Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 13
claumarcoci spune:
Iulia supa am dat-o strecurata....
Dada cred ca Iula se intreba cand sa adauge biscuiti pentru biberon, cei la cutie de la Plasmon, adica daca e prea devreme sau sa mai astepte.
Cerealele stiu ca se dau dupa 7 luni..
Eu recunosc ca am incercat cu praf de biscuiti si la fructe si la legume, chiar si in supa, dar nu am avut succes deocamdata.
Eu am cumparat cereale de la Plasmon care se fac tot cu lapte, dar eu la capitolul stors lapticul meu stau prost,nu reusesc mai mult de 20-30ml.
O seara faina!
MElise spune:
Buna dimineata! cu o cafeluta aromata. Ma dispera vremea asta ca nu putem iesi sa stam mai mult la soare...
Ieri am fost si noi la controlul de 2 saptamani la Arcadia. Bebe a fost asa de cuminte, ma gandeam ca o sa planga, dar i-a placut. A luat 600 de grame si 2 cm jumate, sunt foarte multumita.
Am niste nelamuriri totusi. Nu-i mai inteleg pe doctorii astia, unii zic intr-un fel, altii in alt fel. Va rog spuneti-mi cum ati procedat voi...
1. Legat de calciu - doctorita de familie mi-a zis ca tre sa ii dau pana la un an, in fiecare luna cate 10 zile, iar doctorita Ruginosu de la Arcadia a zis ca numai pana la 3 luni.
2. Doctorita de familie si dr. Ruginosu au zis sa declaotam f putin cuculetul si sa spalam cu apa la baita... Dr. Scaticiuc care mi-a facut eco de sold a zis sa nu decalotam deloc pana la 2 ani si mi-a explicat si de ce.
Mai sunt niste chestii in legatura cu care vreau sa va intreb, dar deocamdata is nelamurita cu astea...Voi cum procedati?
MElise
KATY_28 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Mult inainte Melise si felicitari pt cm si pt 600 g.
Aceeasi nedumerire o am si eu cu cuculetul si decalotarea.
Clau felicitari pentru reusita!
Uffffffff ce urat e afara si ce vant bate.Am fost putin afara dar am venit zapacita de cap de la vant.Vreau sa vina vremea buna sa stam multttt afara.
O zi buna la toata lumea!!!
claumarcoci spune:
Multumim de urari, sper sa o tinem tot asa, de fapt si azi a papatsupa 60 ml chioara, 60 am pus pireuas si 16 gr de piure.
Despre decalotat, un subiect tare controversat, dr pediatru Siminiceanu mi-a zis sa nu umblu, la fel si dr de fam, iar dr ped Tugurlan a zis sa trag cat permite, sa verific sa nu se acumuleze mizerie si sa pun cate o pic de vit A, recunosc ca nu am facut.
Poate ne impartaseste Ionela din experienta ei, mama a 2 baietei
O zi frumoasa!!
LenaC spune:
Salut si de la noi
Calciu Am dat doar 10 zile la inceput, adica am continuat inca 3 dupa ce am iesit din maternitate, si am mai dat 7 zile cand a fost tratament pentru DA, in rest si pediatra recomanda la 2 luni la 4 luni cate 10 zile, dar cand m-am dus ultima data si am intrebat dak sa dau a zis k nu e cazul la noi.
despre decalotat nu ma bag
DadaIna spune:
Pupicei fetelor!Noi azi am iesit putin in intervalul cu soare si nici vantul nu ne-a prins.A trebuit sa cumparam pampersi ca si noi am ramas fara si sa scot niste carti de la posta
Daca intreba Iulia de biscuiti...poate nu am inteles eu bine ii poate da de la 6 luni.Eu nu i-am dat in biberon ci doar i-am imbogatit micul dejun cu 1 lingurita- 2 de praf.Ii amestecam in branzica si in piureul de fructe.
Mada esti o comoara!Azi mi-a ajuns aparatul si surpriza: l-am primit prin curier rapid GLS fara sa mai platesc taxa de transport 25 ron ci doar 10 cat era prin posta.Nici nu ma asteptam sa il trimita prin curier.El mi-a zis la telefon ca ajunge in 4-5 zile lucratoare prin posta.Am platit 70 ron.Sa-i dea Dumnezeu sanatate si lui si tie, ca mare bucurie mi-a facut ca a ajuns asa de repede!
Il pun in functiune dupa ce vine si al meu sotior acasa sa vada achizitia si dupa ce il curat putin.
Eu am primit portocaliu insa am vazut pe cutie ca e disponibil in 2 culori: verde si portocaliu.Cutia e verde si aparatul portocaliu.Nu stiu de ce aveam impresia ca o culoare e numai pentru iaurt din soia si alta culoare pentru celelalte tipuri.Insa aparatele sunt la fel doar culoarea difera.Am primit si un pliculet cu ferment.
MElise felicitari pentru progresele micutului.
Eu nu am dat calciu pana acum.Si-a luat singura din laptele meu si din mancare cred suficient.Dupa analize e in regula si cu calciu :))
O zi frumoasa!
KATY_28 spune:
Dada am dat si eu comanda de aparat si o trimite tot prin curier si a zis caci costa 10 ron transportul.noi asteptam pe luni-marti aparatul.
DadaIna spune:
Super katyTot 10 ron a fost si la noi transportul!Eu deja am pus mai inainte la facut.La 1 noaptea e gata:))Am pus doar lapte de capra incalzit la 40 de grade si fiert inainte, sa ii pot da si fetei.Sunt curioasa ce o sa iasa.Nu am mai pus smantana ca e foarte gras laptele.