Calendarul gradinarului vesel (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fetelor, eu plec la mosie, ne auzim dupa sarbatori!
Va doresc un Paste Luminat!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

La noi iar era bruma serioasa dimineata si zero grade... Panselutele erau impietrite

Aseara am cumparat cu 14,9 de la Practiker "ladita" din aceea cu 10 fire de Primula, 1+1 gratis. Deci 20 fire la 15 lei, plantutele potrivite ca marime, mici ca si dimensiune fata de cea imensa primita de 8 martie si fara floricele, dar sper sa se simta bine in gradina mea si sa prospere...

Am mai primit de la o colega dianthus si muscate, pe care am reusit sa le plantez, si am mai luat 10 panselute Deja prinde contur gradina mea.

Sfatuiti-ma si pe mine... ce fac cu butasii de trandafir pe care i-am pus gramada intr-un loc? Ii las acolo peste vara sau ii pot muta in primavara asta, avand deja frunzulite si (sper) si radacini bunicele? O prietena mi-a zis ca le pot muta, dar nu rup radacinile mici si firave? Si daca le las pana in toamna nu li se amesteca radacinile si mai rau le ranesc apoi?

Am reusit sa pun si cannele ieri, iar azi am in plan sa pun si gladiolele si cred ca ma linistesc... sa puna sotul gazonul, sa stropeasca si varuiasca pomii si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dragele mele, am facut capitol nou, asa ca va invit la:
Capitolul 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bonsai

roli25,

in ardeal sursa cea mai buna de muscate este in zona ungurilor,de prin mures,vin cu ele la piata prin orase.........cele curgatoare nu rezista de la un an la altul,iar cele simple ,adica ce fac tufe,nu curg,alea sunt niste soiuri extrem de frumoase si rezistente la ei.......nici nu se compara cu muscatele ametite de prin OBI si Baumax.......ungurii au traditie si experienta in acest domeniu.....abia astept sa vina la piata cu cele curgatoare ,rosii,preferatele mele

Stiu ca la ei tin si sunt superbe. In Bucuresti marea problema e canicula su poluarea. La noi in piete si florarii sunt anemice.
Am gasit pe net in Ardeal, dar nu stiu cum mi-ar putea trimite fara sa se strice pe drum. Mi-e sa nu arunc banii si sa ajunga ofilite, rupte...

Mergi la inceput