Fulguleti de nov-dec 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 2
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura13 BB mic ... mare |
Doamne Laura, exact ce aveam nevoie sa vad in dimineata asta!
E absolut minunat, ce zambet are, trebuie ca e un copil tare vesel si multumit, asa-i?
E precoce cu mersul, sau am uitat eu totul despre bebelusi?
Da, C citeste litere mici. Azi am avut un alt soc cand a desenat un dragon si l-am intrebat de ce deseneaza asa ceva. Mi-a aratat ca asa scria in joc, ca trebuie sa deseneze un dragon. Si mi-a aratat cuvantul pe care il citise singur, uite mama, dragon, si nu era nici o poza cu vreun dragon pe acolo... deci mi-a dovedit ca ieri n-a fost o intamplare. Na, R la varsta lui citea fluent de vreme buna, dar tot sunt extrem de surprinsa, pentru ca pana acum el n-a dat semne ca il intereseaza activitatea asta prea mult. Deci e clar, cand are chef poate, cand n-are chef e clar ca n-are rost sa-l deranjez.
Pe de alta parte citeam acum o vreme cati fulguleti stiu totul despre dinozauri si alte lucuri pe care C nu le stie si nici nu e interesat. E clar ca fiecare are propriile abilitati si infloreste in felul propriu.
Inapoi la treaba...
Laura13 spune:
Donia tot tipul spun ca pe alex il defineste cuvantul "luminos". exact asa e ... luminos, nici atunci cand plange (si sunt rare momentele de peste zi - noaptea e alta discutie) nu renunta la fata luminoasa. nu se incrunta ... nu stiu cum sa zic. se trezeste cu zambetul pe buze, rade la dani, rade cu noi sirade si singur ... asa il apuca
e scump si dulce si vesel si minunat!!!!!! jur
da, cu mersul si mie mi se pare tare precoce, dani la varsta lui abia se tinea pe picioare, dar il vede pe frat'su si incearca sa il imite in cat mai multe. inclusiv la mers (desi dani, in ultimul timp, merge destul de mult in 4 labe )
sunt amandoi minunati. si nu puteam cere mai mult de la D-zeu.
lui C, bravo lui!!!!!!!
s-a trezit alex, fug
Laura13 spune:
poze "luminoase"
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
[/quote]
danutz spune:
Neatza,
Intreb si eu ca prostu': lacul ala de unghii amar e cumva colorat? Adica daca cumpar si il dau cu lac colorat nu se uita stramb ceilalti copii si eventual si educatoarea? Ca si noi cu probleme de astea de ros unghiile...
Cu inaltimea nu l-am mai masurat de cel putin un an
Ultima oara avea 114 cm, deci cred ca acum a trecut de 118 cm.
nici de cantarit n-am mai prestat...deci habar n-am...sa ne fie rusine
.
Nu rupe pantalonii, chiar daca toata ziulica e pe jos, nu ma intrebati cum face dar nu-i rupe...
de fapt nici nu strica nimic, are si acum jucariile de cand evea 1 an si sunt ca noi...astept momentul propice sa le donam!
.
Noutatea e ca suntem raciti...iar. Saptamana trecuta febra 39, acum doar tuse si multi muci... Abia astept vara...
pana atunci prestez munci...multe!
FUG
acs spune:
Danutz, multa sanatate!
Laura, superbe pozele! Intr-adevar luminos!
Donia, eu ii cumpar blugi pana-n 100 lei (100 mi se pare chiar mult). Si, in general, blugii sunt pentru afara, in casa (si la gradi) pantaloni de trening. De-aia zic ca nu stiu cand si cum rupe blugii; probabil cand cade cu bicicleta (cu toate ca nu se mai intampla asa des).
Bravo lui C pentru citit! Victor inca nu e interesat, cu toate ca fetele citeau la varsta lui (Maria pe litere, Ioana aproape cursiv).
M-ati facut curioasa. Diseara il masor pe Victor. Pare destul de inalt; are cm 20kg greutate si i se vad toate coastele.
Yagmur spune:
Alex made my day :). Chiar ca este un copil tare vesel si luminos...
Trebuie sa ma vad cu G sa imi treaca si mie piticii ca Luca e prea mic . De fapt e un bondacel avand peste 21 kg (cred) dar doar vreo 107 cm.
Nu rupe pantalonii pentru ca se joaca rar pe jos; el merge intruna sau se pune pe jos, dar sa imi spuna povesti inventate de el...
In rest, ne-am bucurat din plin de vremea asta frumoasa; am iesit la descoperit noi parcuri.. inca ma simt ca o provinciala desi am venit de un an si jumatate...
A inceput si el sa imi arate literele mici, dar nu prezinta un mare interes spre studiu . A zis ca are timp pana in clasa 1 sa invete .
Chinico, ma bucur sa te revad. Pupam cu drag
Donia - pup baiatul cel destept...
Danutz, sa treaca repede raceala (si luca e cam mucos) si sa ne vedem si noi..
Fug la treburile mele; o saptamana frumoasa va urezYagmur si Luca
lizzy spune:
vaz ca multi isi rod unghiile... caut in farmacie daca ziceti ca acolo gasesc lac din ala :|
dar cu pielitele ce fac? ca bandaj isi pune singur deja si nu-i o solutie, el il pune, el si-l da jos, el roade si rupe iar :(
nu vreau sa-l stresez si sa-l bat la cap, dar arata degetelele lui groaznic si banuiesc ca-l si doare, totusi :((
saryta spune:
Lacul ala este incolor si cred eu ca ar merge si cu pielitele ... cand dati cu oja dati un pic si pe langa si cred eu ca nu o sa le mai trebuiasca ... va rog sa ma credeti ca e amar rau, daca atingi un pic cu limba ai amar in gura o perioada de timp.Se gaseste doar la unele farmacii sensi blue. Uitati asa arata www.mavala.ro/produse_big.php?ID=19&categ=1" target="_blank">aici
Sanatate si .
Donia spune:
Laura, cu adevarat luminos! Are ceva special, ma uit la poze si rad singura, e atat de dragut ca nu pot sa raman impasibila.
acs, multumesc pentru pret. Si lui C i se vad coastele :)
Da, totul tine de interes, cu cititul si orice altceva. Cand C n-are chef, nu-si aminteste nici cum se citeste 'you'!
Fetelor le place si acum sa citeasca?
danutz, sanatate multa lui Rares si va doresc sa terminati cu racelile cat de curand! Am tras si noi din greu iarna asta.
Yagmur, ce fain, plimbari... La noi a plouat si a batut vantul in weekend, asa ca asteptam zile mai bune.
Laura13 spune:
saryta de exemplu dani nu isi roade pielitele. doar le trage cu unghiile ... intelegi? gaseste o margine ridicata si trage de ea pana ii da sangele . de plictiseala, de cele mai multe ori
fetele va multumesc tare mult pt laudele la adresa lui pustiulica ala mic. asa cum e in poze asa e si in viata reala. scump cat cuprinde. daca ar mai si dormi ar fi painea lui D-zeu. dar il iert, ca nu e vina lui ...
va pup pe toate, fug acasa la ale cel mucos si dani cel mofturos.