Fulguleti de nov-dec 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxandra_sb spune:
hei.. nu-s prea vesela this days.. asa ca m-as trata cu niste poze de gargarita, vesti de la raza de soare, povesti de vacanta a la Danutz, sau de la mal de mare ale Dandusei si.. mai ziceti si voi
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Laura13 spune:
desi noi nu am fost pe lista de cerinte , sper sa iti mai inseninam ziua
in weekend la munte
va pupam pe toate
kikineata spune:
Ruxandra, de la tine am pretentii Asha ca fa bine de cauta un remediu urgent! si ceva terapie pentru Dumneata https://picasaweb.google.com/kikineata/5AniSi6Luni?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNnqo_DHv9DsswE&feat=directlink
danita spune:
salutare,
faine pozele :) le-am vizionat :) super-fulguleti !
noi am fost la chirurgul-ortoped , ne-a incurajat ca tre sa purtam talonet si ghete speciale pana pe la 14-15 ani :(
in rest, slabutz dar ok :)
va doresc o zi frumo !
D cu P
Yagmur spune:
ce bine este cand vezi poze cu fulguieti frumosi, frumosi; si cum eu sunt in butoi de multa vreme mi-a prins tare bine...
danita - de ce? cred ca e timpul sa merg si eu cu luca la un ortoped bun....
in rest, nimic nou - asteptam vacanta, eu sunt in mari dileme de toate felurile, iesim mult prin parc pe langa casa, iar in weekenduri a inceput sezonul de breaza unde deja am fost si am stat o saptamana....
pupiciYagmur si Luca
kikineata spune:
Yagmur, n-ai mai fost atunci la ortopedul renumit cu Luca? Parca spusesei ca era ok sau?
Danita, tu unde ai fost la voi? Mi se pare mult prea mult, io zic ca nu e adevarat Pareri ai avut mai multe?
ruxandra_sb spune:
Laura, Kiki multumesc dragelor.
Danita.. si eu is Toma necredinciosul.. dupa experienta personala, plus cea cu M. Deci dupa cativa ani de purtat ghetute ortopedice si/sau talonete noi am renuntat si am mizat pe partea cealalta.. adica cat mai mult sport si intarirea muschilor.
Depinde mult si de medicul ortoped.. cel pe care-l vizitam in ultima vreme nici macar n-a adus in discutie asa ceva.. in schimb ne-a recomandat miscare la greu.
Nu mai zic, ca din cei vechi.. vroiau sa tabere si pe G cu ghetute ortopedice.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
danutz spune:
Neatza neatza!
Cu mareee intarziere LA MULTI ANI DIANA!
sa-ti fie viata senina si fericita!
.
Vazut in mareee graba poze a la Garga!
Pare rau de talonet Danita dar sincer eu una as zice cam ca Ruxandra, cred ca sportul rezolva multe si plus ca face tare bine pt dezvoltare armonioasa.
Raman datoare cu pozele Laurei, ca nu mai apuc zilele astea nici sa mai rasuflu.
.
Ruxandra, vin si pozele din vacanta, luni seara abia ce ne-am intors de la Paris, nu am apuca sa descarc nimic, abia am apucat sa desfac valizele si sa scoatem cadourile
Bai da' o vreme mai instabila si mai capricioasa ca la Paris nu am pomenit in viata mea!!! Ba da-i cu geaca de ploaie si cu umbrela, peste 30 min dezbraca la tricou ca mureai de cald ba peste alte 30 min pune bluza groasa ca batea vantul si dupa o alta ora ploua din nou. Si dupa cateva ore de carat rucsacul cu arsenalul de umbrele si haine era mai rau ca pe traseul Babele-Omu...conditie fizica nu gluma!!!
Pup si mai vin.
dandusa spune:
salutaree de la mareee
am mai bagat si eu ochiul sa vad ce faceti,care mai sunt noutatile.eu mi-s ff prinsa cu nou 'job',sper ca stiti cu toatele de el,daca nu,ziceti si va informez,prinsa cu copii,casa ca si pana acum.
Claudiu tot cu naveta de la Buc,in ultima faza ne vedem o data la doua sapt si zilele trecute ma sunase soacra mea sa ma intrebe de noi/el si cand a auzit ca vine asa rar cica:"f bine mama,las ca te descurci tu"(m-am tavalit de ras si nervi,evident:)))
copiii sunt bine,slava domnului.din 31 dec doar niste muci razleti la Radu si atat,in conditiile in care deja au facut 4 bai...,in mare
de 1 mai vorbeam cu o prietena la tel care ma intreba cum este apa si cand i-am zis ca nu stiu,s-o intreb pe Crina care zburda fericita de vreo ora,a inebunit "mama nebuna ce esti,cum lasi copii in apa,la,la,la"...,tot conversand cu ea,se aude pe fundal Crina:"mamiii,vino sa ma ajuti sa fac pluta",hahhaaaaa,a lesinat aia,cica:"inchid ca voi nu sunteti normali":)))
asa...sa zic ca eu n-am intrat decat cu picioarele?zic!jur ca acum s-a mai incalzit si ne apuca si 8 pe plaja,toti copiii dardaie(mai sunt doi anormali:D),dar nimeni nu se imbraca:))
ce mai,distractie mare la mare,ceeea ce va dorim si voua,sper sa vad si eu ceva fulguleti vara asta,mai ales ca ne-am propus sa ne mutam pe plaja.vreau sa-mi cumpar cort si sa ma spal pe dinti in mare:D
Ruxandra,
poze n-am mai incarcat pe picassa de ceva timp,dar am mai pus cateva pe FB.sper ca esti mai bine acum!te imbratisez tare si mi-e dorrr de tine! m-am tot tinut sa-ti spun ca produsele pe care le-ai luat de la mine,se spala la 30 grade,sper ca n-ai facut-o lata:D
Kiki,Laura,
aveti niste copiii frumosi si tare veseli,nu ma satur admirand si cred ca n-o sa ma satur niciodata!mor de dragul lor,nasucuri scumpe si dragalase!
Kiki,te-am sunat de doua ori,ultima data ieri,aveai tel inchis.ai alt nr?
danutz spune:
Deci avem un dintisor de lapte care se clatina bine. In spatele lui se vede deja iesit cel de baiat mare.
Ce sa fac? Trebuie scos ala de lapte ca sa-i facem loc celuilalt sa creasca bine? Sa astept sa cada de la sine?
Va rog sa nu radeti ca avem o adevarata dilema...
In alta ordine de idei ati recoltat vreouna celule stem din dintisorii de lapte?