Fulguleti de nov-dec 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
lory32 spune:
Delia nu rupe pantalonii desi in casa sta o mare parte de timp numai pe jos, in schimb cu unghiile si cu pielitele intram cu brio in club...multumim de pontul cu oja,ca nu mai stiu ce sa ii mai fac. Ca le roade le roade, dar incepe sa o doara si atunci incepe jelania.
Acum suntem in stadiul cu decupajul, orice hartie,carton gaseste il ia la maruntit, si in timp ce face asta asculta povesti audio de m-a innebunit, cred ca le-am invatat si eu de cate ori le-am ascultat. si pictam la greu,si (se) murdareste peste tot,dar se bucura si toata casa este plina de picturi.Cam astea ar fi noutatile noastre, pupam mamicile si frumosii fulguleti
diamat spune:
donia
eu i am cautat blugi cat mai moi. pe d nu l intereseaza deloc cum arata hainele, dar e f atent la cum se simt. asta cu faze din alea nasoale cand eu il iau sa-i fac ceva misto de tot :D, din materialele de paturici, cu avioane, bufnite, elefanti...si el zice da, fa-mi, da' nu m a intereseaza din ce, sa fie moale @-)
deci blugi moi moi, fie la reduceri in extrasezon pe la 40-50 lei, fie noi, pe la 80-90, rareori 100.
cu pielitele... si d. in ultimul timp a stat mult cu alex care nu si-a mai taiat unghiile de vreo 20 de ani :D. d nu si le roade, dar le rupe, la fel si pielitele. :(
chinico spune:
lizzy
stop&grow, 7,56€, incolor.
probabil acelasi lac de unghii ca si cel pe care ti l-a aratat saryta.
pe bea insa in mod sigur nu lacul a oprit-o din ros de unghii, pentru ca l-am folosit o singura data. una singura.
multumesc mult mult pentru masurarea copchiilor.
Yagmur spune:
De unde luati blugi? Inca nu m-am dumirit cu magazinele din capitala...
deci va rog ajutati-ma cu info despre magazine, dar nu scumpe please.
Pana acum nu am avut nevoie de hainute dar trebuie schimbata toata garderoba .Yagmur si Luca
acs spune:
Gata, misiune indeplinita si Victorila masurat: are 120.5cm (nu stiu cat de corect a stat, dar pe-acolo).
Manu, eu ii mai cumpar din cartier (magazinul "Lumea Copiilor"), din Carrefour (mai ieftini) sau de prin ce magazin ma nimeresc (Zara, C&A etc).
Donia, da, fetelor le place inca sa citeasca. Ioana (cea mica) a fost si este cea care citeste mai cu drag (daca nu i se impune). E in stare sa stea cu o carte in mana ore intregi (mai ales daca e vorba de enciclopedii despre animale sau vreo poveste deosebita). Insa sunt incantata ca a inceput si Maria sa aprecieze lectura. Si tuturor le place sa le citesc, asa ca seara sunt de serviciu :).
Lory, povestile le-ati cumparat sau le-ai gasit pe net? Daca-s de pe net, poti, te rog, sa postezi un link?
La noi Maria e cea care-si roade unghiile, cand se plictiseste (dar se intampla mai rar sa se plictiseasca) sau cand nu se simte in largul ei. N-am incercat cu oja, ci doar i-am explicat ca o s-o doara si nu va avea unghii frumoase. Si chit ca e mai mare, tot se mai intampla sa-si roada unghiile.
lory32 spune:
acs, am cautat pe google sau pe www.trilulilu.ro. Sunt si in varianta audio si video,desene animate.Preferata Deliei este povestea lui Harap Alb, mai ales audio, caci desenul nu a prea incantat-o.
danutz spune:
Noi suntem cu H&M-ul
Ani de zile cand mergeam in vacante pe alte plaiuri faceam stocuri, de anul trecut suntem foarte fericiti ca au deschis si la noi
dandusa spune:
deloc la curent cu stirile,am restante serioase,recunosc,darrrr vroiam sa va spun ca maine si poimaine de la 10-18 eu si Raluca_U,suntem la Muzeul Taranului,la targ.
daca aveti drum/chef,va asteptam sa ne vedem!
ps:Roxanica,cumva te-am vazut la tv zilele trecute?era o tipa frumoasa foc,blonda,delicata,din Satu Mare,care era intr-un interviu ca purtator de cuvant al unei institutii din zona.tu erai,asa-i?
Lavinia_P spune:
Lizzy,
si eu imi rodunghiile-mama a incercat si cu ardei iuti si tot nu m-am lasat...soara ea care e cu 2 ani mai mica le rodea si ea..dar pe ea au lasat-o in pace si la maturitate a reusit sa se lase..eu tot nu..
despre cealalta grija...cred ca e reala..dar poate fi corectata..trebuie vorbit cu un psiholog,musai!Psihanalitic,exista o explicatie pentru preferintele lui...dar nu trebuie lasat asa..caci,tot ei spun, va intra pe drumul gresit..
Laura,
ce fain!parca imi vine sa mai fac si eu unul..dar oare nu va fi prea mare diferenta?Am avut si noi penumococ candva...Doamne ce am mai tras si cat antibiotic am bagat...bine ca sunteti bine!
Donia,
daca as fi acolo nici o emotie nu as mai avea cu scoala..dar cu elitistii si dictatorii astia de la noi...of Doamne!
porumbita80 spune:
Buna seara dragilor!
vazand ca masurati copii si l-am masurat si eu la am vazut eu ca cumparam hainite de 8 ani dar el chear e lungan la noi are 1.23 si 30 kg.E un voinic si figurant la fel. Nustiu ce se va face cand va creste dar ocupatia preferata sunt experimentele. Nu mai zic ca amesteca tot ce gaseste, creme de ten cu sampon si creme de corp si altele. Daca cumva le-am scapat la vedere gata sunt expuse la experiment. Si isi pune manusi si lucreaza. Mai are o preocupare face haine din pungi. Mea facut bluza, fuste si chiloti. Cand am timp fac poze si ne laudam. probabil vrea sa-i faca concurenta lui Catalin Botezatu.
Radu e copilu cu motorasul in fundulet, nu are stare o secunda.Ce-mi place la el ca el inventeaza daca invatam o poiezie unde uita baga de la el nu se pierde cu firea.Capitolu batai nici nu discut este jaleee . Aici e greul cel mai mare la disputele dintre ei.
Bianca ce sa mai, este o minune, creste specataclos, sta in fundulet, apuca jucarii, gangureste frumos, barnaie, este curioasa, vrea peste tot. De cateva zile rade cu voce, Mario este indragostit de ea. radu un pic e gelos.
La capitolu cum fac fata..... Greuuuu. Toti vor atentie in acelas timp, unu ma intreaba unde este spidermenu, altu vrea sa-i pun jocul cu transformers si din patut cineva ma cheama ca se plictiseste. Asta un mic exemplu. Seara cand dorm toti pana ajunge Cata acasa am timp pentru mine.Mai am noroc ca vine mama si ma mai ajuta cu curatenia.
V-am pupat pe toate.