau nu probleme ortopedice, din proprie experienta pot spune ca inotul ii va face bine cu siguranta. Multa sanatate!
Referitor la abuz, sunt de acord cu ruxandra: nu vreau sa le transfer temerile mele. Sunt foarte sensibili toti 3 si orice ingrijorare simt, o amplifica enorm. Normal ca le explic si le tot repet, insa incerc sa gasesc modalitatea potrivita, fara a-i speria.
Acum de exemplu profit ca le place "Anatomia lui Grey" (primul serial pe care-l urmaresc bursucii, in afara desenelor animate) si le dau noi explicatii, ii ajut sa-si respecte / creeze niste reguli
Lizzy, nu suntem aproape de sectorul 4, insa daca nu e nimeni prin zona facem cumva si ajungem acolo.
Ruxandra, Laura, am fost de 1 mai la Poiana Marului si am facut drumetii: in Piatra Craiului (ai ghicit Ruxandra) - am urcat pana la refugiul Diana si pe cheile Rasnoavei - pana la cabana Secuilor. In curand imi va fi dificil sa tin pasul cu bursucii :). Am ajuns si la barajul Pecineagu - lacul aproape secat :(.
Yagmur spune:
ce poze frumoase de la munte luca creste si tot nu am ajuns sa-l duc la munte; sper sa urcam vara asta macar pana la sambata....
vom fi la mare din 14 iunie; cred ca vremea nu va tine cu noi dar vom face excursii in constanta.. abia astept sa ma vad cu crinuta si radu :)
sper sa mearga luca toata vara la inot, va incepe si kineto si incet, incet vom rezolva probleme cu piciorusele...
cand vine vara punem ne o intalnire in capitala????
pup
Yagmur si Luca
deeaA spune:
Buna ziua mamici!
N-am mai scris de o mie de ani!!Nici nu mai stiam pe unde sa va gasesc...mersi AKA...
Acum tre sa ma documentez, sa aflu noutatile,sunt total pe dinafara de tot ce s-a mai intamplat pe aici!
Va pup pe toate ca tareee mi-a fost dor de voi!!!!!!!!!
danutz spune:
Neatza neatza!
Deea bine ai revenit Povesteste-ne ce mai face David.
Manuela, faineeeee poze. Sa stii ca ma inspir din excursiile voastre. R. va sta in iulie si august la ai mei asa ca eu si C avem de gand vara asta sa bantuim muntii cat putem.
Sa stii ca noi la Paris ne-am simtit bine si nu prea. Adica nu stiu exact cum sa explic, dar nu a fost chiar vacanta vietii noastre. Da, orasul e superb, sunt atat de multe chestii de vazut si de facut, dar pe undeva eu l-am simtit rece si foarte distant. Si francezii, reci, politicosi, relativ serviabili, dar reci...brrr. Nici pe nemti nu i-am simtit chiar asa de reci. Am nimerit si in plina zi a alegerilor, nu intru in amanunte, dar m-a cam speriat modul lor de manifestare si pe alocuri extremismul lor nationalist. Adica manifestatii pasnice de altfel, dar cu atata patos, "Hollande-salvatorul natiunii", Hollande- readuce spiritul "Liberte,Egalite, Fraternite". Ar fi multe de zis, dar nu-i nici locul nici momentul
.
Manu, punem de o intalnire, cum sa nu!!! Abia astept.
Pup gasca
Yagmur spune:
So, nu mai plecam la mare si as vrea sa mergem cateva zile in Fagaras la cules de bujorei.... cu cortul :d.
Avand in vedere ca e prima experienta la munte astept ceva info de la fetele muntiilor (Ruxandra, Danutz, Acs) despre ce sa iau pentru Luca. Va avea sac de dormit de adulti, bocanci nu avem si nici nu pot cumpara :( dar va avea sandale, adidasi, cizme guma), haina de ploaie, geaca de iarna e nevoie? Sper sa gasesc pantaloni impermeabili sau sa primesc de la prietena mea din Suedia (a comandat dar nu stie daca ajunge comanda pana vine ea in Romania).
La medicamente ce sa iau? In ultimele vacante am mers doar cu biotics, saruri, panadol... dar nu am avut nevoie. Plus ca eram la mare si stiam ca voi ajunge repede la farmacie.
Merci mult de info.
Sper sa nu ne ploua
Yagmur si Luca